GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Cherif ndiaye ye 4 milyon euro vermekte nedir yav

lemina yok diye yaygara koparılıyor ya oynayıp sakatlansa niye oynattın denecek ahhashfashfshafs

cenkıt eyüp'te bile kadroya giremeyecekse niçin kiraladık bizde giremeseydi

Eğer Bissouma ve Apo’yu kesecek bir sol stoper alınmış olsaydı, bu transfer dönemi 10 üzerinde 9,5 olarak değerlendirirdim. 0,5’i Donmaruma ismi çıktığı için daha doğrusu %5 de olsa aşınma ihtimali olduğu için ve 3. Forvet olmaması için kırptım. Şu an için 10 üzerinde 7,5 puan veriyorum yönetime. Elden çıkartılması gereken tüm oyuncular gönderildi, Hakan Ç. Alınmadı ve ilk 18 kişilik kadro gayet rekabetçi topçulardan oluştu. Bundan sonra top Okan’da, başarısızlık halinde tüm sorumluluk da ona yazar.
Tabii başarı kriteri ne olmalı. Bana göre süper lig şampiyonluğu, ZTK kupası alması ve ŞL ilk 24 içerisinde olması hoca başarılı sayılır. Bundan aşağısı, başarısızlık olur ve yollar ayrılmalı.. ŞL ilk 8 arasına girmesi durumunda ise Okan ile yeni bir sözleşme demek ve bir dediği iki edinmemeli özellikle transfer sürecinde..

koşan topçu o kadar önemli ki

sane yunus ilkay icardi sara torreira

top kalitesi muhteşem oyuncular ama sıfır tehlike yarattılar

ahmed kutucu bile fark yaratıyor o kadar yani

1757779730377.webp

transfer döneminde ısrarla vurguladim

bu takımın sakatlık durumunda veya son kriz dolayısıyla arayacağı en cok adam baris

u23 baris devre arasi sart

Bu ligde net 20+ mac bu sekilde geciyor bizim icin, yani rakip takim gol yiyene kadar vatan millet sakarya misali defans yapiyor, neden bunun icin bir cözüm bulamiyor teknik ekip? Neden sifira inip ceza sahasina defansin arkasina toplar atamiyoruz? Neden verkacla ceza sahasina giremiyoruz? Yav neden uzaktan sut cekmiyoruz baris disinda kimse denemiyor bile bunu.

O kadar para harcadık işimiz yine BAY ve Osimhen'in yırtıcılıgina kaldı

Geri
Üst Alt