GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Fbjkli hesaplardan tarafından organize şekilde sallai'ye saldırılıyor. 1 ay önce milli takımda yediği kırmızı kartı dün yemiş gibi paylaşımlar var. Adamın milli takım kariyerinde 1 kırmızı var; kulüp takımlarında da 1 ya da 2 tane ama sanki her maç kırmızı yemesi gerekiyor gibi algı oluşturuyorlar. Ben böyle ahlaksız namussuz rakipler görmedim. Küfür edince galiz küfür ediyorum diye ceza alıyorum. Bu namussuzlarla rakip olmaktan utanıyorum. Elin liverpoollusu evertonla, manuyla arsenalle derbi oynuyor , 120+ Yıldır rekabet ediyor ama bize düşenlere bak.
Sadece sallai mi.
Sırasıyla aşağılık tayfa
Trabzonlu asalaklarla bir olup uğurcana.
Beşiktaşlılarla bir olup diğer tüm hepsine.
Steve aliden bu konuda daha tehlikeli demiştim geçenlerde inanmadınız. Medyadan gelen herif daha aşağılık ve zeka yoksunu heriflere sahip.
Ali özünde aileden de gelen elit bir herifti, ortama ayak uydurmaya çalışıyordu kafasının basmayacağı bazı dip seviye vardı.
3S proje adamı acunun biraz daha desteklenmiş ve amerika doğumlu hali.

Sadece sallai mi.
Sırasıyla aşağılık tayfa
Trabzonlu asalaklarla bir olup uğurcana.
Beşiktaşlılarla bir olup diğer tüm hepsine.
Steve aliden bu konuda daha tehlikeli demiştim geçenlerde inanmadınız. Medyadan gelen herif daha aşağılık ve zeka yoksunu heriflere sahip.
Ali özünde aileden de gelen elit bir herifti, ortama ayak uydurmaya çalışıyordu kafasının basmayacağı bazı dip seviye vardı.
3S proje adamı acunun biraz daha desteklenmiş ve amerika doğumlu hali.
benim gördüğüm manipülatör hesaplar s.s. dan önce de vardı. şimdilik elimde kanıt olmadığı için s.s.'a sallamayacağım. bu algıcı asalaklar bu işi yıllardır yapıyorlar; halkın kin ve düşmanlığa tahrik etmenin de ötesine geçtiler ama devletimiz bir şey yapmıyor.

transferde artık eşek yüküyle bonservis ve maaş vermemek lazım eğer ocakta birilerini alacaksak. kalan sınırlara denemelik genç ve ucuz bebeler lazım

1760536391357.webp

Czech republic

hocanın çekya ile play off'da bizle karşılaşma ihtimali var bi hayalimiz

Geri
Üst Alt