Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derdimi söyledim Lookmana dedi eyvah..
oyunculuğunu eleştiren kimse yok kiLookmana neden on yargili bakiliyor geldigi taktirde fark yaratacak bir oyuncu.
Ara transferde 5 transfer bekliyorum, lamı cimi yok getirin
40 50 milyonlar konuşulduğu için tereddüt ediliyor diyelimLookmana neden on yargili bakiliyor geldigi taktirde fark yaratacak bir oyuncu.
Rakam tartisilabilir tabi de oyuncuya direk karsi cikanlar var gibi.40 50 milyonlar konuşulduğu için tereddüt ediliyor diyelim
zolakis transferiniTzolakis ile ilgilenilmemesi skandalı gibi nöbet
Neden daha genc ve daha uygun oyunculara bakmıyoruz. Kapatalim futbol aklını vb kurumlari o zaman benim Eleştirim bu sebepleLookmana neden on yargili bakiliyor geldigi taktirde fark yaratacak bir oyuncu.
Taraftar yuzundenNeden daha genc ve daha uygun oyunculara bakmıyoruz. Kapatalim futbol aklını vb kurumlari o zaman benim Eleştirim bu sebeple
Oyuncu ozelinde ben karsi degilim rakamsal boyutlari tabi ki yuksek.Ama daha once de dedigim gibi sampiyonlar liginde ilerisi icin 2-3 tartismasiz oyuncu alacak bizimkiler.Bu Lookman mi olur baskasi mi olur bilmiyorum ama bu tarz oyunculara gidilecegi bence net olan birsey.Neden daha genc ve daha uygun oyunculara bakmıyoruz. Kapatalim futbol aklını vb kurumlari o zaman benim Eleştirim bu sebeple
Disiplin sorunu var diyorlarLookmana neden on yargili bakiliyor geldigi taktirde fark yaratacak bir oyuncu.
Her şeyin bir oluru varAbi GS ligi kırarken, ligdeki takımları 500 milyon euro'luk kadroyla babam da yener, sıkıysa şampiyonlar liginde bir şey yapılsın deniyordu.
Şimdi Lpool'u, Bodo'yu, Ajax'ı gayet top oynayarak da yeniyoruz.
Şimdi de tam tersi deniyor
Alt tarafı bir kaza oldu ya, çok da şeyapmayalım bence. Yoruluyoruz hem Cl hem lig derken... Toparlarız inş.