Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.704
- 16.066
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
..yorumlari alalim..
Nutellaya da kolpadır diyorduk gerçek çıktı.spider manin gerçek olma ihtimali daha fazla şu haberden
herifler kücük olmadiklarini kanitlamaga calisiyo her seferinde
Renklerimizi unuttum onurumNe kadar ara verdik yav Gsyi unutmuşum
Futbola fazla ara verdiğim için testesteron seviyem düşmüş kingimRenklerimizi unuttum onurum
Böyle bi sistem kurulabilir tabi çok atla deve bişey değil ki, twit sallama barizNutellaya da kolpadır diyorduk gerçek çıktı.

..yorumlari alalim..
Şuan bile zaten 80-90 civarı store gelirleriHaber in dogru oldugunu dusunmuyorum birakin aylik 10 milyon euroyu aylik 5 milyon euro kazandirsa swnelik 60 milyon euro yapar.
Bu haberden benim anladığım Waikiki ile ortak bir proje olacak, Waikiki mağazalarında GS köşesi olacak ve Waikiki günlük hayatta giyilebilecek ufak detaylı GS temalı ürünler üretecek ekstra. Her ay 10 milyon euro çok ütopik geldi açıkcası o satışlara bağlı olur ama ürünler fiyat, kalite ve dizayn olarak iyi olursa iyi satış ve gelir getirir. Waikiki ile kar paylaşımlı bir anlaşma olur gibi bir tahminim oldu açıkcası. Waikiki olmaz X başka firma olabilir ama başka bir firma da akla gelmiyor.Haber in dogru oldugunu dusunmuyorum birakin aylik 10 milyon euroyu aylik 5 milyon euro kazandirsa swnelik 60 milyon euro yapar.
..yorumlari alalim..
lcw'da 4 kulübün de lisanslı şeklinde ürünlerini satılan bölüm var zaten.Bu haberden benim anladığım Waikiki ile ortak bir proje olacak, Waikiki mağazalarında GS köşesi olacak ve Waikiki günlük hayatta giyilebilecek ufak detaylı GS temalı ürünler üretecek ekstra. Her ay 10 milyon euro çok ütopik geldi açıkcası o satışlara bağlı olur ama ürünler fiyat, kalite ve dizayn olarak iyi olursa iyi satış ve gelir getirir. Waikiki ile kar paylaşımlı bir anlaşma olur gibi bir tahminim oldu açıkcası. Waikiki olmaz X başka firma olabilir ama başka bir firma da akla gelmiyor.