GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir başka kel olan Tudor da bu gece kovulur muhtemelen.

Ugarte bence çok iyi oyuncu ama çok pahalı olur o yüzden imkan vermiyorum. Yirenky'i alalım biz.

Ezikler kendine bir medya kurmuş nene ve bugünkü abrahamin pozisyonlarina penalti dendi. Osimhene atılan dirseğe önce faul var dendi. Sanki basketbol oynuyoruz.

Bu ezikler kendini çok akıllı sanıyor. Hele şu Kendini GSli diyen sabri Sarıoğlu bunu kaptan yapan zihniyetin ben.

Sampiyonlar liginde son 24 e kalirsak 2 tane iyi transfer yapilir Ugarte seviyesinde.Ben cok scout transferi yapilacagini dusunmuyorum.

Sampiyonlar liginde son 24 e kalirsak 2 tane iyi transfer yapilir Ugarte seviyesinde.Ben cok scout transferi yapilacagini dusunmuyorum.
24e kalmanın finansal bir karşılığı yok, bir tane iç saha play off maçı oynayacak olmak dışında, nasıl 40-50 milyon euroluk iki transfer yapılıyor?

bugün göl kenarında oturdum parka
çocuklar parkda oynarken insanların merdivenlerden inişini izledim

arkadaşlar %90 herkes trans

erkekler bacaklar ayrık iniyor
kadınlar birleşik

sadece %10 kesim doğru indi

ben artık futbolla ilişkimi kestim yeni hobbym bu
Bacaklar ayrık inme nasıl oluyor lan

maçdan sonra bir işim vardı bakmadım sosyal medyaya aman Allahım ezikler ağlamakdan bitap düşmüşler

24e kalmanın finansal bir karşılığı yok, bir tane iç saha play off maçı oynayacak olmak dışında, nasıl 40-50 milyon euroluk iki transfer yapılıyor?
Finansal olarak olmadigini biliyorum sayin adminim ama tahminim dogrultusunda konusuyorum.Cunku bizim bazi muhabirler bunu dillendirmeye liverpool macindan sonra basladilar zaten tek haber kaynaklari yonetim.24 e kalmanin finansal karsiligi yok ama 2 tane iyi transferlerle play offu gecip 16 ya kalmanin finansal olarak karsiligi olacagini dusunduklerinden eminim.

Finansal olarak olmadigini biliyorum sayin adminim ama tahminim dogrultusunda konusuyorum.Cunku bizim bazi muhabirler bunu dillendirmeye liverpool macindan sonra basladilar zaten tek haber kaynaklari yonetim.24 e kalmanin finansal karsiligi yok ama 2 tane iyi transferlerle play offu gecip 16 ya kalmanin finansal olarak karsiligi olacagini dusunduklerinden eminim.
16ya kalmak tek başına en az 10-12 m euro demek para ödülü olarak ona birşey demiyorum da 24 sonrası çok zor iş.

Bonservis vermekten çok DK oynamak isteyen adamları kiralamaya yöneliriz muhtemelen belki opsiyonla.

Bonservis verirsek Singo gibi genç yükselişte adamlara yöneliriz muht.

bakalım beyin yerine kuş sıçmığı taşıyan fbjkliler bizim başarılarımızı ne zaman gizli trans örgütüne bağlayacak

16ya kalmak tek başına en az 10-12 m euro demek para ödülü olarak ona birşey demiyorum da 24 sonrası çok zor iş.

Bonservis vermekten çok DK oynamak isteyen adamları kiralamaya yöneliriz muhtemelen belki opsiyonla.

Bonservis verirsek Singo gibi genç yükselişte adamlara yöneliriz muht.
Ki muhtemelen ya kiralariz zorunlu satin alma ya da bonservisini taksit halinde odeyecegimiz oyuncularla ilgileniriz.Ya da bonservisi emin olmamakla beraber Anguissa nin bitmek uzere diye hatirliyorum o tarz bir transfer atisi yapariz.

bizim maçlarda o kadar kuduruyorlar ki kendileri bile inanmadıkları şeyleri savunuyorlar hatalı karar diye. 2 sarı da 100 kere doğru. üstüne sallai ve barışa yapılanlara sarı vermedi ilk yarıda, barışa faul bile vermedi hatta

bunlara göre gsnin hiçbir penaltısı verilmesin, oyuncularının suratına kolunu geçirmek serbest olsun, ofsayttan gol yediğinde geçerli sayılsın

istedikleri şey bu

Ezikler kendine bir medya kurmuş nene ve bugünkü abrahamin pozisyonlarina penalti dendi. Osimhene atılan dirseğe önce faul var dendi. Sanki basketbol oynuyoruz.

Bu ezikler kendini çok akıllı sanıyor. Hele şu Kendini GSli diyen sabri Sarıoğlu bunu kaptan yapan zihniyetin ben.
nene ne alaka o danalar oynamadı bile daha
osi nin pozisyonunda önce osi nasıl foul yapıyormuş at kafaları goruntulerde neden yok ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt