Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz artık zengin bir kulübüz. Bunu unutmayın.Ugarte bence çok iyi oyuncu ama çok pahalı olur o yüzden imkan vermiyorum. Yirenky'i alalım biz.
Olabilir ama henüz o kadar da değiliz. Yirenkyi işimizi görür hem gelecek içinde iyi yatırım olur. Bir u23'te ileriye sağ kanat ve forvet oynayabilen bir genç alınır bu Yusuf'un yerine.Biz artık zengin bir kulübüz. Bunu unutmayın.
24e kalmanın finansal bir karşılığı yok, bir tane iç saha play off maçı oynayacak olmak dışında, nasıl 40-50 milyon euroluk iki transfer yapılıyor?Sampiyonlar liginde son 24 e kalirsak 2 tane iyi transfer yapilir Ugarte seviyesinde.Ben cok scout transferi yapilacagini dusunmuyorum.
Bacaklar ayrık inme nasıl oluyor lanbugün göl kenarında oturdum parka
çocuklar parkda oynarken insanların merdivenlerden inişini izledim
arkadaşlar %90 herkes trans
erkekler bacaklar ayrık iniyor
kadınlar birleşik
sadece %10 kesim doğru indi
ben artık futbolla ilişkimi kestim yeni hobbym bu
Bacaklar ayrık inme nasıl oluyor lan
Ben arada transa geçiyorum ama o trans bu trans mi bilmiyorumsende gizli transsın dimi?!
doğruyu söyle
Finansal olarak olmadigini biliyorum sayin adminim ama tahminim dogrultusunda konusuyorum.Cunku bizim bazi muhabirler bunu dillendirmeye liverpool macindan sonra basladilar zaten tek haber kaynaklari yonetim.24 e kalmanin finansal karsiligi yok ama 2 tane iyi transferlerle play offu gecip 16 ya kalmanin finansal olarak karsiligi olacagini dusunduklerinden eminim.24e kalmanın finansal bir karşılığı yok, bir tane iç saha play off maçı oynayacak olmak dışında, nasıl 40-50 milyon euroluk iki transfer yapılıyor?
16ya kalmak tek başına en az 10-12 m euro demek para ödülü olarak ona birşey demiyorum da 24 sonrası çok zor iş.Finansal olarak olmadigini biliyorum sayin adminim ama tahminim dogrultusunda konusuyorum.Cunku bizim bazi muhabirler bunu dillendirmeye liverpool macindan sonra basladilar zaten tek haber kaynaklari yonetim.24 e kalmanin finansal karsiligi yok ama 2 tane iyi transferlerle play offu gecip 16 ya kalmanin finansal olarak karsiligi olacagini dusunduklerinden eminim.
Ki muhtemelen ya kiralariz zorunlu satin alma ya da bonservisini taksit halinde odeyecegimiz oyuncularla ilgileniriz.Ya da bonservisi emin olmamakla beraber Anguissa nin bitmek uzere diye hatirliyorum o tarz bir transfer atisi yapariz.16ya kalmak tek başına en az 10-12 m euro demek para ödülü olarak ona birşey demiyorum da 24 sonrası çok zor iş.
Bonservis vermekten çok DK oynamak isteyen adamları kiralamaya yöneliriz muhtemelen belki opsiyonla.
Bonservis verirsek Singo gibi genç yükselişte adamlara yöneliriz muht.
nene ne alaka o danalar oynamadı bile dahaEzikler kendine bir medya kurmuş nene ve bugünkü abrahamin pozisyonlarina penalti dendi. Osimhene atılan dirseğe önce faul var dendi. Sanki basketbol oynuyoruz.
Bu ezikler kendini çok akıllı sanıyor. Hele şu Kendini GSli diyen sabri Sarıoğlu bunu kaptan yapan zihniyetin ben.