GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyonsuzlugun sıkıntısını yaşıyoruz maç kitlendi mi oyunu çözecek skor yapacak adam yok kenarda.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'ın bazı oyuncuları ikinci sınıf oyuncu. Bu Ahmed Kutucu, Sallai falan yokluktan oynuyor. Ahmed Kutucu, ayağındaki topu tutamıyor. Galatasaray'a atılmış kazık. 5 milyon euro verip aldılar Eyüpspor'dan."

Levent Tüzemen: "Galatasaray'ın bazı oyuncuları ikinci sınıf oyuncu. Bu Ahmed Kutucu, Sallai falan yokluktan oynuyor. Ahmed Kutucu, ayağındaki topu tutamıyor. Galatasaray'a atılmış kazık. 5 milyon euro verip aldılar Eyüpspor'dan."
Kesinlikle haklı benim Galatasarayda gördüğüm net en kötü ve yeteneksiz 2 3 topcudan biri bu ahmet kutucudur ve bu adam 5 değil 6 milyonluk tarihi bir kazıktır

Yedekte bir tane Maximin gibi oyuncu olsaydı çok fark yaratır idi

Transfer dönemi ve A. Madrid maçı arasında süre var mı bilmiyorum ama eğer varsa mutlaka 1 - 2 oyuncu alınıp Lemina filan UCL maçları öncesi ligde oynamayıp dinlenmeliler. Olmadı City maçına yetişmeliler.
Dün kafasına diz geldiğinde ilk önce kas filan gitti sandım. Ödüm koptu

1-yazılanı soru sorarak yanıtlamamaya,patladığını unutturmaya çalışmasaydın keşke yakışmıyor
2-bana soru falan sormamıştın
3-bu sorduğunun konuyla alakası yok,bende de bu zor sorunu cevaplayacak zeka yok,dediğin gibi ben taktik dehasıyım futboldan anlarım
4-o.b konusunda yazdığın mesajı da gördüm hala konusunda uzman kişi konuyu bilmiyo x kişi gelip sen bunu bilmiyosun diyo ehehe yazıp patladıktan sonra iyice infilak etmeye çalışıyorsun, "kaç senedir cb yi eleştiriyorsun o bilmiyo sen mi biliyosun" dememi ve infilak yolunda sana destek olmamı bekliyosun ama yanılıyosun
5-çünkü seviliyorsun 💛❤️
Sen duygularının esiri olmuşsun

Sol stoper, Sol açık, Ortasaha elzem

Olursa bi santrafor yedeği ve kreatif bir ofansif ortasaha forvet arkası da gerek

3+2

Bu takımın ihtiyacı da hiç bitmiyor

25 ocak 2025 yine Levent Tüzemen
1762076598034.webp

Bazı oyuncular büyük takıma gelmeden anlaşılmıyor büyük takım topçusu olup olmadığı

Ahmed bence o baskıyı hiç kaldıramadı eyüpte oynamakla gsde oynamak çok farklı, frankowski de mesela donuna sıçıyordu sahada en basit şeylerde bile zorlanıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt