GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma transfer şart ve burun kıvırmaya lüzum yok. Lookman gelmesin de kim gelsin Yamal mı. Osimhen, Sane gibi adamlarla anlaşabilecek yetenekte isimlere okeyiz. Yunusu severim ama formsuzken hiç çekilmiyor Casper gibi. Barış geçen senenin yarısı kadar anca oynuyor. Sara futbolcu olduğu tartışılacak kadar etkisiz orta sahada. Kanat lazım, yedek forvet lazım Osimhen'e, Sara ilkay'ın yedeği olacak bir oyun oynamıyor yerine adam lazım

Ara transferde 5 transfer bekliyorum, lamı cimi yok getirin
1762940490307.webp

Neden daha genc ve daha uygun oyunculara bakmıyoruz. Kapatalim futbol aklını vb kurumlari o zaman benim Eleştirim bu sebeple
Oyuncu ozelinde ben karsi degilim rakamsal boyutlari tabi ki yuksek.Ama daha once de dedigim gibi sampiyonlar liginde ilerisi icin 2-3 tartismasiz oyuncu alacak bizimkiler.Bu Lookman mi olur baskasi mi olur bilmiyorum ama bu tarz oyunculara gidilecegi bence net olan birsey.

Osimhen ve Saneye yüksek maasi anliyorum, ama o rakamlar Lookmana nasil verilir?

Orda maasi 1,8 milyon net mis. Takimi ile arasi kötü ve simdi fazla oynamadi diye piyasasina da biraz zarar gelmistir. Bunlari düsünürsek, 3,5 ve performans/basariya bari 1-1,5 arasi prim neyine yetmiyor? Bu rakami bile Avrupadan zor veren cikar sanki.

Bizi topcular yönetimin para dagitma sayesinde herhalde yari arap takimi olarak görüyorlar.

Bu Lookman iyi arastirilsin. Okan hocanin sistemine uyar mi? Pres yapar mi? Atalanta'da hangi sistemde, hangi pozisyonda oynuyor?

Son 3 sezondur cok fazla bize uymayan topcular aldik. Hepsi de pahaliya patladi. Yeter da!

Abi GS ligi kırarken, ligdeki takımları 500 milyon euro'luk kadroyla babam da yener, sıkıysa şampiyonlar liginde bir şey yapılsın deniyordu.

Şimdi Lpool'u, Bodo'yu, Ajax'ı gayet top oynayarak da yeniyoruz.

Şimdi de tam tersi deniyor :D

Alt tarafı bir kaza oldu ya, çok da şeyapmayalım bence. Yoruluyoruz hem Cl hem lig derken... Toparlarız inş.
Her şeyin bir oluru var

2.olacaksak da düzgünce olmalıyız,nasıl olsa ligde başarısızlık hakkım var diyip icardiyi oynatıp bile bile lades olursan tepkiyi yersin

Lukmının kontrat 1.5 sene sonra bitiyo 50yi ona vereceğine git başka birine ver onu al 1 sene sonra da lukmını bedelsiz olarak al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt