GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun biraz fenerlilerin konusmalarına denk geldim de dunku ts macı ve oynana oyun canlarını inceden sıkmış gibi,hala ismail olsaydı diyenleri var

Sane geçen seneki yunustan daha iyi perf verir mi,ya da singo şalaiden,ya da uğurcan muslera+günaydan,ilkay mertensten,verseler de ne kadar fark edecek beni düşündüren bu,hani değdi mi denir ya değdi mi ya da değecek mi

Muslera şalai sançez apo eren tor sara lemina yunus barış osi

Uğurcan singo sançez apo eren tor sara ilkay sane barış osi

Arada güçlenme anlamında 150 milyon euroluk bi fark görüyomusun?

Fark görsen de o fark 150 milyon euroluk mu?
Geçen seneyle arada 150 milyon yok. Geçen senenin en iyi oyuncusu Osimhen’i neden hesaba dahil ediyorsun?

Osimhen’i çıkardığında kaldı 75 milyon;

Muslera’yı ikame edecek bir kaleci için en az 20-25 milyon’u gözden çıkarmamız gerektiği net diye düşünüyorum. Kulüp tercihini en iyi yerli kaleciden yana kullandı. Adı anılan diğer kalecilerden daha kötü mü tartışılır. Son güne bırakıldığı için burada bir 5 milyonu çöpe attık, buna katılırım.

Kaldı 45 milyon;

Sallai, Singo karşılaştırması kıyas kabul etmez bile. Elbette Singo Sallai’den çok daha fazla katkı verecek. İkame ettiği stoper mevkisi de cabası. Verilen 30 milyon çok mu? Evet çok ama kadronu güçlendirmişsin.

Kaldı 15 milyon;

Bu paraya Sane, Jacobs, Frankowski almışsın. Jacobs geçen seneki kadrodan yine, Frankowski de zarar etmeden elden çıkarıldı. Gelelim Sane’ye. Sane geçen seneki Yunus’dan iyi oynar mı sorusuna. Geçen seneki Sane için burada anket açsak %99 oynar sonucu çıkardı sanırım. Bu net şekilde mevkiyi güçlendirmedir, Yunus gitmek istediğinde elin daha güçlü şekilde gönderirsin.

Yani geçen seneki kadronu güçlendirmek için Bayern’den Sane, sağ bek ve stoperi ikame decek Singo eklemesi yapmışsın ve bunun için 35 milyon harcamışsın. (Sane maaşından 5 milyon bonservis olarak yazdım) Üzerine bir de İlkay eklemişsin. Denkleme böyle bakmak gerek.

Hayır kıymalı iki ekmek.
Ekran Resmi 2025-09-15 23.19.09.webp

Singo topçu ,hemen sağ bekde göreve başlamalı parası çok değil bu piyasada ,sallai ligde oynatılır bir şekilde
Bu senenin tek hatası uğurcandır maddiyat anlamında ,über performans verse bile çok paraydı açıkcası

Singo topçu ,hemen sağ bekde göreve başlamalı parası çok değil bu piyasada ,sallai ligde oynatılır bir şekilde
Bu senenin tek hatası uğurcandır maddiyat anlamında ,über performans verse bile çok paraydı açıkcası
Bence de lig ve şampiyonlar ligi özelinde kadromuzun farklı olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi özelinde gerçekten fizik/atletizm olarak cevap verebilecek oyuncuları bir şekilde sahada tutmamız gerekiyor. Gerekirse 3-4-3 oynayıp Singo & Sallai ve Barış üçünü birden sahada tutup sağ kanatta rakibi boğmak gerekiyor

Hı lige dönünce ister en iyi oyuncuların hepsini sahada tutmaya çalış ister rotasyon yapsın çok da büyük dert olmaz bizim için.

Bence de lig ve şampiyonlar ligi özelinde kadromuzun farklı olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi özelinde gerçekten fizik/atletizm olarak cevap verebilecek oyuncuları bir şekilde sahada tutmamız gerekiyor. Gerekirse 3-4-3 oynayıp Singo & Sallai ve Barış üçünü birden sahada tutup sağ kanatta rakibi boğmak gerekiyor

Hı lige dönünce ister en iyi oyuncuların hepsini sahada tutmaya çalış ister rotasyon yapsın çok da büyük dert olmaz bizim için.
Sistem değişikliği ile top oynayacak yer değil cl bizim türk td ve klüpleri için
4xx den başka bir şey oynayamayız bunu ben fantezi olarak görüyorum açıkcası

Ne kadar sağlam atletik adam varsa yerli yerinde oynamalı ,4/2/3/1 devam
Bu maçda en kritik noktalar
Lemina
Barış
Osimhen
Singo

Abdül kesilemez şu etapda polyanacılık benim açımdan ,beğendiğimden değil

Sistem değişikliği ile top oynayacak yer değil cl bizim türk td ve klüpleri için
4xx den başka bir şey oynayamayız bunu ben fantezi olarak görüyorum açıkcası

Ne kadar sağlam atletik adam varsa yerli yerinde oynamalı ,4/2/3/1 devam
Bu maçda en kritik noktalar
Lemina
Barış
Osimhen
Singo

Abdül kesilemez şu etapda polyanacılık benim açımdan ,beğendiğimden değil

Gerçekten dizilişten filan bağımsız Osimhen Barış Singo Davinson gibi fizik/atletizm olarak canavarlarımızı kullanmamız bunlara ek olarak baskıyı yapmak için Torreira 'nın yanında Lemina 'yı tüm şampiyonlar ligi maçlarında izlemek isterim bir de Sallai 'nin mücadelesiyle form durumuyla şampiyonlar liginde sahada işimize yarayacağına inanıyorum. Bunun haricinde Sane / Yunus arasında tercih yapılır. Eren / Jakobs arasında tercih yapılır Sara / İlkay arasında tercih yapılır yoksa şampiyonlar ligi özelinde ilk 11 oyuncumuz aşağı yukarı belli

Lammens' brother "I was initially skeptical about a move to Man United, because many players there had already succumbed to the pressure and couldn't reach their full potential. Galatasaray was there all summer, you play for trophies there, and he could probably immediately make his mark in UCL."

Biraz erken davransak alabilirmişiz
Kaleci transferinde yapılan en büyük hata bu zaten. Donnarumma hayali kurmak ve Ederson'la uğraşmak tam 1.5 ay bunla geçti. Oysa 1 ay önce gitsek 20 milyona alabilirdik Lammens'i yada başka genç bir kaleciyi. Bu da iş bilmezlik bunun yüzünden gerçek manada Sportif Direktör lazım bize ama bizim aklı havada yönetim bunun farkında değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt