- 17 Eylül 2018
- 18.940
- 21.199
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktik dehası üstadım. Altta örnek 2 görsel var. 2-3 km.lik bir alışverişe çıkıyorsun yürüyerek.Çok değerli sayın abim
Konu benimle alakalı değil ama geçmişte böyle şeyler yazdığım için kendimi de kattım, konu haklı haksız durumu da değil, sen masonun tespitinden sonra durduk yere adama sataşıp makara yapıp dalga geçmeye çalıştın,adam sana hiçbir şey dememişti halbuki
Bunu da niye yaptın,çünkü tespitin doğruluğunu ispatlayamayacağını bildiğin için ama ne oldu göklerden çok hızlı bir karar ve cevap geldi
Bu adam çok uzun yıllardır okanın ekibinde,bizde de beraber 4.seneleri ve bu adam belki de ilk defa eleştirilip sorgulandı,burda ister kulüp şutlamış olsun ister haksız eleştirildiğini düşünüp kendi ayrılsın haksız çıktın,çünkü senin iddian eleştirilerin karşılık bulmadığıydı,ama bulmuş
Adamla boşuna dalga geçtin yani,bu yüzden bir özrü hakettiğini düşündüm,neyse canın sağolsun
1-yazılanı soru sorarak yanıtlamamaya,patladığını unutturmaya çalışmasaydın keşke yakışmıyorTaktik dehası üstadım. Altta örnek 2 görsel var. 2-3 km.lik bir alışverişe çıkıyorsun yürüyerek.
Burada gücü korumak ve daha iyi performans için bez torba mı, naylon torba mı, hangisini tercih edersin ve lütfen nedeni ile.
Diğer soruma cevap gelmemişti, bakalım bu soruya cevap alabilecekmiyim.
Ekli dosyayı görüntüle 306601Ekli dosyayı görüntüle 306602
En sevdiğim hobilerimden hocam.hemen bakayim@Deniz Zorlu
![]()
Moustapha Mbow - Player profile 25/26
Moustapha Mbow, 26, from Senegal ➤ Paris FC, since 2023 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €6.00m ➤ * 08/03/2000 in Dakar, Senegalwww.transfermarkt.com
listeye ekleyelim abi
zargana gibi topçu
istatistiklerini kontrol ediniz
Abov geri kazanma ve defansif istatistikler süper hocam ya listeye ekledim teşekkürler@Deniz Zorlu
![]()
Moustapha Mbow, 26, from Senegal ➤ Paris FC, since 2023 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €6.00m ➤ * 08/03/2000 in Dakar, Senegalwww.transfermarkt.com
listeye ekleyelim abi
zargana gibi topçu
Abov geri kazanma ve defansif istatistikler süper hocam ya listeye ekledim teşekkürler
Is arkadaşlarıma attim.hemen2 dkda buldum üstat monaco paris maçında
Hangi bölge bu@Deniz Zorlu
![]()
listeye ekleyelim abi
zargana gibi topçu
Apo abiyi kesmezki hocamizStoper
South Eagle
Apo abiyi kesmezki hocamiz
Madem olmayacaktı neden olur gibi olduZaten almayacaz