GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa artık bu sene bitti.
1 tane forvet
Sol kanat
Orta saha
Stoper
Tek kulvara geçersek karşımızda kimse duramaz.
Gençler
Fener
Samsun
Kasımpaşa
Şu 4 maçtan minimum 8 puan alırsak yeter.
Bitemez avrupa falan

Bir kişinin "bu seneyi de" kadrom yeterli diyerek hiç etmesine müsaade edemeyiz

Bitemez avrupa falan

Bir kişinin "bu seneyi de" kadrom yeterli diyerek hiç etmesine müsaade edemeyiz
Onu da yazın hallederiz.
Güçlü kadronun taşıdığı teknik direktör yerine takıma değer katan teknik direktör buluruz.
Allah'ın izniyle bu yaz takımı aşağı çekenlerden temizleyeceğiz 😏

Sara'yı eleştiriyoruz da Sara'ya kalkıp koşmuyor vs yazanlar olmuş

Adam takımın Torreira'yla beraber her daim en çok koşan ya 2. ya 1. futbolcusu oluyor.

Allah aşkına ya rica ediyorum. Yani karar mekanizması zayıfladı de, uzaktan şut atamıyor de, özgüvenini eleştir ama adamın iyi yaptığı şeyden eleştirme. Sonra işte durduk yere savunmak zorunda kalıyoruz.

Adam takımın Torreira'yla beraber her daim en çok ya 2. ya 1. futbolcusu oluyor.

Allah aşkına ya rica ediyorum. Yani karar mekanizması zayıfladı de, uzaktan şut atamıyor de, özgüvenini eleştir ama adamın iyi yaptığı şeyden eleştirme. Sonra işte durduk yere savunmak zorunda kalıyoruz.
İnterneti kullanmayı bilmeyen üye sayımız kaçtır sence

Yine üşüşmüş birileri

Takımda 2 tane cezalı
7 tane sakat oyuncu var

9 kişi iptal olmuş ki bu 9 ismin 5'i ilk 11 oyuncusu (Apo-Eren-İlkay-Yunus-Osimhen)

Bu şartlarda elbette ilk 11'e yine direkt oyuncu yazıyoruz ama kulübe zayıflıyor. Ne olacaktı başka?

Fenerbahçe falan denmiş bi de, ulan Fener'den 9 kişiyi iptal et sakatlıktan ve cezadan bakalım nasıl domalıyorlar sahada

Koskoca sezonu 12-13 futbolcuyla geçiştirebileceğini sanan teknik ekip yüzünden tel tel dökülüyoruz

Aman o kızmasın aman bu küsmesin diye yedek kulübesini boşalttık, yabancı kontenjanında bile 4 firemiz var

Büyük takım olmak istiyorsak alternatifi bol kadro kurmak zorundaydık

Kanat rotasyonunda yunus yedek kalmaz barış yedek kalmaz diye diye Ahmed kutucu ve Yusuf demir ile sezona başladık. Hayır arkadaş yunusta yedek bekler barışta Sane de kim formdaysa o oynar
Aynı şey orta saha,stoper vs içinde geçerli
Hiç sorma kardesim. Çıldırıcam!!!!! Torreira, lemina 60-70 maç oynar diye düşünuyorlar

Adam takımın Torreira'yla beraber her daim en çok koşan ya 2. ya 1. futbolcusu oluyor.

Koṣmuyor degil, koṣamiyor. Kagni gibi. Benim 11yaṣindaki oglan daha hizlidir

Selçuk da kosu mesafelerinde az çıkmazdı ama işin gerçegi bir halt oynamiyor olurdu. Sarada aynı boş bir istatiki veri yani. Bir başka örnek daha da verebilirim icardi kocaelinde ne kadar koşmus mesela vardir bi 8-9 en az ama realitesi varmı bunun yok.

Son düzenleme:

images-15.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt