Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 20.631
- 11.635
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam öncesinde günayı kesecek performans sergilemeli sonra kaleyi full devralabilirvarsayımlar ile kadro kurulmaz
oynadığı iyi maç sayısı kötü maçların çok çok üstünde olduğu için değer gören bir kaleci oldu
Diğer şey Uğurcan oynasın demedim kalede rotasyon olmaz dedim. Şu andan itibaren birisi seçilmeli ve onunla kaza bela olmadan devam edilmeli.
hamburga 5 gol atınca büyük hoca olunuyor zaten!!!öldük bittik diyen bayernliler var mıdır acaba yedeklerde 14 tane dünya starı yok diye
Ekli dosyayı görüntüle 303009
Abdülkerim olduğu sürece işimiz çok zor CL deHücumda çok çeşitliyiz , bol pozisyon vermemeyi öğrenirsek , CLde iş yapar bu takım
Keşke bir sol stoper alsaydık dimi hızlı ve dev gibiAbdülkerim olduğu sürece işimiz çok zor CL de
singo kesecektir ilk maçtan albulkerimiAbdülkerim olduğu sürece işimiz çok zor CL de
abdülkerim yeter diyordun?Keşke bir sol stoper alsaydık dimi hızlı ve dev gibi
Sol stoper performansını bilmiyoruz. Direk koymasa da CL de Dao Singo tandemi görürüz bence Dao solda.singo kesecektir ilk maçtan albulkerimi
İnşallah performansını yükseltir, şu hali iyi değil, ama umudum varabdülkerim yeter diyordun?
MisalTakimda yerli yabanci seysi belirti ve emareleri mevcut. Yilanin basi kucukken ezilmeli.
Yaşla fizik özellikleriyle gelen defoları var düzelme olacağını sanmıyorum bu sebeple. Ligde öyle böyle gider de CL de intihar olacakİnşallah performansını yükseltir, şu hali iyi değil, ama umudum var
yine kime 750 tane gol atmışlar ya :/öldük bittik diyen bayernliler var mıdır acaba yedeklerde 14 tane dünya starı yok diye
Altyapısından 16 yaşında musiala çıkarmış takımla mı kıyaslıyon yav.öldük bittik diyen bayernliler var mıdır acaba yedeklerde 14 tane dünya starı yok diye
bayern gibi 1 takıma göre rotasyonları çok zengin değil işte niye kastın anlamadımAltyapısından 16 yaşında musiala çıkarmış takımla mı kıyaslıyon yav.
Heriflerde oyuna bischof gidiyor bizde berkan.
Oyuna giremeyenler de goretzka, kim diğer ikisi de kaleci.
Ayrıca herifler kaleci hariç 16 ve 17 yaşındaki iki oyuncuyu a takıma almış 17 yaşındaki herife 3.haftadan 2 maçta süre vermişler. Fifawc, kupa maçları dahil 160 dakika oynamış çocuk. Bizim bugün de kadroda olmayan 22 yaşındaki YABANCImızın galatasaray kariyeri 3 senede 149 dakika.
Bu olmasa başkasını çıkarır sokarlar en azından şans verecekleri birileri var kadroda.
En son ligde 17 yaş altı bir veledi 2 sene önce falan oynatmışızdır kötü durum senaryosunda oynar diyebileceğimiz bir oyuncu yok.