Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.300
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Emre hocam yazın için. City bile ne hale gelmişti rodri gidince. Arkadaşlar fazla FIFA oynadığı için yedekten 3 kimya ile başlayacak sanıyorlar diğer adamları. Yapacak birşey yok aynısı pandemide de oldu böyle parametrelerle zaten futbol var.hoca ile ilgili eleştirileri anlıyorum
tabi iyi niyetli olanları ama 3 yıldır şansa kazanıyor olanları ciddiye bile almıyorum o ayrı
ama dün tam 10 sakatımız vardı jacobs ve ilkay ile birlikte ki sakat sakat oynadıkları her hallerinden belliydi
isterse sene başı 2 oyuncu fazla alınmış olsun isterse bu takım real olsun arsenal olsun yine de 10 oyuncusu sakat ya sa cezalı takım dağılır
sakatlıklar neden oldu bilmiyorum ama şanssız bir döneme denk geldi kötü fikstür
Sorun oyuncuda değil oyundaŞu takımda emre çolak dahi olsa faydalı olurdu. Bu kadar top yapamayan takım görmedim ben.
Atlet olacaz diye futbolu unuttuk, atletizm de bitince yenilgi yolunu tuttuk.
her konuda bilmiş bilmiş konuşmuyor musun? en fazla sen biliyorsun..Sorun oyuncuda değil oyunda
Emre çolağı getir bu oyunda yusuf demir olur yusuf demiri 2012 gssine koy emre çolak olur
Sorunu yanlış yerde aradığın için tespit de yanlış oluyor
Okan da böyle düşündüğü için sürekli transfer yaptırmasına rağmen takım düzelmiyor
Fransa ikinci liginde Fransız siyahi bir dolu futbolcu var. Milli takıma da seçilemezler aslaUza. Afrikali topcu istemiyoruz. Isteyeni de istemiyorum
Yunus harici kim var topla ilişkisi iyi olan adam, say bakalımSorun oyuncuda değil oyunda
Emre çolağı getir bu oyunda yusuf demir olur yusuf demiri 2012 gssine koy emre çolak olur
Sorunu yanlış yerde aradığın için tespit de yanlış oluyor
Okan da böyle düşündüğü için sürekli transfer yaptırmasına rağmen takım düzelmiyor
Herseyden once bizi kaliteli bir sportif direktör şart, avrupanin hicbiryerinde transfer işlerini teknik direktör ve yönetici yapmaz bu konuda berbat durumdayiz tavukcu ve okan hoca bence ikiside istemiyor sportif direktör ama ikiside oyuncudan anlamiyor ayrica satış konusunda da berbat durumdayizSallai eğer 2. sağ bek olacak ise bir tane sol kanat ile 10 numara özellikli hatta 2. santrafor gibi oynayacak bir adam lazım.
Sallai eğer sağ bekte ancak 3. alternatif olacak ise ve önde düşünülecekse bir tane yine 10 numaraya adam lazım.
En kritik denklemin bu olduğunu ve bizim eksikliğimizin kanat ile 10 numara mevkisinde olduğu düşünüyorum. Zira önde topu çeviremiyoruz ve topu alan çizgi oyuncusu kaderine terkediliyor.
Yunus, Sane, Barış ve Sallai'yi kanat rotasyonu yapıp 1 tane 2. santrafor özellikli 10 numara alırım. Sağ beke mümkünse yerli ve genç gelişime açık bir adam alıp transferi kapatırım. Asla 3-4 oyuncu alınması taraftarı değilim. Maksimum 2 oyuncu yeterli.
Sağ bek alındığında zaten gerektiğinde Singo stoper oynayacaktır yine Sallai arkada oynamayacağı için önde alternatif oluşturacaktır. İsim önerim ise yine stoper oynayabiliri olan ve sözleşmesi bitecek olan Zeki Çelik.
sürekli post yazarsan kimse seni dikkate almazz.!Çok acil bazı kararlar alınmalı
Okan Buruk devam edecekse ki edecek gibi en azından teknik ekibe iyi yabancı antrenörler alınmalı hem taktik hem fizik için
Bu iş sesini çıkarmayan ispanyolla,tabletten okey oynayan gözlüklüyle,kenar mahalle pt leriyle olmaz
Kulübün bazen aldığı bazen de alamadığı kararlara inanılmaz şaşırıyorum,kadın voleybolda nispeten iyi kadro kurduk sylla wang gibi isimler getirildi 2 tane elit pç alsak ortalığı duman edecez ama almıyoruz,almadığımız için de edemeyeceğiz,e madem edemeyeceksin wangı syllayı niye aldın onları almadan da üçüncü dördüncü oluyodun bişi değişmiyo ki,erkek voleybolda da galiba takımı süper kurmuşlar ama antrenör berbatmış onu da göndermiyolar lan ne anlamı kaldı o zaman bi işi ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın
75 m euroluk forvetin var takım yıldızlar topluluğu sen bu isimleri kaan arısoyla dursun genç e emanet edemezsin,30 a kaleci almışsın bizden biri nasıl olsa diyerek fadıla teslim edemezsin,bu tepkileri de isimsizler diye eleştiriyosunuz la sümen altı etti uyanıklar bu işin isimlisi isimsizi yok selçukla necatinin ismi vardı da ne oldu bunlardan daha fazla eleştiriyorduk
Bu herif 29 yaşında bir de. 1-2 senelik bir kariyeri var vs. Sonraki satışı vaadetmeyen hiçbir topçuya çift haneli bonservis verilmemeli.galatasarayın bir oyuncuya daha 50 milyon vermesini doğru bulmuyorum
Aynen, sakatlıklar öncesi mükemmel oynuyorduk zaten. Bodo ve Ajax'ı da müthiş futbolla yendik. Yoksa Osimhen'in inanılmaz performansı ile filan değildir. Sakatlıklar niye oldu onu ben de anlamadım. Bence çok fazla antrenman yaptırdığı için sakatlandılar, bu kadar yormasın takımı. Her maçtan sonra minimum 3 gün izin vermeli oyunculara. Bir de o müthiş kondisyon ve atletizm ekibi var tabii. Böylesine işinin ehli insanlar varken bu sakatlıklar nasıl olur, hayreti mucib valla. Ha bir de, bu Avrupa takımları tam enayi ha. Kendi şehirlerinde kamp yapmak yerine İsviçre'nin dağlarına filan çıkıyorlar.hoca ile ilgili eleştirileri anlıyorum
tabi iyi niyetli olanları ama 3 yıldır şansa kazanıyor olanları ciddiye bile almıyorum o ayrı
ama dün tam 10 sakatımız vardı jacobs ve ilkay ile birlikte ki sakat sakat oynadıkları her hallerinden belliydi
isterse sene başı 2 oyuncu fazla alınmış olsun isterse bu takım real olsun arsenal olsun yine de 10 oyuncusu sakat ya sa cezalı takım dağılır
sakatlıklar neden oldu bilmiyorum ama şanssız bir döneme denk geldi kötü fikstür
Hayır kardeşim öyle deme, Osimhen'in yedeği de Lautaro Martinez olmalı. Stopere de Van Dijk zorlanmalı (Son dönemdeki takım performansından dolayı ayrılmak istiyormuş)galatasarayın bir oyuncuya daha 50 milyon vermesini doğru bulmuyorum