GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca ile ilgili eleştirileri anlıyorum

tabi iyi niyetli olanları ama 3 yıldır şansa kazanıyor olanları ciddiye bile almıyorum o ayrı

ama dün tam 10 sakatımız vardı jacobs ve ilkay ile birlikte ki sakat sakat oynadıkları her hallerinden belliydi

isterse sene başı 2 oyuncu fazla alınmış olsun isterse bu takım real olsun arsenal olsun yine de 10 oyuncusu sakat ya sa cezalı takım dağılır

sakatlıklar neden oldu bilmiyorum ama şanssız bir döneme denk geldi kötü fikstür
Teşekkürler Emre hocam yazın için. City bile ne hale gelmişti rodri gidince. Arkadaşlar fazla FIFA oynadığı için yedekten 3 kimya ile başlayacak sanıyorlar diğer adamları. Yapacak birşey yok aynısı pandemide de oldu böyle parametrelerle zaten futbol var.

Şu takımda emre çolak dahi olsa faydalı olurdu. Bu kadar top yapamayan takım görmedim ben.
Atlet olacaz diye futbolu unuttuk, atletizm de bitince yenilgi yolunu tuttuk.

Şu takımda emre çolak dahi olsa faydalı olurdu. Bu kadar top yapamayan takım görmedim ben.
Atlet olacaz diye futbolu unuttuk, atletizm de bitince yenilgi yolunu tuttuk.
Sorun oyuncuda değil oyunda

Emre çolağı getir bu oyunda yusuf demir olur yusuf demiri 2012 gssine koy emre çolak olur

Sorunu yanlış yerde aradığın için tespit de yanlış oluyor

Okan da böyle düşündüğü için sürekli transfer yaptırmasına rağmen takım düzelmiyor

Emre çolağı getir bu oyunda yusuf demir olur yusuf demiri 2012 gssine koy emre çolak olur

Okan da böyle düşündüğü için sürekli transfer yaptırmasına rağmen takım düzelmiyor
her konuda bilmiş bilmiş konuşmuyor musun? en fazla sen biliyorsun..

Galatasaray puan kaybetti ya sana gün doğdu. günlük 4-5 post atan adam, dünden beri yüzlerce post attı.

Çok acil bazı kararlar alınmalı

Okan Buruk devam edecekse ki edecek gibi en azından teknik ekibe iyi yabancı antrenörler alınmalı hem taktik hem fizik için

Bu iş sesini çıkarmayan ispanyolla,tabletten okey oynayan gözlüklüyle,kenar mahalle pt leriyle olmaz

Kulübün bazen aldığı bazen de alamadığı kararlara inanılmaz şaşırıyorum,kadın voleybolda nispeten iyi kadro kurduk sylla wang gibi isimler getirildi 2 tane elit pç alsak ortalığı duman edecez ama almıyoruz,almadığımız için de edemeyeceğiz,e madem edemeyeceksin wangı syllayı niye aldın onları almadan da üçüncü dördüncü oluyodun bişi değişmiyo ki,erkek voleybolda da galiba takımı süper kurmuşlar ama antrenör berbatmış onu da göndermiyolar lan ne anlamı kaldı o zaman bi işi ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın

75 m euroluk forvetin var takım yıldızlar topluluğu sen bu isimleri kaan arısoyla dursun genç e emanet edemezsin,30 a kaleci almışsın bizden biri nasıl olsa diyerek fadıla teslim edemezsin,bu tepkileri de isimsizler diye eleştiriyosunuz la sümen altı etti uyanıklar bu işin isimlisi isimsizi yok selçukla necatinin ismi vardı da ne oldu bunlardan daha fazla eleştiriyorduk

Yunus harici kim var topla ilişkisi iyi olan adam, say bakalım

Tamam oyun anlayışı da yanlış olabilir ama oyuncu tarzı olarak da kadro mühendisliğinin yanlışlığı bariz ortada

Hocami artık 30 milyonluklar kesmiyor mu

Sallai eğer 2. sağ bek olacak ise bir tane sol kanat ile 10 numara özellikli hatta 2. santrafor gibi oynayacak bir adam lazım.
Sallai eğer sağ bekte ancak 3. alternatif olacak ise ve önde düşünülecekse bir tane yine 10 numaraya adam lazım.
En kritik denklemin bu olduğunu ve bizim eksikliğimizin kanat ile 10 numara mevkisinde olduğu düşünüyorum. Zira önde topu çeviremiyoruz ve topu alan çizgi oyuncusu kaderine terkediliyor.

Yunus, Sane, Barış ve Sallai'yi kanat rotasyonu yapıp 1 tane 2. santrafor özellikli 10 numara alırım. Sağ beke mümkünse yerli ve genç gelişime açık bir adam alıp transferi kapatırım. Asla 3-4 oyuncu alınması taraftarı değilim. Maksimum 2 oyuncu yeterli.

Sağ bek alındığında zaten gerektiğinde Singo stoper oynayacaktır yine Sallai arkada oynamayacağı için önde alternatif oluşturacaktır. İsim önerim ise yine stoper oynayabiliri olan ve sözleşmesi bitecek olan Zeki Çelik.

Sallai eğer 2. sağ bek olacak ise bir tane sol kanat ile 10 numara özellikli hatta 2. santrafor gibi oynayacak bir adam lazım.
Sallai eğer sağ bekte ancak 3. alternatif olacak ise ve önde düşünülecekse bir tane yine 10 numaraya adam lazım.
En kritik denklemin bu olduğunu ve bizim eksikliğimizin kanat ile 10 numara mevkisinde olduğu düşünüyorum. Zira önde topu çeviremiyoruz ve topu alan çizgi oyuncusu kaderine terkediliyor.

Yunus, Sane, Barış ve Sallai'yi kanat rotasyonu yapıp 1 tane 2. santrafor özellikli 10 numara alırım. Sağ beke mümkünse yerli ve genç gelişime açık bir adam alıp transferi kapatırım. Asla 3-4 oyuncu alınması taraftarı değilim. Maksimum 2 oyuncu yeterli.

Sağ bek alındığında zaten gerektiğinde Singo stoper oynayacaktır yine Sallai arkada oynamayacağı için önde alternatif oluşturacaktır. İsim önerim ise yine stoper oynayabiliri olan ve sözleşmesi bitecek olan Zeki Çelik.
Herseyden once bizi kaliteli bir sportif direktör şart, avrupanin hicbiryerinde transfer işlerini teknik direktör ve yönetici yapmaz bu konuda berbat durumdayiz tavukcu ve okan hoca bence ikiside istemiyor sportif direktör ama ikiside oyuncudan anlamiyor ayrica satış konusunda da berbat durumdayiz
Zeki bencede iyi ekleme olur ama adam banko oynuyor iyi teklifler alabilir
2.devre mac trafiği azalacagi icin cok transfer büyük risk yaz donemi elin zayıflıyor
Mertens bölgesine kesin adam lazımken yazın hoca oraya nasil adam aldırmadı hala anlamıyorum
1 kanat 1 on numara 1 tanede genc lemina tarzı göbek oyuncusu lazim
Lakin hepsinden önemlisi 3 yıldır söylüyorum bizim teknik ekibi baştan aşağıya yenileme şart hocanın en büyük eksisi etrafından 1 tane bile onu eleştiren ne yardımcı var ne yönetici var ,yanlislarinda ısrarın bir sebebide bu

Çok acil bazı kararlar alınmalı

Okan Buruk devam edecekse ki edecek gibi en azından teknik ekibe iyi yabancı antrenörler alınmalı hem taktik hem fizik için

Bu iş sesini çıkarmayan ispanyolla,tabletten okey oynayan gözlüklüyle,kenar mahalle pt leriyle olmaz

Kulübün bazen aldığı bazen de alamadığı kararlara inanılmaz şaşırıyorum,kadın voleybolda nispeten iyi kadro kurduk sylla wang gibi isimler getirildi 2 tane elit pç alsak ortalığı duman edecez ama almıyoruz,almadığımız için de edemeyeceğiz,e madem edemeyeceksin wangı syllayı niye aldın onları almadan da üçüncü dördüncü oluyodun bişi değişmiyo ki,erkek voleybolda da galiba takımı süper kurmuşlar ama antrenör berbatmış onu da göndermiyolar lan ne anlamı kaldı o zaman bi işi ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın

75 m euroluk forvetin var takım yıldızlar topluluğu sen bu isimleri kaan arısoyla dursun genç e emanet edemezsin,30 a kaleci almışsın bizden biri nasıl olsa diyerek fadıla teslim edemezsin,bu tepkileri de isimsizler diye eleştiriyosunuz la sümen altı etti uyanıklar bu işin isimlisi isimsizi yok selçukla necatinin ismi vardı da ne oldu bunlardan daha fazla eleştiriyorduk
sürekli post yazarsan kimse seni dikkate almazz.!
@Arda Deniz 'i örnek al biraz

hoca ile ilgili eleştirileri anlıyorum

tabi iyi niyetli olanları ama 3 yıldır şansa kazanıyor olanları ciddiye bile almıyorum o ayrı

ama dün tam 10 sakatımız vardı jacobs ve ilkay ile birlikte ki sakat sakat oynadıkları her hallerinden belliydi

isterse sene başı 2 oyuncu fazla alınmış olsun isterse bu takım real olsun arsenal olsun yine de 10 oyuncusu sakat ya sa cezalı takım dağılır

sakatlıklar neden oldu bilmiyorum ama şanssız bir döneme denk geldi kötü fikstür
Aynen, sakatlıklar öncesi mükemmel oynuyorduk zaten. Bodo ve Ajax'ı da müthiş futbolla yendik. Yoksa Osimhen'in inanılmaz performansı ile filan değildir. Sakatlıklar niye oldu onu ben de anlamadım. Bence çok fazla antrenman yaptırdığı için sakatlandılar, bu kadar yormasın takımı. Her maçtan sonra minimum 3 gün izin vermeli oyunculara. Bir de o müthiş kondisyon ve atletizm ekibi var tabii. Böylesine işinin ehli insanlar varken bu sakatlıklar nasıl olur, hayreti mucib valla. Ha bir de, bu Avrupa takımları tam enayi ha. Kendi şehirlerinde kamp yapmak yerine İsviçre'nin dağlarına filan çıkıyorlar.

galatasarayın bir oyuncuya daha 50 milyon vermesini doğru bulmuyorum
Hayır kardeşim öyle deme, Osimhen'in yedeği de Lautaro Martinez olmalı. Stopere de Van Dijk zorlanmalı (Son dönemdeki takım performansından dolayı ayrılmak istiyormuş)
50 ise 50
100 ise 100
200 ise 200 verilmeli.

Aynı anda 10 sakat olabileceği düşünülüp 82 kişilik kadro kurulmalı, bunları 42 tanesi 50 milyon euro üzerinde değerde olmalı. Ama aynı zamanda alt yapıdan topçu da çıkartıp onlara da forma vermeliyiz. Fransa 2'den wonderkidler de bulmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt