Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 19.123
- 17.094
- 1.578
yakub yasaklanalı bayağı oluyorEmin miyiz Jakobs yok haberini o yaymadı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakub yasaklanalı bayağı oluyorEmin miyiz Jakobs yok haberini o yaymadı mı?
Forumda kaynak paylaşmadan paylaşıldı.Emin miyiz Jakobs yok haberini o yaymadı mı?
Paylaşan kişi bizi de yaktı desene, o herif yaydı çünkü o haberi.Forumda kaynak paylaşmadan paylaşıldı.
hadi dostum şöyle 1 hafta temiz hava al gel yallahPaylaşan kişi bizi de yaktı desene, o herif yaydı çünkü o haberi.![]()
hadi dostum şöyle 1 hafta temiz hava al gel yallah
olurda kötü maç çıkarırsa uğurcan frankfurt maçında başlamadan kariyerini zora sokalım diyorsun. tüm büyük takımlar über kaleci alsa bile performans vermeden kesmemesi lazım iyi performans veren kaleciyikalede rotasyon bizi avuçlattırır.
mantıklı şeyler okuyorsun panik atak taraftar hezeyanı okumuyorsunneler okuyoruz ya
Okanım Tolgahanımı unutmuşsun 10/10hep futbolcuları puanladım birazda okan buruk puanlayalım
gs kültürünü yaşatması 10/10
yıldız yönetimi 8/10
türk ligi hocalığı 8/10
derbi hocalığı 7/10
küçük maç hocalığı 9/10
avrupa hocalığı 4/10
avr büyük maç 5/10
avr küçük maç 3/10
vizyon 5/10
illetişim 8/10
rakipleri kudurtması 8/10
genel taktik/teknik 6/10

3 ay oynadığı konusunda şüphelerim var.Okan devre arası da sol beke 30 m euroluk adamlar ister şimdi
Tarihimizin en pahalı sol beki 3 ay top oynuyor 7 ay yatıyor
varsayımlar ile kadro kurulmazolurda kötü maç çıkarırsa uğurcan frankfurt maçında başlamadan kariyerini zora sokalım diyorsun. tüm büyük takımlar über kaleci alsa bile performans vermeden kesmemesi lazım iyi performans veren kaleciyi
Sakatlandığını nerden çıkardın Jacobs’un, kadrodaymış3 ay oynadığı konusunda şüphelerim var.
Geçen sene kiev maçının ağzına edip bizim bok gibi avrupa serüveni geçirmemizin sebebi herif.
eylül-mayıs 7.5 ay var zaten altı üstü bunun da 4 ayını sakat geçirmiş kalıyor 3.5 ay. Sakatlıktan çıktı diye de 1 ay daha riske edilmedi.
17 lig maçı oynamış koca sezon. 3 de avrupa.
Milli maç için gittiğinde sakatlanmıştır ne olacak.
Şunu bir yere yapıştırın dedik yıl boyunca. Türk bulamadı yerine koca sezon yoksa ilk göndereceği adam olurdu.

Benim her maç için özel olarak konuya yazmam lazım yoksa tutmaz@Emrah Yıldırım Emrah başkan senin totemi bu başlığa da uyarlasak mı? 26'yı kazanmayan ... biçiminde? Hemen like atalım.
Öyle haberler var galiba kadroda diye özellikle yazmışlarSakatlandığını nerden çıkardın Jacobs’un, kadrodaymış![]()
Hesabım hacklenmiş.Sakatlandığını nerden çıkardın Jacobs’un, kadrodaymış![]()