- 22 Ağustos 2010
- 33.033
- 37.917
- 3.033
O ondan tepki göstermemiş ama.Her şeyin bir oluru var
2.olacaksak da düzgünce olmalıyız,nasıl olsa ligde başarısızlık hakkım var diyip icardiyi oynatıp bile bile lades olursan tepkiyi yersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ondan tepki göstermemiş ama.Her şeyin bir oluru var
2.olacaksak da düzgünce olmalıyız,nasıl olsa ligde başarısızlık hakkım var diyip icardiyi oynatıp bile bile lades olursan tepkiyi yersin
Saibari'nin fiyati suan 40 milyon euro. Top 3 ligden bir teklif gelirse direkt satabilirler.Timber'i devre arasında bırakırlar gibi.
Nasıl oyuncu pek hatırlamıyorum ama bırakabilirler.
Hatta Psv elenirse o Faslı çocuk da iyi oyuncu. Gerçi pahalıdır
Değmez mı?Saibari'nin fiyati suan 40 milyon euro. Top 3 ligden bir teklif gelirse direkt satabilirler.
Begendigim bir oyuncu ve skorer ozelligi de cok iyi, ozellikle bizim gibi takimda sadece Osimhen'in gol ayaklarina kalmayiz boyle bir oyuncu alabilirsek ama az para degil.Değmez mı?
PSV'ye çok hakimim. 1 düzineden fazla maçını izledim.Begendigim bir oyuncu ve skorer ozelligi de cok iyi, ozellikle bizim gibi takimda sadece Osimhen'in gol ayaklarina kalmayiz boyle bir oyuncu alabilirsek ama az para degil.
Harika olur. Sakatlar iyileşirLigler erteleniyor bilgisi kulislerde
Son üç sezonun tescil edilmeyeceği yönünde bilgiler varLigler erteleniyor bilgisi kulislerde
400 milyon gelirim var. Yastığın altına mı saklayalım?50 milyon falan ne kadar rahat söylenir hale geldi.
1-Real madrid50 milyon falan ne kadar rahat söylenir hale geldi.
Hukukcu olan bir dostum: tescil edilen sezonlar tescil edilmistir.Son üç sezonun tescil edilmeyeceği yönünde bilgiler var
Kendisine anayasa kitapçığı fırlatmak isterdimHukukcu olan bir dostum: tescil edilen sezonlar tescil edilmistir.
Sayın Sezer sinirlerinize hakim olun bi kriz daha kaldıramayızKendisine anayasa kitapçığı fırlatmak isterdim
eyvah kime açıyorlarFbden tarihi tazminat davası yolda