GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singonun tekniği hakkaten bek için berbat
Boeye laf ediliyodu bi de
Bizde anca 3lüde sağ stoper olur Wilf SİNGO

Herkesin tahliline saygı duymak ile birlikte benim için olmazsa olmaz yani 1 transfer yapacaksak dahi o adamın Mertens ikamesi olması gerektiğini düşünüyorum, ister 9.5 numara deyin isterseniz 10 numara.

Osimhen'in yanına adam koyamıyoruz. Hiç birisi press örgümüzü oluşturamıyor ve Osimhen ile yan yana prese başlamak yerine arkalarından geliyorlar, çok basit görünen ama oyunumuzu tıkayan en önemli faktör bu.

Mertens ekolü kalmadı ama illa ki benzerini bulabiliriz. Güçlü ve sezgisel presi iyi olan bir oyuncu o bölgede bizi gerçek kimliğimize kavuşturacaktır. Bu oyuncunun servisçi olması ile birlikte kanatlarda ikili oyun oynayabiliriz, dikkat edin kanatlarda oyuncularımız topu alınca sıfıra inme işi kalmadı çünkü araya koşu atan yok atsa dahi işi bitirecek adam yok.
Griezzman, Bernardo yaşlı olarak aklıma gelenler gençlerde bir Rus çocuk vardı o olabilir.

Forvet olmazsa olmaz ferenvaroş bile Yusuf gibi aygırla fenerin içinden geçti böyle bir adam lazım bize Osimhen tarzında rakibi yıpratacak atletik bir adam gerekiyor fiyat performans olarak kazma olabilir ama profil olarak böyle olmalı.
Sol kanat al barisi dogrudan osimhenin yedegi yap hatta kanadada yedek olur. Böylece forvet almaya gerek kalmaz. En önemlisi sol kanat ve orta sahaya saranin yerine bir 8 ve leminayada alternatif bir 6. Hatta u23 olabilir gelecegi olan bir oyuncu. En elzem transfer bölelikle sol kanat oluyor.

alperciğim 30 verdik bu adama!

2 metreye pas vermekden aciz sallai gibi
kronikliğini geçtim
topla koca bir 0 bu adam
Sana kalsa komple yeni takim kurariz 2 senede bir, ver oradan bir 200 milyon euro cok kolay isler bunlar.

Hic memnun oldugun bir donem hatirlamiyorum.

Forvet olmazsa olmaz ferenvaroş bile Yusuf gibi aygırla fenerin içinden geçti böyle bir adam lazım bize Osimhen tarzında rakibi yıpratacak atletik bir adam gerekiyor fiyat performans olarak kazma olabilir ama profil olarak böyle olmalı.
Bence de olmali ama icardi varken boyle bir hamle yapacaklarini sanmiyorum.

Bence de olmali ama icardi varken boyle bir hamle yapacaklarini sanmiyorum.
Icardi ile olmaz bu zamana kadar çoktan iyi dönmeliydi halen tık yok küsecek edecek diye beklersek bize zarar verir ne zaman oyuna girse takım oyun olarak inanılmaz geriye gidiyor resmen rakip baskıya alıyor.

Bu digitalde falan analizci geçinenlerin büyük bölümü hakikaten maç izlemiyir..Arkadaş Arda Ünyay'ın g.birligi maçındaki 15 dakikalık halini gören biri zaten bu çocuğun şu anki haliyle bu takımda olmaması gerektiğini bilir..Herifler fb maçında 11 olabilir falan diyip geçiyorlardi sanki normal bir adam gibi..Çocuk aşırı yetersiz bugün itibariyle

çok şımardınız

arda var

:) sende onlardandın

müthiş zeka
Dünyaya dön masoncum çok fazla gazla çalışıyorsun her sene bu yüklemeyi yapıyorsun. Haklı da çıkabilirsin sorun değil ama pozitif tek yorumunu hatırlamıyorum.

Seni biraz sükunete davet ediyorum. Yıkmak kolay yapmak zordur. Çocuk gibi her sene 15 adam gönderebilecek lüksümüz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt