GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

ruhumun karanlıklarına
sakladım seni
barıştım şeytanla
kovdum melekleri
sinansasiirma.gif

Barışı dert etmeyin yav en kötü devre arası şutlarız bence yerine adam bulamadığımızdan kaldı. Çalışma vardır tahminen.
Sane 12 alıyorken lige çok iyi giren barışın sözleşmesi iyileştirilmeliydi ama bu şekilde kıçımızı vererek olmamalıydı elbet. Maç yerine skor (asist/gol ayrımı olmadan bir sözleşme olsaydı çok iyi olurdu)

Barışı dert etmeyin yav en kötü devre arası şutlarız bence yerine adam bulamadığımızdan kaldı. Çalışma vardır tahminen.
Sane 12 alıyorken lige çok iyi giren barışın sözleşmesi iyileştirilmeliydi ama bu şekilde kıçımızı vererek olmamalıydı elbet. Maç yerine skor (asist/gol ayrımı olmadan bir sözleşme olsaydı çok iyi olurdu)

5 milyon maaş alan barışı bu saatten sonra sadece araplara satabiliriz

Fbjkli hesaplardan tarafından organize şekilde sallai'ye saldırılıyor. 1 ay önce milli takımda yediği kırmızı kartı dün yemiş gibi paylaşımlar var. Adamın milli takım kariyerinde 1 kırmızı var; kulüp takımlarında da 1 ya da 2 tane ama sanki her maç kırmızı yemesi gerekiyor gibi algı oluşturuyorlar. Ben böyle ahlaksız namussuz rakipler görmedim. Küfür edince galiz küfür ediyorum diye ceza alıyorum. Bu namussuzlarla rakip olmaktan utanıyorum. Elin liverpoollusu evertonla, manuyla arsenalle derbi oynuyor , 120+ Yıldır rekabet ediyor ama bize düşenlere bak.

Geri
Üst Alt