- 29 Ocak 2024
- 8.225
- 6.991
- 568
Bir kez daha masongsye zarar veren babam olsa eleştiririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kez daha masongsye zarar veren babam olsa eleştiririm
varım ama bok gibi puan almışımFantasy liginde varmısın
Benden daha düşük olamaz bugun kurdum kadroyu dahavarım ama bok gibi puan almışım

Sabri sarioglunun ne hainliğini gördün?
Soyadi benzerligidir. Ben ne kadar koç ailesi ile akraba isem onlarda o seviye akrabadirHande sarioğlu ile akraba mi onlar bu arada
barış
İlkay-sara
Eren-torreira-lemina-sallai
Jakobs-sanchez-singo
Uurcan
Düzgün bi kadro yap lan artık bu takım nasıl gol atacakbarış
İlkay-sara
Eren-torreira-lemina-sallai
Jakobs-sanchez-singo
Uurcan
2y 60 gibi ilkay-sane eren-yunus sara-apo değişiklikleriyle gol gelirDüzgün bi kadro yap lan artık bu takım nasıl gol atacak
Ali Koç'un açıklamasıyla iş mi yapılır zaten? Görüşse de artık şu duygusallıktan vazgeçmek lazım herkes Fatih Terim, Metin Oktay, Bülent Korkmaz gibi karakter olamıyor dünya futbolunda bile çok az bu tarz karakterler. Önemli olan bizim ekonomik koşullarımıza uygun geliyor mu ve işimize yarıyor mu? Cevabı evet ise isimden ve geldiği yerden bağımsız alacaksın. Grenwood yaptıkları ortada ki gerçek manada bu karakterde birini de istemem sadece örnek olarak adam Marsilya'da oynuyor kimsenin de bu konuda Marsilya'yı protesto ettiğini görmedim.Ben ali koçun lafıyla iş yapmam, hakanı dinledik mi hayır, önceden fenere meyletme yanlışında bulunmuş olsa dahi bu kadar hengameden sonra fenere gitmez, sanmıyorum
Hakan Galatasarayli oldugunu soyledi gitse bile profesyonel olarak gider ancak onceligi biziz bu acik ve net ortada.Ben ali koçun lafıyla iş yapmam, hakanı dinledik mi hayır, önceden fenere meyletme yanlışında bulunmuş olsa dahi bu kadar hengameden sonra fenere gitmez, sanmıyorum
eyvah derizboeyi alırız devre arası 15e