GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

at kafalılar daha kendi evinde futbol oynayamıyor artistlik yapıyorla birde

Çok değerli sayın abim

Konu benimle alakalı değil ama geçmişte böyle şeyler yazdığım için kendimi de kattım, konu haklı haksız durumu da değil, sen masonun tespitinden sonra durduk yere adama sataşıp makara yapıp dalga geçmeye çalıştın,adam sana hiçbir şey dememişti halbuki

Bunu da niye yaptın,çünkü tespitin doğruluğunu ispatlayamayacağını bildiğin için ama ne oldu göklerden çok hızlı bir karar ve cevap geldi

Bu adam çok uzun yıllardır okanın ekibinde,bizde de beraber 4.seneleri ve bu adam belki de ilk defa eleştirilip sorgulandı,burda ister kulüp şutlamış olsun ister haksız eleştirildiğini düşünüp kendi ayrılsın haksız çıktın,çünkü senin iddian eleştirilerin karşılık bulmadığıydı,ama bulmuş

Adamla boşuna dalga geçtin yani,bu yüzden bir özrü hakettiğini düşündüm,neyse canın sağolsun
Taktik dehası üstadım. Altta örnek 2 görsel var. 2-3 km.lik bir alışverişe çıkıyorsun yürüyerek.

Burada gücü korumak ve daha iyi performans için bez torba mı, naylon torba mı, hangisini tercih edersin ve lütfen nedeni ile.

Diğer soruma cevap gelmemişti, bakalım bu soruya cevap alabilecekmiyim.

images.webp
15-1-market-torbasi.webp

Bu ibrahimin tetikçisi geçen sene kart rekoru kırıyordu bu sene kart göstermemek için can atıyor.

Taktik dehası üstadım. Altta örnek 2 görsel var. 2-3 km.lik bir alışverişe çıkıyorsun yürüyerek.

Burada gücü korumak ve daha iyi performans için bez torba mı, naylon torba mı, hangisini tercih edersin ve lütfen nedeni ile.

Diğer soruma cevap gelmemişti, bakalım bu soruya cevap alabilecekmiyim.

Ekli dosyayı görüntüle 306601Ekli dosyayı görüntüle 306602
1-yazılanı soru sorarak yanıtlamamaya,patladığını unutturmaya çalışmasaydın keşke yakışmıyor
2-bana soru falan sormamıştın
3-bu sorduğunun konuyla alakası yok,bende de bu zor sorunu cevaplayacak zeka yok,dediğin gibi ben taktik dehasıyım futboldan anlarım
4-o.b konusunda yazdığın mesajı da gördüm hala konusunda uzman kişi konuyu bilmiyo x kişi gelip sen bunu bilmiyosun diyo ehehe yazıp patladıktan sonra iyice infilak etmeye çalışıyorsun, "kaç senedir cb yi eleştiriyorsun o bilmiyo sen mi biliyosun" dememi ve infilak yolunda sana destek olmamı bekliyosun ama yanılıyosun
5-çünkü seviliyorsun 💛❤️

Geri
Üst Alt