Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.711
- 59.097
- 3.383
maalesef faforiyizAman hocam iddaa oranları bizi fawori gösteriyor deme sakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef faforiyizAman hocam iddaa oranları bizi fawori gösteriyor deme sakın
3 maç üst üste bilmeme rağmen reklam yapmadım.Aman hocam iddaa oranları bizi fawori gösteriyor deme sakın
Sadece şuana özel bir durum değil. Demek istediğim bize şampionluk yarışında kopup gitme şansları her sezon geliyor ama bu fırsatları geri çeviriyoruz. Mesela geçen sezon da fb'yi iç sahada yenip işi bitirmek varken sonrasında bjk ve k.paşa maçlarıyla kaosa girdik gereksiz yere.9 da 9 yapan bayern bile sadece 5 puan fark atmış
çok şey istiyorsunuz
seninle red light stricste turlamak var bi hayalimizajaxı nasıl yeneceksin ki hollanda beni korkutayor
seninle red light stricste turlamak var bi hayalimiz
Hangi 3 maçı bilmiştin ahbap. Kaçırdım ben3 maç üst üste bilmeme rağmen reklam yapmadım.
Başak, Bodo, Göztepe.Hangi 3 maçı bilmiştin ahbap. Kaçırdım ben
Şans var tabii ama oturdu takım biraz. Rezil değiller kadro kalitesi falan anadolu takımlarını rahat geçerler. Hala tehdit bizim için. Lig bitmiş değil. Hafife alıncak ortam yok.Orkun kırmızı yemese 5 olacak maçta fener nasıl iyi olabilir. Gram top oynamiyorlar acayip şanlı ilerliyorlar.
2de 2 için çabalayacağız sonra aralık boyunca (5inden sonra)ş.ligi maçı yok ve kalan maçlar Monaco, City ve A.madrid.Ajax'ı yendiğimiz vakit Gilloise maçıyla ilk 24 işi garanti olacak zaten Avrupa'yı uzun vaadeli kafaya takmaya lüzum yok.
Ajax maçında Yunus da olmayacakmış.Bazıları hala fb’in saçmalıklarına bel bağlayıp, “kötü oynuyorlar” diyerek kendini avutuyor.
Biz önce kendimize bakalım. Dar kadroyla oynuyoruz.
Sampiyonluk zormuş öyle diyorlarOrkun kırmızı yemese 5 olacak maçta fener nasıl iyi olabilir. Gram top oynamiyorlar acayip şanlı ilerliyorlar.
hafıfe alınmamalı tabiki hatta hoca ve oyuncular dahil ciddiye almak mesaj almak icin güzel bir mac oldu bana göreŞans var tabii ama oturdu takım biraz. Rezil değiller kadro kalitesi falan anadolu takımlarını rahat geçerler. Hala tehdit bizim için. Lig bitmiş değil. Hafife alıncak ortam yok.
Kesinlike katılıyorum.hafıfe alınmamalı tabiki hatta hoca ve oyuncular dahil ciddiye almak mesaj almak icin güzel bir mac oldu bana göre
fakat fenerin antep harici top oynayarak aldıgı mac ben hatırlamıyorum aksine özellıkle ic sahada küme takımları dahil inanılmaz zorlanıyorlar gümrük macında canlı gördük
ilk 5 6 sıra takımlar ıcınde ön tarafta en kısır takım net olarak fener tabi bunun sorumlusu mou denen herif
lig nisan ayından önce bitmez derbi kazanma kaybetmeylede bitmez
ama feneri degerlendırmek icin antep gibi 11e 11 kırmızı olmayan 3 4 macıı bir görelim önce anlayalım
yanı su durumda fener toparladı demek boş laf 10 kişi takıma karşı bugun samsun olsun kayseri olsun yine en kötü 1 puanı alırdı
bu arada net reziller bugun 10 kişi takıma karşı 2.yarı pozisyona giremedıler hatta dogru düzgün şut atamadılar biz yapsak bunu eleştirilmedık kimse kalmazdı