GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler kücük olmadiklarini kanitlamaga calisiyo her seferinde :asd:

Fr00HhFXgAAStWu.jpg

..yorumlari alalim..

13 sene önce burada tartışıyorduk.
Kesinlikle olması gereken bir sistem. Samsunspor geçen senenin sonlarına doğru kurdurdu bu sistemin benzerini ve bu sene fener maçındaki paslaşmaları incelersek bize aslında geç kalınmış bir hamle olduğu sonucunu verir.

Çok temiz bir şekilde pas hafızası sağlar bu.

İlkay ile mi böyle bir sistem bizde gündeme olmalıydı onu tartışalım.

Kolpacan diyorki gs mağaza sayısını baska bir markayla ortaklık ile 2000e çıkaracak

Haber in dogru oldugunu dusunmuyorum birakin aylik 10 milyon euroyu aylik 5 milyon euro kazandirsa swnelik 60 milyon euro yapar.
Bu haberden benim anladığım Waikiki ile ortak bir proje olacak, Waikiki mağazalarında GS köşesi olacak ve Waikiki günlük hayatta giyilebilecek ufak detaylı GS temalı ürünler üretecek ekstra. Her ay 10 milyon euro çok ütopik geldi açıkcası o satışlara bağlı olur ama ürünler fiyat, kalite ve dizayn olarak iyi olursa iyi satış ve gelir getirir. Waikiki ile kar paylaşımlı bir anlaşma olur gibi bir tahminim oldu açıkcası. Waikiki olmaz X başka firma olabilir ama başka bir firma da akla gelmiyor.

Bu haberden benim anladığım Waikiki ile ortak bir proje olacak, Waikiki mağazalarında GS köşesi olacak ve Waikiki günlük hayatta giyilebilecek ufak detaylı GS temalı ürünler üretecek ekstra. Her ay 10 milyon euro çok ütopik geldi açıkcası o satışlara bağlı olur ama ürünler fiyat, kalite ve dizayn olarak iyi olursa iyi satış ve gelir getirir. Waikiki ile kar paylaşımlı bir anlaşma olur gibi bir tahminim oldu açıkcası. Waikiki olmaz X başka firma olabilir ama başka bir firma da akla gelmiyor.
lcw'da 4 kulübün de lisanslı şeklinde ürünlerini satılan bölüm var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt