GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesilmeyi bekleyen adaklık kurban gibi nöbet...

Kadıköy mezbahasında Kol gibi bıçaklar bileniyor 😔

Son düzenleme:
Ben Frankfurt maçinda Ilkay'ın serbest vurustaki pasında topu altıpastan dışarı atan Barış pozisyonunda kaldım

Ben Frankfurt maçinda Ilkay'ın serbest vurustaki pasında topu altıpastan dışarı atan Barış pozisyonunda kaldım
Hiç oralarda kalmaya gerek yok Osimhen olsa güle oynaya yenerdik Frankfurtu ve Belçika takımını ve 15 puanla Arsenalin ardından 2.ciydik , işin kötü tarafı Osimhen varken bile top oynamıyoruz artık, top oynamak lazım

Bu arada forumun has anti-okancılarından @Onur Adıbelli, @Targutay Sabancı, @Egemen Bayrak ve ismini hatırlayamadığım nicesine barış adına zeytin dalı uzatıyorum. :hat:

Küs veya birbirimize gıcık halde kalmayalım. 3 günlük dünya. Bugün var yarın yokuz.

ama okan hoca ilelebet takımın başında kalacak zaaaa

"takımın 3,5 senedir yönetimi yok veya başarısız ve 3,5 yıldır hocası yok veya berbat bir td ama bu takım icardi ve osimhenin bir sabah kalkıp gidelim de şu galatasarayı şampiyon yapalım dedikleri için ve bu arada diğer takımların eli armut topladığı için hep kazanıyor ve şampiyon oluyor hatta yetmiyor rekorları kırıyor"

şu argüman satın alan insanlar var ve bizim de buna inanmamızı istiyorlar

ha unuttum başarımızda başkan yönetim ve hocanın payı gscde post atan arkadaşlarımızdan da az

BJK ve TS'ye de sponsor olacaklar sanırım. Fb'ye 1.25 milyon euro vermişler. Bizle yaklaşık 2 milyon diyorlar. Bjk- TS daha az olur herhalde. Bu arada Fb yine sermaye artışı için başvurmuş. Bu da demek oluyor ki yakında Bjk ve GS'de yeni bir sermaye artışı için başvururlar. Bjk ilk önce hisse satar bu arada. GS'de Mağazacılık halka arzından sonra sermaye artışına başvururlar.

Bu arada forumun has anti-okancılarından @Onur Adıbelli, @Targutay Sabancı, @Egemen Bayrak ve ismini hatırlayamadığım nicesine barış adına zeytin dalı uzatıyorum. :hat:

Küs veya birbirimize gıcık halde kalmayalım. 3 günlük dünya. Bugün var yarın yokuz.

ama okan hoca ilelebet takımın başında kalacak zaaaa
Kırgınlık dediğin birbirini şahsen tanıyan insanlar arasında olur. Burada kimse birbirini tanımıyor, unknown profillerle takımın menfaatine olduğunu düşündüğümüz şeyler karalıyoruz. Benim açımdan kırgınlık vs gibi bir durum söz konusu değil yani reis. Ben herkesle her şeyi tartışabilirim genel olarak.
En fazla yazdığın şeyle dalga geçerim kendimce o kadar. 😁

Ben Galatasaray SK'nun her spor dalinda Milli Takimlara oyuncu gondermesinden gurur duyuyorum sahsen. Yalniz iki seye ihtiyac var.

1. Enternasyonel sporculardan olusan kadrolar kurarken gidis gelis mesafeleri ve katildiklari organizasyonlarin zamanlamasi acisindan ulke ve kita dagilimna dikkat etmek gerekli.

2. Yerine gore bu sporcular birer yatirim aracidir. Kendilerinin ve oynadiklari takimlarin iyiligi ve ust duzeyde yarismaya devam edebilmeleri ve bunun surekliliginin saglanmasi gerekli. Bazen bir yatirimi korumak icin baska bir seye daha yatirim yapilir. Var mi yok mu bilmiyorum- klup tesislerinde ayni sekilde en iyi atletik antrenor ve saglik grubunun yine en iyi malzeme ve araclarla barindirilmasi gereklidir. Var ise ne ala, yok ise ivedilikle ustunde calisilmasi gereklidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt