Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Herif tam bir yaratık az önce 4 gol attı yine
Bunun gittiği takımın Burger King'den sponsorluk almama ihtimali yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif tam bir yaratık az önce 4 gol attı yine
PSV almıştır bileBunun gittiği takımın Burger King'den sponsorluk almama ihtimali yok.
Geçen seneyle arada 150 milyon yok. Geçen senenin en iyi oyuncusu Osimhen’i neden hesaba dahil ediyorsun?Sane geçen seneki yunustan daha iyi perf verir mi,ya da singo şalaiden,ya da uğurcan muslera+günaydan,ilkay mertensten,verseler de ne kadar fark edecek beni düşündüren bu,hani değdi mi denir ya değdi mi ya da değecek mi
Muslera şalai sançez apo eren tor sara lemina yunus barış osi
Uğurcan singo sançez apo eren tor sara ilkay sane barış osi
Arada güçlenme anlamında 150 milyon euroluk bi fark görüyomusun?
Fark görsen de o fark 150 milyon euroluk mu?
Sakatlandığını nerden çıkardın Jacobs’un, kadrodaymış![]()
Forumu bırakma vaktim geldi kank seninle 14 yıl keyifli idi …
Bence de lig ve şampiyonlar ligi özelinde kadromuzun farklı olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi özelinde gerçekten fizik/atletizm olarak cevap verebilecek oyuncuları bir şekilde sahada tutmamız gerekiyor. Gerekirse 3-4-3 oynayıp Singo & Sallai ve Barış üçünü birden sahada tutup sağ kanatta rakibi boğmak gerekiyorSingo topçu ,hemen sağ bekde göreve başlamalı parası çok değil bu piyasada ,sallai ligde oynatılır bir şekilde
Bu senenin tek hatası uğurcandır maddiyat anlamında ,über performans verse bile çok paraydı açıkcası
Sistem değişikliği ile top oynayacak yer değil cl bizim türk td ve klüpleri içinBence de lig ve şampiyonlar ligi özelinde kadromuzun farklı olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi özelinde gerçekten fizik/atletizm olarak cevap verebilecek oyuncuları bir şekilde sahada tutmamız gerekiyor. Gerekirse 3-4-3 oynayıp Singo & Sallai ve Barış üçünü birden sahada tutup sağ kanatta rakibi boğmak gerekiyor
Hı lige dönünce ister en iyi oyuncuların hepsini sahada tutmaya çalış ister rotasyon yapsın çok da büyük dert olmaz bizim için.
Sistem değişikliği ile top oynayacak yer değil cl bizim türk td ve klüpleri için
4xx den başka bir şey oynayamayız bunu ben fantezi olarak görüyorum açıkcası
Ne kadar sağlam atletik adam varsa yerli yerinde oynamalı ,4/2/3/1 devam
Bu maçda en kritik noktalar
Lemina
Barış
Osimhen
Singo
Abdül kesilemez şu etapda polyanacılık benim açımdan ,beğendiğimden değil
Biraz erken davransak alabilirmişiz
Kaleci transferinde yapılan en büyük hata bu zaten. Donnarumma hayali kurmak ve Ederson'la uğraşmak tam 1.5 ay bunla geçti. Oysa 1 ay önce gitsek 20 milyona alabilirdik Lammens'i yada başka genç bir kaleciyi. Bu da iş bilmezlik bunun yüzünden gerçek manada Sportif Direktör lazım bize ama bizim aklı havada yönetim bunun farkında değil.Biraz erken davransak alabilirmişiz