Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Bizimkiler devre arası yüzde 90 gedsona gidecek. 15 falan cozerlerse isterim gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla moratayi bosver rengim de zaniolo kalsaydı en azından şu formsuz kıvırcık kendine çeki düzen verirdi. Ha bu iki oyuncu da bile isteye gittiler.Hala kadro geniş muhabbeti yapmayın baydı artık ya.
Maçı çevirecek adamın yok kulübede yarım yamalak icardi den başka
Yabancı hakkını kullanmadık mal gibi
O küsmesin bu küsmesin diye ne hale geldik
Hadi hepsini geçtim kimseyi almadın
İcardi yerine Morata kalsaydı
Ahmet Kutucu yerine Zaniolo kalsaydı daha mı kötü olacaktı rotasyon şimdikinden.
Devre arası 2 tane elle tutulur kanat ve forvet şart oğlu şart
Barışta istedi gitmek rengim, noldu gidebildi miValla moratayi bosver rengim de zaniolo kalsaydı en azından şu formsuz kıvırcık kendine çeki düzen verirdi. Ha bu iki oyuncu da bile isteye gittiler.
Allah razı olsunMutlu, sağlıklı bir yaşamı olsun.
![]()
![]()
Ama bir taraftar olarak bunlar beni çok yordu Mehmet'im. Bırak futbolu filan diyorum bazen kendime ama Galatasaray sevgisi ağır basıyor. Bakalım ne olacak...Iste tüm bunlara ragmen okan hocam her sene koymaya devam ediyor
Ne güzel özetlemissin be
@Sami Karakoç en yakın gökdelenin tepesinde buluşalım. WP üzerinden konum atıcam.Var Emrah ağam 1 tane
O mal kendi gitmek istedi. Şampiyonluk kutlamasında yaptıklarını ne çabuk unuttuk yav. Ahlaksızın tekiHala kadro geniş muhabbeti yapmayın baydı artık ya.
Maçı çevirecek adamın yok kulübede yarım yamalak icardi den başka
Yabancı hakkını kullanmadık mal gibi
O küsmesin bu küsmesin diye ne hale geldik
Hadi hepsini geçtim kimseyi almadın
İcardi yerine Morata kalsaydı
Ahmet Kutucu yerine Zaniolo kalsaydı daha mı kötü olacaktı rotasyon şimdikinden.
Devre arası 2 tane elle tutulur kanat ve forvet şart oğlu şart
Evlenilecek adamlığı tartışmayı geçtik.Niye lan ben evlenilmeyecek adammiyim
İsterseniz ben ittiririm sizi@Sami Karakoç en yakın gökdelenin tepesinde buluşalım. WP üzerinden konum atıcam.
Hakan peşindeyiz. Bir kanat bir de stoper alınacak.Bizimkiler devre arası yüzde 90 gedsona gidecek. 15 falan cozerlerse isterim gelsin.
Seni bugünlerde çok sinirli görüyorum.Galatasaray markasına leke vuran aşağılık heriflerin götünü mü yalayacaktık arkadaş kendinize gelin ya.
Pavlovic
Anguissa / Gedson / Maestro
Lookman
U23 Forvet
Bjk formu mu var?Beşiktaş forumuna bakıym dedim hepsi kafayı yemiş,
Orkuna gram sallayan yok hepsi Sergen yüzünden kaybettik diyor
Harbi harbi bunlarda zamanında Hagi falan oynasaymış demekki tapacaklardı
Orkun dünya yıldızı lan![]()