GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1757793069383.webp

tüm yaz ederson övdüm yuttum yaladım 👹

bilen bilir oradan zaten büyük darbe yiyecekler 😂

kerem ayaksızı 4-5 maç alır tonlada pozisyon yedirtir muhtemelen 5-6 ay sonra max yuhalanır top ksyıplarından

duran zaten flop çıktı

nesri 1 maç var 10 maç yok

skriniar apodan beter durumda

neneyi bilmiyorum

aldıkları ortasahada kağnı gibi

asensioyu ben zaten hiç beğenmezdim
al verci herifin teki son yıllarda

osterwoldede topçu değil sert oynuyor diye topçu sanıyorlar

yine bir talisca var bir irfancan var topçuoğlutopçular ne yazık ki
irfancanda düşüş görüyorum son zamanlar çok yavaşlamış

taliscada düştü ama yinede küçük maç alıyor herif yapacak birşey yok

Takımın pas kalitesi 3 senedir hiç değişmedi ya, kapanan takımlara 10 maçtan 2-3'ünde iyiyiz gerisinde kitlenip kalıyoruz

Sara, Barış ve sakat değilse Osimhen mutlaka 11 başlamalı. Gollerimizin %90'ı Sara'nın duran topları ve Barış-Osi'nin bireysel çabalarından geliyor.

Takımın pas kalitesi 3 senedir hiç değişmedi ya, kapanan takımlara 10 maçtan 2-3'ünde iyiyiz gerisinde kitlenip kalıyoruz
Ek yapayım kaleyi mantıklı bir noktadan gören vursun artık ya, pas pas pas pas pas nereden yapıştı bu tembel oyun üzerimize.

set çizilmiyor ondan
futbolcuların insiyatifine bırskıyor
anadolu kulupleride kötü olduğundan bir işe yaradığını sanıyor

bu olayın kilidi çizgiye inmekdir

maçın başında alışkanlıkdan sanırım ilkay sarayı çizgiye indirdi sane kaçırdı
dedim aaaa süper ilkay bu işi yapacak ama sonra görmedik ne yazık ki

bu iş td işi

türk liginde işine yarıyor topçulara insiyatif vermek ama avrupada işe yarsmıyır işte

sen bunun antremanını çizgiye inmeyi anadolu maçlarında çalışacaksın

okan buruku eleştiriyorum diye bazıları benden nefret ediyor ama aslında ben böyle şeyleri eleştiriyorum işte

Ek yapayım kaleyi mantıklı bir noktadan gören vursun artık ya, pas pas pas pas pas nereden yapıştı bu tembel oyun üzerimize.
Bu oyunu ezber eylemiş 2 oyuncu (Sane-İlkay) 11'e girince rekor pas yaptık bugün. Aslında bu iş çok kolay kilit açar ama 6 tane oyun kurucuyla maça çıkınca fazla statik kaldı herkes. Koşucu-Oyun Kurucu dengeli olunca herkes yükselecek muhtemelen.

Hayır bayern bek çıkarıyor boey gibi azman bir herifi sokuyor. Sen bek olmayan uydurma bek sallaiyi çıkardığında sokabildiğin oyuncu kaan.

Takımındaki oyunculardan
-Sara geçen sene nasıl biz diz sakatlığı geçirdiyse hala etkisini yaşıyormuş gibi davranıyor.
-Yunus keza öyle tutuk.
-İcardi zaten bağ kopardı press yaparken duruyor eski icardi olsa yada yerine korkmayacak bir herif olsa bugün kalecinin mallığından 3 tane gol çıkarırdı. Adamı suçlamıyorum.
-Jakobs her an sakatlanırım izlenimi veriyor. Bugün erene bişe olsa jakobs 4 maç sonra kazan kaynatır.

-Sol stoperin muadilini almadık yavaşlıktan bayılacak adam. Bu da onun suçu değil ancak oynadığımız oyuna göre değilim ben diyor.
-Torreiranın yedeği berkan

Ahmed diye bir eleman var 8 aydır tek olumlu hareketi bugün bal ile icardiye verdiği pas.
Teknik ve yeteneği yokmuş gibi davranıyor.

Kimse burada yıldız insin kardeşim diye beklentisi yoktu olabilecek 3 yıldız bir tane de müthiş bir bek oyuncusunu aldık zaten.
Kadro kalitesini artıracak ilk 11dekileri antrenmanlarda ve rotasyonda zorlayacak tehdit unsuru genç potansiyel lazım dedik.

Kimseyi bozmazdı bu katkı. 18 yaşından küçük al gel alt yapıda gelişimine bak ama onu listeye yaz ne olur ne olmaz kardeşim hayat bu.

Okan burukta garanticilik var dediğimde üzerime çullanıyorsunuz.
Var abi işte 30 milyondan aşağı oyuncu bakmıyoruz almıyoruz.

Ulan real madrid bile her sene 18 yaşında bir veledi takıma katıyor ekonomik büyüklüğüne göre bonservisini veriyor alıyor mu alıyor.
Bütün bu kulüpler gerizekalı 18e girince geririp sistemine sokuyor biz 4200 dakika torreira barış, davinson galan oynatıyoruz.
Bu adamların da bir sonu var. Gidince aynısını bulamıyorsun işte bak 3 ay kaleci arayıp 1600 km ötedeki trabzondan 27 milyon verip alıyorsun.
Torreira çıktığında torreiranın muadil genci girsin dr ki ulan torreira giderse kafam rahat.
Osimhen giderse stili osimhen olan oyun tarzı osimhen olan birini sok.
Ne bileyim sağ bek boey gibi bir velet bul 19 yaşındaki halini sallai çıkınca şans ver ufaktan yetişsin.

10 tane yabancımız var lan. Bir kaç önce yabancı sınırı kalksın diye götünü yırtan taraftarın takımında 3+1 kontenjan boş duruyor.

Ş.ligi kuraları çekilirken 1 hakkımız var ona göre bakacağız diyen adamlar. 3 e çıktığında izlediler.
Cevap olarak da kadrodakiler gitmek istedi diyor :asd:

Yönetim zaten 2 gün oturup oyuncu bakınca bu sezon çok çalıştık kafasını yaşıyor.

Hocayı 3 senedir tanimadinizmi, adam set oyunu istemiyor yani belli sekanslar harici takimin sete oturmasini stemiyor zaten bunu kendiside söyledi, ilkayi nasil ikna edecek mevcut oyuna merak içindeyim
Lakin okan hoca set oynamak istemiyor,o perde den hocayı vurmak saçma artik

Bu oyunu ezber eylemiş 2 oyuncu (Sane-İlkay) 11'e girince rekor pas yaptık bugün. Aslında bu iş çok kolay kilit açar ama 6 tane oyun kurucuyla maça çıkınca fazla statik kaldı herkes. Koşucu-Oyun Kurucu dengeli olunca herkes yükselecek muhtemelen.
Biraz sağa sola pas konusunda birşeyini çıkarıyoruz, sonuca gidecek noktada fantezi yapıyoruz. Bugün olumsuz hareket yapan oyuncu yoktu ama sonuca giden pozisyona ulaşmak için baya karın ağrısı çektik.

set çizilmiyor ondan

bu iş td işi

türk liginde işine yarıyor topçulara insiyatif vermek ama avrupada işe yarsmıyır işte

okan buruku eleştiriyorum diye bazıları benden nefret ediyor ama aslında ben böyle şeyleri eleştiriyorum işte
Maalesef Okan Buruk artık buna da çözüm üretmeli, her gelen futbolcu da kötü olamaz, premium adma alıyoruz onlardan da yaralanamıyoruz. Fizik üstünlük kuran oyuncular önplana çıkıyor sadece.

Hocayı 3 senedir tanimadinizmi, adam set oyunu istemiyor yani belli sekanslar harici takimin sete oturmasini stemiyor zaten bunu kendiside söyledi, ilkayi nasil ikna edecek mevcut oyuna merak içindeyim
Ne istediğini anlayabilsek herkes rahatlayacak zaten

3'lü beki isteyip 4'lü oynatıyor

4'lü beki isteyip 3'lü oynatıyor

Set oynamak istemiyor set oyuncusu alıyor

Hepimizin kafası yandı anasını satayım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o istemiyor diye öyle olmuyor diye birşey olabilirmi halimciğim

aha adamlar kapandı mecbur oynadın

sen buna çalışacaksın

ben zaten gelir gelmez dedim siz ilkayı 8e yazın diye
okan buruk futbolunda ilkayın 10 numarada işi olmaz
eski ilkay olsa olurdu ama fiziken düşmüş durumda
icardide olmayacak 10 noda
ikisindede mertensin mobilitesi yok

şuan ki kadroda verimli şekilde 10 noyu yunus- barış - sara oynar
tercihen yunus oynamalı
kayseri maçında şahane oynadı orada

hayır

1-2 oyuncu daha olsaydı bence de iyi olurdu ama yarattığınız algı gibi öldük bittiklik bi durum asla yok abarttınız da abarttınız kaç gündür

aynı anda 4-5 eksik olursa sıkıntı yaşarız anca ki dünyada bunu yaşamayan takım yok

sıkıntıyı abdülkerimden yaşayacağız, inş toparlar

genç oyuncuyu ise hoca maalesef kullanmıyor o konuda haklısın
Öldük bittik diyen kafayı yemiştir öyle bir konu yok zaten.
Kaleci + ilkay yerine 2 yabancı olsa yavancıyı kullandık algısı olacaktı olay tamamen bu yerlilerin fırsatı. Zaten avrupa kadrosuna göre eksiksiz duruyoruz(altyapıyı sayamzsak) ekstra alacağımız adam oraya giremeyecekti.

