Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.928
- 24.509
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergenin WhatsApp grubu yayin açmaya başlamış.
Ek yapayım kaleyi mantıklı bir noktadan gören vursun artık ya, pas pas pas pas pas nereden yapıştı bu tembel oyun üzerimize.Takımın pas kalitesi 3 senedir hiç değişmedi ya, kapanan takımlara 10 maçtan 2-3'ünde iyiyiz gerisinde kitlenip kalıyoruz
Takımın pas kalitesi 3 senedir hiç değişmedi ya, kapanan takımlara 10 maçtan 2-3'ünde iyiyiz gerisinde kitlenip kalıyoruz
Bu oyunu ezber eylemiş 2 oyuncu (Sane-İlkay) 11'e girince rekor pas yaptık bugün. Aslında bu iş çok kolay kilit açar ama 6 tane oyun kurucuyla maça çıkınca fazla statik kaldı herkes. Koşucu-Oyun Kurucu dengeli olunca herkes yükselecek muhtemelen.Ek yapayım kaleyi mantıklı bir noktadan gören vursun artık ya, pas pas pas pas pas nereden yapıştı bu tembel oyun üzerimize.

Biraz sağa sola pas konusunda birşeyini çıkarıyoruz, sonuca gidecek noktada fantezi yapıyoruz. Bugün olumsuz hareket yapan oyuncu yoktu ama sonuca giden pozisyona ulaşmak için baya karın ağrısı çektik.Bu oyunu ezber eylemiş 2 oyuncu (Sane-İlkay) 11'e girince rekor pas yaptık bugün. Aslında bu iş çok kolay kilit açar ama 6 tane oyun kurucuyla maça çıkınca fazla statik kaldı herkes. Koşucu-Oyun Kurucu dengeli olunca herkes yükselecek muhtemelen.
Maalesef Okan Buruk artık buna da çözüm üretmeli, her gelen futbolcu da kötü olamaz, premium adma alıyoruz onlardan da yaralanamıyoruz. Fizik üstünlük kuran oyuncular önplana çıkıyor sadece.set çizilmiyor ondan
futbolcuların insiyatifine bırskıyor
anadolu kulupleride kötü olduğundan bir işe yaradığını sanıyor
bu olayın kilidi çizgiye inmekdir
maçın başında alışkanlıkdan sanırım ilkay sarayı çizgiye indirdi sane kaçırdı
dedim aaaa süper ilkay bu işi yapacak ama sonra görmedik ne yazık ki
bu iş td işi
türk liginde işine yarıyor topçulara insiyatif vermek ama avrupada işe yarsmıyır işte
sen bunun antremanını çizgiye inmeyi anadolu maçlarında çalışacaksın
okan buruku eleştiriyorum diye bazıları benden nefret ediyor ama aslında ben böyle şeyleri eleştiriyorum işte
Ne istediğini anlayabilsek herkes rahatlayacak zatenHocayı 3 senedir tanimadinizmi, adam set oyunu istemiyor yani belli sekanslar harici takimin sete oturmasini stemiyor zaten bunu kendiside söyledi, ilkayi nasil ikna edecek mevcut oyuna merak içindeyim
Lakin okan hoca set oynamak istemiyor,o perde den hocayı vurmak saçma artik
Hocayı 3 senedir tanimadinizmi, adam set oyunu istemiyor yani belli sekanslar harici takimin sete oturmasini stemiyor zaten bunu kendiside söyledi, ilkayi nasil ikna edecek mevcut oyuna merak içindeyim
Lakin okan hoca set oynamak istemiyor,o perde den hocayı vurmak saçma artik
Öldük bittik diyen kafayı yemiştir öyle bir konu yok zaten.hayır
1-2 oyuncu daha olsaydı bence de iyi olurdu ama yarattığınız algı gibi öldük bittiklik bi durum asla yok abarttınız da abarttınız kaç gündür
aynı anda 4-5 eksik olursa sıkıntı yaşarız anca ki dünyada bunu yaşamayan takım yok
sıkıntıyı abdülkerimden yaşayacağız, inş toparlar
genç oyuncuyu ise hoca maalesef kullanmıyor o konuda haklısın
+ sahayi genis tutmak, set oyununda kanat oyunculari en genis yerde > cizgiye yakin durmali. Sahayi genisletip aradaki pas opsiyonlarini cogaltmak icin bosluklar yaratmalisin ve merkez oyunculari bu bos alanlara kosup pas istasyonu kurmali.set çizilmiyor ondan
futbolcuların insiyatifine bırskıyor
anadolu kulupleride kötü olduğundan bir işe yaradığını sanıyor
bu olayın kilidi çizgiye inmekdir
maçın başında alışkanlıkdan sanırım ilkay sarayı çizgiye indirdi sane kaçırdı
dedim aaaa süper ilkay bu işi yapacak ama sonra görmedik ne yazık ki
bu iş td işi
türk liginde işine yarıyor topçulara insiyatif vermek ama avrupada işe yarsmıyır işte
sen bunun antremanını çizgiye inmeyi anadolu maçlarında çalışacaksın
okan buruku eleştiriyorum diye bazıları benden nefret ediyor ama aslında ben böyle şeyleri eleştiriyorum işte
Yunus dışında kimse yok o bölgede oynayabileceko istemiyor diye öyle olmuyor diye birşey olabilirmi halimciğim
aha adamlar kapandı mecbur oynadın
sen buna çalışacaksın
ben zaten gelir gelmez dedim siz ilkayı 8e yazın diye
okan buruk futbolunda ilkayın 10 numarada işi olmaz
eski ilkay olsa olurdu ama fiziken düşmüş durumda
icardide olmayacak 10 noda
ikisindede mertensin mobilitesi yok
şuan ki kadroda verimli şekilde 10 noyu yunus- barış - sara oynar
tercihen yunus oynamalı
kayseri maçında şahane oynadı orada
Nene ve brown bir tek hevesimi kıran herifler benim de ikisi diğerlerine göre ciddi anlamda fark yaratabilecek oyuncular.tüm yaz ederson övdüm yuttum yaladım
bilen bilir oradan zaten büyük darbe yiyecekler
kerem ayaksızı 4-5 maç alır tonlada pozisyon yedirtir muhtemelen 5-6 ay sonra max yuhalanır top ksyıplarından
duran zaten flop çıktı
nesri 1 maç var 10 maç yok
skriniar apodan beter durumda
neneyi bilmiyorum
aldıkları ortasahada kağnı gibi
asensioyu ben zaten hiç beğenmezdim
al verci herifin teki son yıllarda
osterwoldede topçu değil sert oynuyor diye topçu sanıyorlar
yine bir talisca var bir irfancan var topçuoğlutopçular ne yazık ki
irfancanda düşüş görüyorum son zamanlar çok yavaşlamış
taliscada düştü ama yinede küçük maç alıyor herif yapacak birşey yok
Bu sezon Avrupa maçları öncesi ve sonrası böyle düşük tempo top oynayacağız muhtemelen. Çok pas yapan takım daha çok dinlenmiş de oluyor. Dengeli olursa işimize gelir.Biraz sağa sola pas konusunda birşeyini çıkarıyoruz, sonuca gidecek noktada fantezi yapıyoruz. Bugün olumsuz hareket yapan oyuncu yoktu ama sonuca giden pozisyona ulaşmak için baya karın ağrısı çektik.
Biraz geç oldu ama bu sene daha net ve daha net istediğini biliyor gibi hoca ,hem 3lu hem 4lu dusunuyor bence maca goreNe istediğini anlayabilsek herkes rahatlayacak zaten
3'lü beki isteyip 4'lü oynatıyor
4'lü beki isteyip 3'lü oynatıyor
Set oynamak istemiyor set oyuncusu alıyor
Hepimizin kafası yandı anasını satayım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi