GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çalımı yaparken topu öldüremediği için verme olasılığı çok düşük o çalımı atarken topu hala kontrolunde tutabilse tek dokunuşla verebilirdi. Burada yapamamış olsa da takımda bunu yapacak tekniğe ve yeteneğe sahip tek kişi de o bence.

Trabzona ciddi anlamda dikkat etmek gerek, büyük ihtimal Fatih Tekke ile yollarina devam ederler ve transfer politikalari aynen böyle devam ederse bence en gec iki üc yil sonra sampiyon olacak kaliteyi ulasirlar. Biz de bu tür takimlari örnek almamiz gerek, Fransa iki den her yil bir iki genc oyuncu almamiz sart, gamsiz bir yusufu yedekte görmektense 18-19 yasindaki fransanin alt ligiden gelen basariya ac bir oyuncuyu görmek isterim.

Bizdeki sorun Avrupa devi olmadan onlar gibi hazir oyunculara para harcamamiz oldu, bu nereye kadar gider bilmiyorum ama eninde sonunda elimizde patliyacak orasi kesin.

Trabzona ciddi anlamda dikkat etmek gerek, büyük ihtimal Fatih Tekke ile yollarina devam ederler ve transfer politikalari aynen böyle devam ederse bence en gec iki üc yil sonra sampiyon olacak kaliteyi ulasirlar. Biz de bu tür takimlari örnek almamiz gerek, Fransa iki den her yil bir iki genc oyuncu almamiz sart, gamsiz bir yusufu yedekte görmektense 18-19 yasindaki fransanin alt ligiden gelen basariya ac bir oyuncuyu görmek isterim.

Bizdeki sorun Avrupa devi olmadan onlar gibi hazir oyunculara para harcamamiz oldu, bu nereye kadar gider bilmiyorum ama eninde sonunda elimizde patliyacak orasi kesin.

Tekke maça iyi hazırlanmıştı

Oyunu da iyi takip etti değişiklikleri yerindeydi

Bizimkisi dk 70 olunca skorborda baktı icardiyi almak için 70i bekliyodu kamera maça döndü 10 saniye sonra spiker icardi hazırlanmaya gitti dedi

Maç icardiyi çağırıyo mu çağırmıyo mu hiç bakmıyo kafasında o küsmesin o bozulmasın diye kodlamış her şeyi maçın gidişatına bakmaksızın onları uyguluyo

Tekke maça iyi hazırlanmıştı

Oyunu da iyi takip etti değişiklikleri yerindeydi

Bizimkisi dk 70 olunca skorborda baktı icardiyi almak için 70i bekliyodu kamera maça döndü 10 saniye sonra spiker icardi hazırlanmaya gitti dedi

Maç icardiyi çağırıyo mu çağırmıyo mu hiç bakmıyo kafasında o küsmesin o bozulmasın diye kodlamış her şeyi maçın gidişatına bakmaksızın onları uyguluyo
Seninkisi 3 sene üst üste sampiyon yapti
Digerinin daha bir basarisi yok

Seninkisi 3 sene üst üste sampiyon yapti
Digerinin daha bir basarisi yok
Diğeri 3 kuruşa kadro kurdu seninki 4 senede 1 milyar dolar harcadı

Guardiola cityde o parayı harcarken şlyi karısı yapıp plyi de hanımı yaptı biz 3 tane süper lig şampiyonluğuyla mı avunucaz

Diğeri 3 kuruşa kadro kurdu seninki 4 senede 1 milyar dolar harcadı

Guardiola cityde o parayı harcarken şlyi karısı yapıp plyi de hanımı yaptı biz 3 tane süper lig şampiyonluğuyla mı avunucaz
Tamamen bos bir laf
PSG dünyalari harcadi cl almak icin ve kac sene sonra aldi?
Cityde öyle?
Seninkisi ilk senesinde fazla harcamadan oldu sampiyon
Tekke 25-30m harcadi

İlkay bu takımın her şeyi. Dün sahada olsa 2 al ver yaptırır maçı çözerdi. Dün bizim takımın Total IQ'su 89 filandı. Çok kötü zamanda sakatlandı. İnşallah Ajak maçında çok aramayız.

Abi TS güzellemesi yapmayın Allah aşkına bomboş bir takım işte, en kötü halimizle bile tehdit edemediler. Lemina tek başına savunmada üstünlük sağladı hepsine, Uğurcan hepi topu 1 tane kurtarış yaptı. Sinirimizi bozan olay bu boş takıma karşı doğru düzgün üretememek, başka birşey değil. Fatih Tekke övgüleri falan hakikaten gereksiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün trabzonlu olsam söverdim 1 tane pozisyon disinda elemanlarin pozisyonu yok 0-0 a kitledigin noktada 1 puan trabzonun neyine yariyor yav. Yensen buyuk mac galibiyeti iyi yoldayiz diye sevinirsin normalde. Pozisyon bulamamişsin oyunu 0-0 a kitlemesinin neyi övgü anlamadım.

Dün trabzonlu olsam söverdim 1 tane pozisyon disinda elemanlarin pozisyonu yok 0-0 a kitledigin noktada 1 puan trabzonun neyine yariyor yav. Yensen buyuk mac galibiyeti iyi yoldayiz diye sevinirsin normalde. Pozisyon bulamamişsin oyunu 0-0 a kitlemesinin neyi övgü anlamadım.
Bizim city ile deplasmanda berabere kalmamız gibi düşün

Bizim city ile deplasmanda berabere kalmamız gibi düşün
O zaman da biz şöyle büyuğüz vs lafları boşta kalıyor bence. Bugünki jk fb maçinda beraberlik halinde jkliler de tsliler gibi memnun olursa onları da anlamam mesela. Ts ikinci olabilir şuan ama samp şansi %5 den fazla değil. Ne jk , nede tsnin samp olacagida yoksa buyük maç galibiyetleri ve avrupa ya gidebilmek hedef olmalı sezonda bana göre. Boyle bir noktada da beraberlige sevinenleri anlam veremiyorum.

Trabzon’un kurdugu kadro bizim burak elmas dönemi ile ayni olur diye tahmin ediyorum harcamalara bakacak olursak

Trabzon’un sansi tek kulvar olmasi

Biz ise lig ve avrupa olunca ligde erkenden patladik,avrupa da ise iyi ilerledik

Dün bize karsi kazanmis olsalardi sampiyonlugun en büyük adayi olacakti trabzon ama kazanamadilar ve puan farki ayni kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt