GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödemelerin takvimini biliyor musunki ne kadar bonservis ödeyeceğimizden eminsin bu kadar

1 senelik süreçte ödenecek total bonservis taksidini bilmen lazım bunu söylemen için.

Neyse yükümlülük konusu benim dediğim gibi, ödenmemiş borçla vs alakası yok.
Yükümlülük kısmına katılıyorum.

Bu şekilde bakarsak fenerin borcu vs uçması gerekiyor.
Fener'in borcunun uçmaması çoğu futbolcu maaşını tam olarak yansıtmamaları zaten. Bir çok parayı açıktan vermeleri ortaya çıktığı üzere. En basitinden Fb bilançosunda 35 milyon euro Kerem sözleşmesi yok bir çok oyuncuda var bu tarz işlemleri.

Uefa gelirleri eylülde verilmeye başlanmadı mı nasıl ağustos sonuna yansımış, onu anlamadım.

1 yıllık dönem mi oradaki gelir?

Bizim borc okadarsa fenerin bizim 2 misline yakin olması lazim ,herifler maas bonservis herseyi gizliyorlar ,dernek ,a.s borcunu ayri tutuyorlar, bizde de imaj haklari va var ama bunlarda imaj hakki olmayan oyuncu yok gibi ,eger Steven alinin borçları açıklarsa ortalık karisir

Galiba bir ara sadece şampiyonluk başı paradan 6 milyon euro filan kazanıyorduk belki daha fazla.

Beyaz eşya alır gibi taksitle transfer yapmaya devam edersek 14. falan olacağımız sezonlar uzak değil

Ayrıca bir önceki yükseliş dönemimizde yaptığımız 2 büyük hatadan biri taşınmazları değerlendirememizdi bunu bu sefer yapmadık diğeri de yerli futbolculara verilen yüklü kontratlardı, BAY konusu bu noktada daha da mide bulandırıyor.

Ödemelerin takvimini biliyor musunki ne kadar bonservis ödeyeceğimizden eminsin bu kadar

1 senelik süreçte ödenecek total bonservis taksidini bilmen lazım bunu söylemen için.

Neyse yükümlülük konusu benim dediğim gibi, ödenmemiş borçla vs alakası yok.
Burada açık şekilde yükümlülükleri kırmışlar. Oyuncu maaşları vs yok

Dünkü u 21 maçlarını takip eden oldu mu acaba kulüpten. Mesela listeye gülenler Danimarka maçına bakabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt