- 4 Ağustos 2009
- 88.070
- 68.198
- 5.093
Super kupaya katılmaya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lokman konusunda ben de o paralar verilmez diyorum. Hatta yönetim de o paralara olur deseydi zaten ağustos ayında alırdı lokmani. İstek olsa bile 20 civarında bir bonservis düşünülür. Sheldreup ben tescillilerin 6 1 maçından beri ara ara izlerim. 10 milyondan 1 kuruş fazla etmez etmemeli. Bododaki sol kanat daha iyi. Ha bir gerçek bizde kuzeyli olup tutan çok topçu yok. Aklıma Elmander dışında gelen de yokKuzeyli olmasa direkt alalım derdim ama önce kiralayıp sonrası için opsiyon konulabilir. Şeytan gibi çocuk bilhassa dar alanda resmen ışınlanıyor ve dengeli bu onu kalabalık arasında avantajlı kılıyor. 28-29 yaşında gelmiş Lookman'a 50-60 bağlamaktansa bu arkadaş çok daha heyecan verici olur.
Boşveramsterdam deplasmanından gelip kocaelide rizede üşenmeden oynayacak asgari ücreti 3 milyon euro olmayan 2-3 topçu alırsak adı geçenlerden daha faideli olacaktır şu anda diye şeyetmekteyim
amsterdam deplasmanından gelip kocaelide rizede üşenmeden oynayacak asgari ücreti 3 milyon euro olmayan 2-3 topçu alırsak adı geçenlerden daha faideli olacaktır şu anda diye şeyetmekteyim
Bir zamanlar övdugu topcuGalatasaray'a kimleri önerirsin?
Serdar Kelleci: "Stoper olarak - Hamburg'dan Warmed Omari'yi kopartıp alırım. Omari'yi 15'e herhalde bağlarız. O çocuk Premier League'de oynayacak.Kenar oyuncusu kimi alırsın? Ademola Lookman bir opsiyon olarak kalır. Meksika liginde Brian Rodriguez diye Ronaldo'ya stil olarak benzeyen bir tane çocuk var. Brian Rodriguez'i bir kenara atarım. Yedek. Artı santrfor oynar bu arada. Bir de Porto'dan santrfor Trofim Melnichenko. Belarus oyuncusu. Porto ikinci takımında da çok aşırı süre almıyor. Bazen yedek oturtuyorlar. Osimhen'in arkasında Melnichenko. Bunlar para değil ha.
Serdar headhunter