Yabancının boş kalmasını ekstra fırsata çevirmek hocanın elindeydi. Çok müthiş bir fırsat gelmişti elimize hala da var gerçi de kullanacaklarını zannetmiyorum ocakta.
O scout hamlelerini yapabilmek elimizdeydi.

Benim kızdığım yer burası. Yoksa geniş kadroda gürpüzü falan dakika vererek hazırlasın ihtiyaç doğduğunda sokalım ben hayır demem böyle şeylere. Yada yeni aldığımız 16 yaşındaki veletler de olur.

set çizilmiyor ondan

bu iş td işi

+ sahayi genis tutmak, set oyununda kanat oyunculari en genis yerde > cizgiye yakin durmali. Sahayi genisletip aradaki pas opsiyonlarini cogaltmak icin bosluklar yaratmalisin ve merkez oyunculari bu bos alanlara kosup pas istasyonu kurmali.

o istemiyor diye öyle olmuyor diye birşey olabilirmi halimciğim

aha adamlar kapandı mecbur oynadın

sen buna çalışacaksın

ben zaten gelir gelmez dedim siz ilkayı 8e yazın diye
okan buruk futbolunda ilkayın 10 numarada işi olmaz
eski ilkay olsa olurdu ama fiziken düşmüş durumda
icardide olmayacak 10 noda
ikisindede mertensin mobilitesi yok

şuan ki kadroda verimli şekilde 10 noyu yunus- barış - sara oynar
tercihen yunus oynamalı
kayseri maçında şahane oynadı orada
Yunus dışında kimse yok o bölgede oynayabilecek

Transfer döneminin sonunda defanstan ziyade 2 tane orta saha ihtiyacımız aşikar demiştim

Biri lemina yerine 6 numara diğeri de 10 numara olmalıydı

tüm yaz ederson övdüm yuttum yaladım 👹

bilen bilir oradan zaten büyük darbe yiyecekler 😂

kerem ayaksızı 4-5 maç alır tonlada pozisyon yedirtir muhtemelen 5-6 ay sonra max yuhalanır top ksyıplarından

duran zaten flop çıktı

nesri 1 maç var 10 maç yok

skriniar apodan beter durumda

neneyi bilmiyorum

aldıkları ortasahada kağnı gibi

asensioyu ben zaten hiç beğenmezdim
al verci herifin teki son yıllarda

osterwoldede topçu değil sert oynuyor diye topçu sanıyorlar

yine bir talisca var bir irfancan var topçuoğlutopçular ne yazık ki
irfancanda düşüş görüyorum son zamanlar çok yavaşlamış

taliscada düştü ama yinede küçük maç alıyor herif yapacak birşey yok
Nene ve brown bir tek hevesimi kıran herifler benim de ikisi diğerlerine göre ciddi anlamda fark yaratabilecek oyuncular.

Biraz sağa sola pas konusunda birşeyini çıkarıyoruz, sonuca gidecek noktada fantezi yapıyoruz. Bugün olumsuz hareket yapan oyuncu yoktu ama sonuca giden pozisyona ulaşmak için baya karın ağrısı çektik.
Bu sezon Avrupa maçları öncesi ve sonrası böyle düşük tempo top oynayacağız muhtemelen. Çok pas yapan takım daha çok dinlenmiş de oluyor. Dengeli olursa işimize gelir.

Ne istediğini anlayabilsek herkes rahatlayacak zaten

3'lü beki isteyip 4'lü oynatıyor

4'lü beki isteyip 3'lü oynatıyor

Set oynamak istemiyor set oyuncusu alıyor

Hepimizin kafası yandı anasını satayım

Biraz geç oldu ama bu sene daha net ve daha net istediğini biliyor gibi hoca ,hem 3lu hem 4lu dusunuyor bence maca gore
Lakin takimin belli sekanslar harici set oyunu oynamasını istemiyor zaten istese ona gore idman yaptirirdi muhtemelen
Gecis futbolu turkiyede is yapiyor ama avrupa alternatif oyunlar uretmezsekuvvetle muhtemel Aralık ayi gibi su maclar bitsede lige konsantre olsak diyecez
Ucl icin cok guclu fizik kondisyon ve maç içinde dahi degisebilecek oyun formatları gerek
Okan hocayi cok elestirirdim ama 3 yıl oldu yani hocamızı tanisin herkes bazı huyları değişmiyor
Adam terimin rekorunu kırmak istiyor en başından beri hedefi buydu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt