GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barış
İlkay-sara
Eren-torreira-lemina-sallai
Jakobs-sanchez-singo
Uurcan​

barış
İlkay-sara
Eren-torreira-lemina-sallai
Jakobs-sanchez-singo
Uurcan​

Renktaş buna çok okeyim tek diyeceğim şey İlkay veya Sara yerine Sane atarım. Evet iyi değildi doğru ama Sane'yi bu maç görmek zorundayız, çıkış yakalayacağı maç bu olabilir.

Bu arada İlkay yerine yazarım çünkü orta alanda tekme tokat mücadele dönecek ve İlkay şu an bunun için hazır değil. Sara Torreira Lemina olmalı.

hakansızın kanının sarı laci aktığını gören gscsaraylılarım

IMG_8849.webp

Ben ali koçun lafıyla iş yapmam, hakanı dinledik mi hayır, önceden fenere meyletme yanlışında bulunmuş olsa dahi bu kadar hengameden sonra fenere gitmez, sanmıyorum

Ben ali koçun lafıyla iş yapmam, hakanı dinledik mi hayır, önceden fenere meyletme yanlışında bulunmuş olsa dahi bu kadar hengameden sonra fenere gitmez, sanmıyorum
Ali Koç'un açıklamasıyla iş mi yapılır zaten? Görüşse de artık şu duygusallıktan vazgeçmek lazım herkes Fatih Terim, Metin Oktay, Bülent Korkmaz gibi karakter olamıyor dünya futbolunda bile çok az bu tarz karakterler. Önemli olan bizim ekonomik koşullarımıza uygun geliyor mu ve işimize yarıyor mu? Cevabı evet ise isimden ve geldiği yerden bağımsız alacaksın. Grenwood yaptıkları ortada ki gerçek manada bu karakterde birini de istemem sadece örnek olarak adam Marsilya'da oynuyor kimsenin de bu konuda Marsilya'yı protesto ettiğini görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt