GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 da 9 yapan bayern bile sadece 5 puan fark atmış

çok şey istiyorsunuz
Sadece şuana özel bir durum değil. Demek istediğim bize şampionluk yarışında kopup gitme şansları her sezon geliyor ama bu fırsatları geri çeviriyoruz. Mesela geçen sezon da fb'yi iç sahada yenip işi bitirmek varken sonrasında bjk ve k.paşa maçlarıyla kaosa girdik gereksiz yere.

seninle red light stricste turlamak var bi hayalimiz
FHjXCNdWYAYoBKd.webp

Orkun kırmızı yemese 5 olacak maçta fener nasıl iyi olabilir. Gram top oynamiyorlar acayip şanlı ilerliyorlar.
Şans var tabii ama oturdu takım biraz. Rezil değiller kadro kalitesi falan anadolu takımlarını rahat geçerler. Hala tehdit bizim için. Lig bitmiş değil. Hafife alıncak ortam yok.

Ajax'ı yendiğimiz vakit Gilloise maçıyla ilk 24 işi garanti olacak zaten Avrupa'yı uzun vaadeli kafaya takmaya lüzum yok.
2de 2 için çabalayacağız sonra aralık boyunca (5inden sonra)ş.ligi maçı yok ve kalan maçlar Monaco, City ve A.madrid.
Aralık ayındaki maçlara odaklanıp puansız çıktığında zaten lig bitiyor.

Edit: Aralık 9muş Monaco maçı. Özetle o maçta da beraberliğe çıkacağız muhtemelen. 2*2 hedefimiz var osimhen bile kasmadı trabzon maçında misal.

Bizim icin en buyuk tehdit kadrom yeterli deyip duran Okan. Ne fener ne trabzon ne de baska biri degil. Kendi konsantre olamayinca topculari da olamiyor. Bunun disinda bir sorun yok.

tff denilen aşağılık kurum transfer cezası ve kerem denen şerefsize ne zaman ceza verecek. Böyle iyi daha kardeşim sezon bitince havlu attıklarında verirler cezayı ahlaksızlar.

Şans var tabii ama oturdu takım biraz. Rezil değiller kadro kalitesi falan anadolu takımlarını rahat geçerler. Hala tehdit bizim için. Lig bitmiş değil. Hafife alıncak ortam yok.
hafıfe alınmamalı tabiki hatta hoca ve oyuncular dahil ciddiye almak mesaj almak icin güzel bir mac oldu bana göre
fakat fenerin antep harici top oynayarak aldıgı mac ben hatırlamıyorum aksine özellıkle ic sahada küme takımları dahil inanılmaz zorlanıyorlar gümrük macında canlı gördük
ilk 5 6 sıra takımlar ıcınde ön tarafta en kısır takım net olarak fener tabi bunun sorumlusu mou denen herif
lig nisan ayından önce bitmez derbi kazanma kaybetmeylede bitmez
ama feneri degerlendırmek icin antep gibi 11e 11 kırmızı olmayan 3 4 macıı bir görelim önce anlayalım
yanı su durumda fener toparladı demek boş laf 10 kişi takıma karşı bugun samsun olsun kayseri olsun yine en kötü 1 puanı alırdı

bu arada net reziller bugun 10 kişi takıma karşı 2.yarı pozisyona giremedıler hatta dogru düzgün şut atamadılar biz yapsak bunu eleştirilmedık kimse kalmazdı

İlk yarının bitimine 6 hafta kala son 7 sıradaki 4 takım ile oynayacağı kimse farkında değil ama fikstürün zor kısmını geçtik. Fener'e yenilmeyi becermezsek eğer ilk devre sonuna en az 6 puan fark ile gireriz.

hafıfe alınmamalı tabiki hatta hoca ve oyuncular dahil ciddiye almak mesaj almak icin güzel bir mac oldu bana göre
fakat fenerin antep harici top oynayarak aldıgı mac ben hatırlamıyorum aksine özellıkle ic sahada küme takımları dahil inanılmaz zorlanıyorlar gümrük macında canlı gördük
ilk 5 6 sıra takımlar ıcınde ön tarafta en kısır takım net olarak fener tabi bunun sorumlusu mou denen herif
lig nisan ayından önce bitmez derbi kazanma kaybetmeylede bitmez
ama feneri degerlendırmek icin antep gibi 11e 11 kırmızı olmayan 3 4 macıı bir görelim önce anlayalım
yanı su durumda fener toparladı demek boş laf 10 kişi takıma karşı bugun samsun olsun kayseri olsun yine en kötü 1 puanı alırdı

bu arada net reziller bugun 10 kişi takıma karşı 2.yarı pozisyona giremedıler hatta dogru düzgün şut atamadılar biz yapsak bunu eleştirilmedık kimse kalmazdı
Kesinlike katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt