GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silas andersen ve kislyak olduğunda sara da artik ilkay ile birbirini yedekler hem. Sara bir onun yerine oynuyor bir bunun yerine. Ama tabi orta saha icin 3 yere 6 yabanci cok olur mu bilmem
Sara tüm iyi performanslarını 8'de en kötü performanslarını da 10'da gösterdi. Yani Sara'yı 10 gibi hiç düşünmemek lazım. Zaten ona teklif gelirse satılır yüksek ihtimal.

Şaka maka Jakops, Singo, Lemina ve Osimhen.

4'ü yok Afrika kupası sebebiynen.

Benfica, Andreas Schjelderup'u ocak ayında 25 milyon euro karşılığında satmak istiyor. (Record)

Kuzeyli olmasa direkt alalım derdim ama önce kiralayıp sonrası için opsiyon konulabilir. Şeytan gibi çocuk bilhassa dar alanda resmen ışınlanıyor ve dengeli bu onu kalabalık arasında avantajlı kılıyor. 28-29 yaşında gelmiş Lookman'a 50-60 bağlamaktansa bu arkadaş çok daha heyecan verici olur.

Kuzeyli olmasa direkt alalım derdim ama önce kiralayıp sonrası için opsiyon konulabilir. Şeytan gibi çocuk bilhassa dar alanda resmen ışınlanıyor ve dengeli bu onu kalabalık arasında avantajlı kılıyor. 28-29 yaşında gelmiş Lookman'a 50-60 bağlamaktansa bu arkadaş çok daha heyecan verici olur.
Kendisiyle ilgili skandal iddialar var

Şaka maka Jakops, Singo, Lemina ve Osimhen.

4'ü yok Afrika kupası sebebiynen.

1762974224493.webp

Pedofili gibi iddialar var. Bunun yanında yeteneklerini skora hiç yansıtamadı, Portekiz liginde skora katkısı çok az. Hakkındaki iddialar olmasa 10 milyon civarına denenebilir ama 25 milyon asla olmaz o paraya daha garanti isimler alırsın.

Yeterince zenci oyuncumuz var ,okan hoca fanteziye kaçmasın artik adamlar 2 ayda bir safariye zebra kovalamaya gidiyor

Pedofili gibi iddialar var. Bunun yanında yeteneklerini skora hiç yansıtamadı, Portekiz liginde skora katkısı çok az. Hakkındaki iddialar olmasa 10 milyon civarına denenebilir ama 25 milyon asla olmaz o paraya daha garanti isimler alırsın.
İddiadan da öte bu arada kendi itiraf etmiş. Bakmadım hebele hübele demiş.
"
Schjelderup, olayın ortaya çıkmasının ardından bir Instagram hikayesi paylaşarak açıklamada bulundu: "Yaklaşık iki yıl önce yaptığım aptalca bir hatadan bahsetmek istiyorum. Kısa bir video aldım ve düşünmeden bir arkadaşıma gönderdim. Sadece ilk birkaç saniyesini gördüm ve ne hakkında olduğunu anlamadım. Arkadaşım içeriği fark ettiğinde hemen sildim.
Yaptığım şey yasadışı ve kabul edilemezdi. Hüküm giymeyi ve ertelenmiş hapis cezası almayı bekliyorum. Utanıyorum ve içtenlikle üzgünüm. Bu, bir insan olarak kim olduğumu yansıtmıyor.
"
"

Sol kanatlara baktım en pahalısı da dahil bize cuk diye oturacak kimse yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt