- 29 Ocak 2024
- 8.374
- 7.179
- 568
Kesilmeyi bekleyen adaklık kurban gibi nöbet...
Kadıköy mezbahasında Kol gibi bıçaklar bileniyor
Kadıköy mezbahasında Kol gibi bıçaklar bileniyor
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih başkanım kazanma şansımız yok mu?Kesilmeyi bekleyen adaklık kurban gibi nöbet...
Kadıköy mezbahasında Kol gibi bıçaklar bileniyor![]()
Zor be Ulaşım, her koldan bastırıyorlar, ilklerin ve enlerin takımından artık bir mucize daha bekliyoruzSalih başkanım kazanma şansımız yok mu?
Hiç oralarda kalmaya gerek yok Osimhen olsa güle oynaya yenerdik Frankfurtu ve Belçika takımını ve 15 puanla Arsenalin ardından 2.ciydik , işin kötü tarafı Osimhen varken bile top oynamıyoruz artık, top oynamak lazımBen Frankfurt maçinda Ilkay'ın serbest vurustaki pasında topu altıpastan dışarı atan Barış pozisyonunda kaldım

Bu arada forumun has anti-okancılarından @Onur Adıbelli, @Targutay Sabancı, @Egemen Bayrak ve ismini hatırlayamadığım nicesine barış adına zeytin dalı uzatıyorum.
Küs veya birbirimize gıcık halde kalmayalım. 3 günlük dünya. Bugün var yarın yokuz.
ama okan hoca ilelebet takımın başında kalacak zaaaa
Kırgınlık dediğin birbirini şahsen tanıyan insanlar arasında olur. Burada kimse birbirini tanımıyor, unknown profillerle takımın menfaatine olduğunu düşündüğümüz şeyler karalıyoruz. Benim açımdan kırgınlık vs gibi bir durum söz konusu değil yani reis. Ben herkesle her şeyi tartışabilirim genel olarak.Bu arada forumun has anti-okancılarından @Onur Adıbelli, @Targutay Sabancı, @Egemen Bayrak ve ismini hatırlayamadığım nicesine barış adına zeytin dalı uzatıyorum.
Küs veya birbirimize gıcık halde kalmayalım. 3 günlük dünya. Bugün var yarın yokuz.
ama okan hoca ilelebet takımın başında kalacak zaaaa