- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
SgÇok içtim lan
Hepinizin ….
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SgÇok içtim lan
Hepinizin ….
Yükümlülük kısmına katılıyorum.Ödemelerin takvimini biliyor musunki ne kadar bonservis ödeyeceğimizden eminsin bu kadar
1 senelik süreçte ödenecek total bonservis taksidini bilmen lazım bunu söylemen için.
Neyse yükümlülük konusu benim dediğim gibi, ödenmemiş borçla vs alakası yok.
Fener'in borcunun uçmaması çoğu futbolcu maaşını tam olarak yansıtmamaları zaten. Bir çok parayı açıktan vermeleri ortaya çıktığı üzere. En basitinden Fb bilançosunda 35 milyon euro Kerem sözleşmesi yok bir çok oyuncuda var bu tarz işlemleri.Bu şekilde bakarsak fenerin borcu vs uçması gerekiyor.
CL'ye giriş ile tamamen garantilenmiş gelirlerdir.Uefa gelirleri eylülde verilmeye başlanmadı mı nasıl ağustos sonuna yansımış, onu anlamadım.
1 yıllık dönem mi oradaki gelir?
Yayın geliri zaten olayı mahveden kısım. Orayı ciddi yükseltmek lazım ama çok zor gözüküyor. Kendi Youtube hesabında yayınlasa kulüp daha fazla kazanırız.Yayın geliri işi rezalete gidiyor, bedava yayınlasan daha iyi
Burada açık şekilde yükümlülükleri kırmışlar. Oyuncu maaşları vs yokÖdemelerin takvimini biliyor musunki ne kadar bonservis ödeyeceğimizden eminsin bu kadar
1 senelik süreçte ödenecek total bonservis taksidini bilmen lazım bunu söylemen için.
Neyse yükümlülük konusu benim dediğim gibi, ödenmemiş borçla vs alakası yok.