GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada basari yok diye kesip atiyoruz ama maclara tek tek bakildigi zaman bikere bile kolay macimiz olmuyor. Bi mac kaybetme lüksümüz yok her mac 100de100 efor sarf etmek mecburiyetindeyiz. Örnegin gencler maci, sallaiya verilmeyen kirmizi dünkü mac. Her mac hakemlere karsi, sakatlik cikmiyorsa sansli sayiliyoruz. Büsürüde sakat var, sonra teknik heyeti sorumlu tutuyoruz. Böyle basari zor gelir avrupada.

Edit: Elbette hatalari var tdrün ama herseyide ona baglamamak lazim avrupa maclar icin. Dünkü maca tekrar bi bakin 2 yari faul vermediler takima.

İlkaya yeni hagi demiştiniz de yeni yusuf demir gibi oynuyo inşallah sakatlık dönüşü diye bu kadar kötüdür

Cok iyi ele aldi ben de katiliyorum.

Su an bakiyorum john duranin sevinci vs on lana cikmaya baslamis tivitterda.

4 buyuk kulup var TR de. Biri biziz.
Besiktas , Trabzon ve Fenerbahce ile mac yapacagiz. 3 maca da Yasin Kol ataniyor. Amac ne , biz kopup giymeyelim, ligin ikinci yarisinda millet maca gelsin, mac izlesin.

Super oynamamis olabiliriz bu maclarda (zaten kocaelinde yenildik, o fatura kesildi).

Saha ici dertleri konusuyoruz, hocaya belli noktalarda tepkiliyim avrupada frankfurt ve Usg maclari dahil ama yonetim gidisatin arkasinda salak sacma isler pesinde.

- ibra zamaninda temmuzda sus pus heykel gibi otursun Metin Ozturk
- sevgi iklimi vs diye konusup konusup(ki ok bunu demek, pasif durup camialar aradi diyaloga dusmemeyi savurunurum ben) ama ulkede futbolu yoneten ve icine eden kuruma sessiz kalinmasi sacmaliktan fazlasi degil.
- gecmisteki urunu al, yildiz ekle, gene sat. Yeni tasarim yok
- sportifte etkili degil, ekonomi ve parasal kisimda aktif kaliyorlar surekli

Olacak sey degil.
Trabzon maçını Yasin Kol Trabzon bölgesi hakemi olduğu için yönetmedi ama öyle olmasa o maça da atanırdı 😃

Zaniolo gitmek istedi diyorlar pek sanmıyorum çünkü bu sezon aidiyet konusunda biraz farklı görünüyordu ama hadi gönderdin diyelim Frankowski ve Köhn hem bek hem kanat alternatifi olarak kalabilirdi maaşları cüziydi neden gönderildi anlamadım ?
Nelsson ve Cuesta gönderildi yerlerine neden 1 tane stoper alınmadı anlamak mümkün değil
Jelert i gönderdin 9 milyonu çöpe attın evet vitaminsiz çıktı okey ama Yusuf neden kadroda bırakıldı ?zerre tutarlı değil hiçbir hareket

10 yabancı 6-7 tane de yerliyle sezona başladık patlayacağımız belliydi zaten

Uzulecek bir durum yok, bazi arkadaslar dun aksam ligin bitecegini savunuyordu. Fener bizi ezecekti guya... Tek tek uplasam o mesajlari epey gulunc konusu olur burada.

Daha 14 mac yapildi kaldi 20 mac ve hala lideriz. Dun de gorduk ki eksik olan kadromuza karsi Fener'in birsey yapabildigi yok. Adamlarda oyle bir travma kalmis ki son yillardaki Kadikoy'de ustunlugumuz , 1 puan icin seviniyorlar.

Kisaca hersey bizim elimizde, oyuncular toparlansin ve takim full kadro olsun, devre arasinda 3 tane taze kan getirsinler bu takim yine sampiyon olacaktir insallah.

Uzulecek bir durum yok, bazi arkadaslar dun aksam ligin bitecegini savunuyordu. Fener bizi ezecekti guya... Tek tek uplasam o mesajlari epey gulunc konusu olur burada.

Daha 14 mac yapildi kaldi 20 mac ve hala lideriz. Dun de gorduk ki eksik olan kadromuza karsi Fener'in birsey yapabildigi yok. Adamlarda oyle bir travma kalmis ki son yillardaki Kadikoy'de ustunlugumuz , 1 puan icin seviniyorlar.

Kisaca hersey bizim elimizde, oyuncular toparlansin ve takim full kadro olsun, devre arasinda 3 tane taze kan getirsinler bu takim yine sampiyon olacaktir insallah.
Böyle bakarsan içerde 10 senede 1 galibiyetin falan var

Böyle bakarsan içerde 10 senede 1 galibiyetin falan var
Her sene bunlardan 4 puan aliyoruz oyle ya da boyle, bu defa icerde yenecegiz Allah'in izniyle.

3 mactan 3 beraberlik cikardik. Artik ligin ikinci yarisinda 7 puan almaya bakmaliyiz FB-BJK-TB maclarindan.

• Karagümrük (Deplasman)
  • Çaykur Rizespor (Deplasman)
  • Konyaspor (Deplasman)
  • Beşiktaş (Deplasman)
  • Göztepe (Deplasman)
  • Trabzonspor (Deplasman)
  • Gençlerbirliği (Deplasman)
  • Samsunspor (Deplasman)
  • Kasımpaşa (Deplasman)

Kalan deplasman maçlarına bak arkadaş bu nedir ya .

Bize sürekli ters gelen kasımpaşa bide son hafta

Allah kaza bela göstermesin

Her sene bunlardan 4 puan aliyoruz oyle ya da boyle, bu defa icerde yenecegiz Allah'in izniyle.

3 mactan 3 beraberlik cikardik. Artik ligin ikinci yarisinda 7 puan almaya bakmaliyiz FB-BJK-TB maclarindan.
Bu derbi performansı olmasa çok da sorun yoktu

3 derbiyi de kazanamazsan sorun olur üstüne 1 ay en iyi oyuncun ve kritik oyuncuların olmayacak şimdi.

akıldan noksan j.duran 2 derbide de takımı son dakikada ipten aldı.

levent mercan girip asist yapıyor tüm maçta açılmayan ortayı kesiyor.

biz ise kulübeden katkı almayı bırak zarara giriyoruz daha.

şu takıma yedek olmayı kabullenip, girdiğinde de ortalama bir performans gösterecek takviye yapmak çok mu zor. kazımcan bu sene forma giyeceğini düşünmemiştir ama kendini hazır tutmuş. kadıköy depinde sırıtmadı helal olsun. berkan, ahmet, kaan, icardi, yusuf bakıyorsun dünya umurlarında değil gibi. girdiklerinde sanki intikam alıyorlar takımdan.

Bu derbi performansı olmasa çok da sorun yoktu

3 derbiyi de kazanamazsan sorun olur üstüne 1 ay en iyi oyuncun ve kritik oyuncuların olmayacak şimdi.
5 Ocak'tan itibaren transfer donemi aciliyor. Super kupa maclari onemli degil ama ondan sonraki ilk lig macina kadar bir Hakan C. ve bir forvet kiralanabilir. Bu bizi idare eder Osimhen olmasa bile, lig maclari 18 Ocak tarihinde basliyormus. O tarihe kadar en kotu 2 oyuncu getirsinler artik onu da dusunuyorlardir insallah.

5 Ocak'tan itibaren transfer donemi aciliyor. Super kupa maclari onemli degil ama ondan sonraki ilk lig macina kadar bir Hakan C. ve bir forvet kiralanabilir. Bu bizi idare eder Osimhen olmasa bile, lig maclari 18 Ocak tarihinde basliyormus. O tarihe kadar en kotu 2 oyuncu getirsinler artik onu da dusunuyorlardir insallah.
Ben bu kadar straightforward görmüyorum süreçleri. Çat diye Hakan ve forvet de getirmezler.

Uzun süredir iyi de oynamıyoruz. Fahiş bedeller verdiğimiz adamlar da ya oynayamıyor ya da beklentimizi karşılamıyor.

Ben bu kadar straightforward görmüyorum süreçleri. Çat diye Hakan ve forvet de getirmezler.

Uzun süredir iyi de oynamıyoruz. Fahiş bedeller verdiğimiz adamlar da ya oynayamıyor ya da beklentimizi karşılamıyor.
Bastın yine karamsarı… Icardi zımba gibi dönüyor dediğimde de basmıştın.

Haklı çıktın

Her gelen 1 posta ciddi sakatlık yaşıyorsa Okan Buruk metodlarına bi göz atmalı. Singo perte nasıl çıkıyor anlamış değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt