- 1 Ağustos 2009
- 46.869
- 49.144
- 4.708
Gsye en az 5 transfer lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadromuz geniş dedi ya hocam niye öyle dedinkiRotasyonsuzlugun sıkıntısını yaşıyoruz maç kitlendi mi oyunu çözecek skor yapacak adam yok kenarda.
Kesinlikle haklı benim Galatasarayda gördüğüm net en kötü ve yeteneksiz 2 3 topcudan biri bu ahmet kutucudur ve bu adam 5 değil 6 milyonluk tarihi bir kazıktırLevent Tüzemen: "Galatasaray'ın bazı oyuncuları ikinci sınıf oyuncu. Bu Ahmed Kutucu, Sallai falan yokluktan oynuyor. Ahmed Kutucu, ayağındaki topu tutamıyor. Galatasaray'a atılmış kazık. 5 milyon euro verip aldılar Eyüpspor'dan."
Sen duygularının esiri olmuşsun1-yazılanı soru sorarak yanıtlamamaya,patladığını unutturmaya çalışmasaydın keşke yakışmıyor
2-bana soru falan sormamıştın
3-bu sorduğunun konuyla alakası yok,bende de bu zor sorunu cevaplayacak zeka yok,dediğin gibi ben taktik dehasıyım futboldan anlarım
4-o.b konusunda yazdığın mesajı da gördüm hala konusunda uzman kişi konuyu bilmiyo x kişi gelip sen bunu bilmiyosun diyo ehehe yazıp patladıktan sonra iyice infilak etmeye çalışıyorsun, "kaç senedir cb yi eleştiriyorsun o bilmiyo sen mi biliyosun" dememi ve infilak yolunda sana destek olmamı bekliyosun ama yanılıyosun
5-çünkü seviliyorsun![]()
25 ocak 2025 yine Levent TüzemenLevent Tüzemen: "Galatasaray'ın bazı oyuncuları ikinci sınıf oyuncu. Bu Ahmed Kutucu, Sallai falan yokluktan oynuyor. Ahmed Kutucu, ayağındaki topu tutamıyor. Galatasaray'a atılmış kazık. 5 milyon euro verip aldılar Eyüpspor'dan."
Ahmet aslında çok da kötü bir oyuncu değildi25 ocak 2025 yine Levent Tüzemen
Ekli dosyayı görüntüle 306685
Benim yorumlara benzemiş25 ocak 2025 yine Levent Tüzemen
Ekli dosyayı görüntüle 306685

tüzemen hep böyle. rüzgar ne tarafta güçlüyse o tarafta hepBenim yorumlara benzemiş![]()