GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gireli daha 5 dakika olmus Sane 90 dakikadir mucadele ediyor. Kotu oynayabilirsin ama kotu mucadele edemezsin. Orada Sanenin oldugu kanada yardima gitsen Leventin onunde dikilsen bile adam rahat orta acamayacakti ve belkide golu yemeyecektik. Biz senin bu takimi sahiplenisini liderligini sevdik. Bize cok buyuk katkilarin oldu sayende cocuklar Galatasarayli oldu ama bize noldu be baba bu hale nasil geldin cik anlat.

Ayriliklarda sevdaya dahil diyorlar ya en azindan guzel ayrilalim ne sen uzul ne biz…

Ben bu kadar straightforward görmüyorum süreçleri. Çat diye Hakan ve forvet de getirmezler.

Uzun süredir iyi de oynamıyoruz. Fahiş bedeller verdiğimiz adamlar da ya oynayamıyor ya da beklentimizi karşılamıyor.
Oyunsal olarak dususteyiz ama duzelecegiz bence, her takimin iyi ve kotu donemleri olabiliyor ama onemli olan bu dususun fazla uzun surmemesi. Teknik heyet (ve oyuncular) son haftalarda biraz kafa olarak CL maclarindaydi bence ama dunku mactan sonra tekrar lige daha cok odaklanacagini gosterdi bence aciklamalariyla O.B.

Lookman gelecek diyorlar ben acikcasi biraz mesafeliyim. Yani tum parayi bunlar Lookman'a falan mi vermeyi dusunuyorlar? Bizim problemleri cozer mi ondan da emin degilim, iyi oyuncu ama takima en az 3 oyuncu lazim. Ozellikle Hakan C. veya bir baskasi icin butce ayrilmasi gerekiyor. Digerleri kiralik da olabilir.

Altun gözlükle duruma bakmayı tercih ediyorum

Keramettin'in gözlüğünde keramet görmüyorum

Classic Film Samurai Cinema GIF by Turner Classic Movies

Herkesin görmek istemedigi birsey var, biz sakatliklar milli takım filan derken kotu donemimizi gördük, fener ise daha 1 tane bile sakat vermedi ,geniş denilen kadrosunu ozaman görelim, dün akşam taraftarlari defans haric heryere oyuncu lazım diye deliriyordu

Oyunsal olarak dususteyiz ama duzelecegiz bence, her takimin iyi ve kotu donemleri olabiliyor ama onemli olan bu dususun fazla uzun surmemesi. Teknik heyet (ve oyuncular) son haftalarda biraz kafa olarak CL maclarindaydi bence ama dunku mactan sonra tekrar lige daha cok odaklanacagini gosterdi bence aciklamalariyla O.B.

Lookman gelecek diyorlar ben acikcasi biraz mesafeliyim. Yani tum parayi bunlar Lookman'a falan mi vermeyi dusunuyorlar? Bizim problemleri cozer mi ondan da emin degilim, iyi oyuncu ama takima en az 3 oyuncu lazim. Ozellikle Hakan C. veya bir baskasi icin butce ayrilmasi gerekiyor. Digerleri kiralik da olabilir.
Puansal olarak da düşüştesin 7 maçta 3 galibiyetin var.

Yazın 150 harcayıp hala çareyi transferde görüyorsak da hata vardır.

Koca devre 7 maça anca çıkan Sikko isimli herifin hesabını kim verecek mesela

ligdeki bir takımın santraforunun, aynı ligden başka bir takımı açıkça desteklemesi, maçına gitmesi, kalpli malpli koreografisini falan paylaşması, skandal ötesi bir durumdur.

adam o kadar rahat ki, gizleme gereği bile duymamış kendini. :asd:

sonra dünkü hakemin yönetim şekli falan...

hem saha içi, hem saha dışı olarak, son yılların en pis ligi oynanıyor. (her sezon bir öncekine göre daha pisleşiyor).

O biraz da şanssızlık diyelim, iki kere aynı yerden sakatlanması bence tam hazır olmadan sahaya sürülmesinden kaynaklı. Zaten sürekli milli maçlardan dolayı da az maç yapmış oldu keza Osimhen için de aynısını diyebiliriz mesela.

Tabi herşey transfere bağlı değil, şuan sakat ve cezalı oyuncular geri döndüğünde yine toparlanırız.

Herkesin görmek istemedigi birsey var, biz sakatliklar milli takım filan derken kotu donemimizi gördük, fener ise daha 1 tane bile sakat vermedi ,geniş denilen kadrosunu ozaman görelim, dün akşam taraftarlari defans haric heryere oyuncu lazım diye deliriyordu
Yani ben şöyle düşünüyorum renktaşım, takımın yorgunluk/sakatlık/milli takım/şampiyonlar ligi filan derken en yoğun geçireceği, normalin çok üstünde sakatlık/ceza verdiğimiz buna bağlı olarak ekstra yorgun düşmüş dönemde Şampiyonlar Ligi'nde 9 puan ile 14. sıradayız ve ligde 33 puan ile lideriz.

Hem milli takımın, hem şampiyonlar liginin yoğunluğunu atlatıcaz yakında üzerine bu kadar sakat/cezalı oyuncularımız döndüğü ve formuna kavuştuğu zaman işler kendiliğinden yoluna girecektir. Zaten bu dönem başlayana kadar ligde oynadığımız 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik, Şampiyonlar liginde 4 maçta 3 galibiyet ile gelmiştik.

Önemli olan bu dönemi olabildiğince kayıpsız geçip yolumuza bakmak

Planlama hatasi yapildi bence genis kadro olmadigi icin 4 oyuncu sakatlandigi zaman takim cok eksik kaliyor hamle sansimiz kalmiyor.Genis kadro da en azindan 23 yas alti potansiyel oyuncular olsaydi daha az hasarla gecerdik.

Bu takıma Torreira ikamesi olabilecek bir mücadeleci 8 numara, skorer bir forvet arkası (artık adına 10 mu dersiniz, 9.5 mu dersiniz, 8.5 mu dersiniz, yoksa 258.5 mu dersiniz bilemem), Onyekuru tarzında defans arkasına koşu atabilen skorer bir kanat, Osimhen yerine gönül rahatlığıyla oynatabileceğimiz sırtı dönük oyunu becerebilecek bir santrafor + hocanın kendine gelmesi lazım.

Her sene Ocak-Temmuz donemlerinde 10 oyuncu alinmaz. Taraftarlarin hosuna gidiyor, yeni heyecan getiriyor falan filan ama bu kadari fazla. Eldekileri de motive edebilmek, kendilerinden yeterince istifade edebilmek, gerekirse.oyuncu grubuna gore sistem yaratmak gerekir. Klup idari ve teknik heyet ipin ucunu kacirmis durumda. Bu konuda herkes hemfikir sanirim.

Ama hergun ayni seyleri soylerek te nereye varacaginizi dusunuyorsunuz onu merak ediyorum. Insan tuttugu takimi, bireyleri ha bire kotulemez. Bir, iki kisiye takilinir anlarim da herkese ayri laf yetirstirmeye calisiyorsunuz. Bu da yanlis. Biraz pozitif olalim. Bak uc aylara giriyoruz surda. Alakasi yok tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt