GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16ya kalmak tek başına en az 10-12 m euro demek para ödülü olarak ona birşey demiyorum da 24 sonrası çok zor iş.

Bonservis vermekten çok DK oynamak isteyen adamları kiralamaya yöneliriz muhtemelen belki opsiyonla.

Bonservis verirsek Singo gibi genç yükselişte adamlara yöneliriz muht.
Dünya kupasında oynamak isteyen bir oyuncu için biz yanlış yer oluruz muhtemelen… sane nin bile aylar sonra adaptasyonu atlatıp 2 maç kesik yemesinden sonra form tutmaya başladığını düşünürsek gelecek adamın süreci tamamlayana kadar kulübede oturma ihtimali var… hele ki işlerin kızıştığı bir dönemde hoca nın da rotasyona daha az gittiğini düşünürsek gelecek kim varsa bu sezon bulduğu süreyi iyi değerlendirip esas sıçramayı seneye yapacağını düşünerek gelmesi lazım… bu sebeple ikinci seçenek, yani singo gibi yükselişe geçmeye yakın potansiyelli birisinin gelmesi takım için de oyuncu için de daha hayırlı olur bence…

Semeyno bu sene coşmuş

Keske fener yendiğinde tv izlesem de hakem yorumlarını dinleseydim.

Dünya kupasında oynamak isteyen bir oyuncu için biz yanlış yer oluruz muhtemelen… sane nin bile aylar sonra adaptasyonu atlatıp 2 maç kesik yemesinden sonra form tutmaya başladığını düşünürsek gelecek adamın süreci tamamlayana kadar kulübede oturma ihtimali var… hele ki işlerin kızıştığı bir dönemde hoca nın da rotasyona daha az gittiğini düşünürsek gelecek kim varsa bu sezon bulduğu süreyi iyi değerlendirip esas sıçramayı seneye yapacağını düşünerek gelmesi lazım… bu sebeple ikinci seçenek, yani singo gibi yükselişe geçmeye yakın potansiyelli birisinin gelmesi takım için de oyuncu için de daha hayırlı olur bence…
Orta saha oyuncularında durum böyle değil, uygunsa gelir oynar.

0a yakın maliyetle alınan Lemina dahi şubatta gelip 16 maça çıktı geçen sene.

Baskıyı kaldırabilen bir profil olması kafi iki durumda da

Sol stoper orta sahadan önce lookman gibi bi kanat almaliyiz. Baris form tutsa bile clde bi yere kadar? Bu yüzden oraya üst düzey oyuncu lazim, baris kalsada gitsede.

25-10 milyonluk oyuncular alacağımızı sanmıyorum. Bence bonservisi maks 10-12 olacak genç ve maaşı düşük 2 veya 3 oyuncu alacağız u23. Bardakçı'yı direk yedeğe atacak bir isim alacağımızı sanmıyorum.
Sol stoper orta saha icin evet katiliyorum, orta sahada sara böyle oynarsa ancak genc alternatif olur ama bi üst düzey transfer sart oda kanat icin. Baris iyi güzel ama clde bi yere kadar. Oraya lookman gibi biri olsa cok güzel olur. Iste ozaman rakip düsünmeye baslar.

Bugun oynanan El Classico'nun yas ortalamasi buyrun. Kaleciler haric.

Barca 23.26

D 22.5
O 24
H 23.3

R 23.91

D 24
O 22.25
H 25.5

Benim gonlum 28+ topcularin transfer edilmesine artik razi olmuyor. 26 ustu bile istemiyorum ama o konuda yapacak bir sey yok...henuz.

Sol stoper orta saha icin evet katiliyorum, orta sahada sara böyle oynarsa ancak genc alternatif olur ama bi üst düzey transfer sart oda kanat icin. Baris iyi güzel ama clde bi yere kadar. Oraya lookman gibi biri olsa cok güzel olur. Iste ozaman rakip düsünmeye baslar.
Ben bir 10 üstü maaşı olacak bir oyuncu beklemiyor ve istemiyorum. Orada 2 plan var bence Barış kalırsa Aral Şimşir, Pietuszewski gibi genç bir oyuncu. Barış Alper giderse Tzolis, Antonio Nusa gibi daha pahalı bir genç yada Harvey Barnes gibi birini isterim.

Ben bir 10 üstü maaşı olacak bir oyuncu beklemiyor ve istemiyorum. Orada 2 plan var bence Barış kalırsa Aral Şimşir, Pietuszewski gibi genç bir oyuncu. Barış Alper giderse Tzolis, Antonio Nusa gibi daha pahalı bir genç yada Harvey Barnes gibi birini isterim.

Lookman 10 üstü maas olmaz onda sorun bonservis olur ama oraya iyi bi oyuncu gerektigi bi gercek. Baris hadi kaldi diyelim, sakatliklar olabiliyor veya baska durum bu yüzden kesinlikle bi üst düzey kanat sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt