Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.657
- 4.925
- 673
osimhensiz bizimkiler elleriyle bile topu 3 defa union yarı sahasına götüremezUnion defansi iyi bir takim degil direk beklentim 3 puan Osimhenli ya da Osimhensiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhensiz bizimkiler elleriyle bile topu 3 defa union yarı sahasına götüremezUnion defansi iyi bir takim degil direk beklentim 3 puan Osimhenli ya da Osimhensiz.
2nd st olarak ALVARO MORATA'yı tutsaydık keşke
Fb maçında ocsterwoldeye çarpıp çarpıp yere düşecek icardiyi izlemek zorunda kalmazdık en azından diye düşünüyorum
Fb maçında ocsterwoldeye çarpıp çarpıp yere düşecek icardiyi izlemek zorunda kalmazdık en azından diye düşünüyorum
İnş diyelimHainper oynar o maçta
Ben katilmiyorum bu goruse evet Osimhen buyuk guc ancak Galatasaray olarak dusunmek lazim bir maci 1 oyuncu kazanmiyor takim kazaniyorosimhensiz bizimkiler elleriyle bile topu 3 defa union yarı sahasına götüremez
Gb maçında yine icardi oynasa ve puan kaybetsekIcardi oynadığında rakiplere de cesaret geliyor.
Mecburen BAY en önde olacak. Ilkay da oynarsa onu veya Sane'yi araya kacıracağız. O ikisi pas oyuna fazla dahil olmadan Ilkay Torreira Sallai ile rakibi uyutup araya onları kaçırmak lazım.
şişlerimGb maçında yine icardi oynasa ve puan kaybetsek
Ardından da çocuklarımı özledim arjantine gidicem diyip izin alsa
Sonra da burda birisi aşkın olayım molayım yazsa
Naparsın
Gerçekci sonuçlar dersekGb 3
Usg 3
Fb 3
Gibi bir beklentim var bakalım
Avrupa bitti derken?Avrupa artık bu sene bitti.
1 tane forvet
Sol kanat
Orta saha
Stoper
Tek kulvara geçersek karşımızda kimse duramaz.
Gençler
Fener
Samsun
Kasımpaşa
Şu 4 maçtan minimum 8 puan alırsak yeter.
Ilkay donuyor. Sakatligi gecmis olmali.Yine üşüşmüş birileri
Takımda 2 tane cezalı
7 tane sakat oyuncu var
9 kişi iptal olmuş ki bu 9 ismin 5'i ilk 11 oyuncusu (Apo-Eren-İlkay-Yunus-Osimhen)
Bu şartlarda elbette ilk 11'e yine direkt oyuncu yazıyoruz ama kulübe zayıflıyor. Ne olacaktı başka?
Fenerbahçe falan denmiş bi de, ulan Fener'den 9 kişiyi iptal et sakatlıktan ve cezadan bakalım nasıl domalıyorlar sahada
Son 24 icin buyuk ihtimal 9 puan yetecek diyordu Ulke Puani hesabi sanirim. 10-11 puana cikarsak sorun kalmaz ki cikariz buyuk ihtimalle.Bari burdan son 24 işini vermesek.
Bu cenabetlikle emin olamıyorum o işten de. Şu Sent Culyen'den en azından 1 puanı kapmak lazım. Kalan maçların hepsini kaybetme ihtimalimiz epey yüksek çünkü.Son 24 icin buyuk ihtimal 9 puan yetecek diyordu Ulke Puani hesabi sanirim. 10-11 puana cikarsak sorun kalmaz ki cikariz buyuk ihtimalle.
Ilk 8 ve sonrası son 16Avrupa bitti derken?