- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.325
- 5.998
Singonun tekniği hakkaten bek için berbat
Boeye laf ediliyodu bi de
Bizde anca 3lüde sağ stoper olur Wilf SİNGO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol kanat al barisi dogrudan osimhenin yedegi yap hatta kanadada yedek olur. Böylece forvet almaya gerek kalmaz. En önemlisi sol kanat ve orta sahaya saranin yerine bir 8 ve leminayada alternatif bir 6. Hatta u23 olabilir gelecegi olan bir oyuncu. En elzem transfer bölelikle sol kanat oluyor.Forvet olmazsa olmaz ferenvaroş bile Yusuf gibi aygırla fenerin içinden geçti böyle bir adam lazım bize Osimhen tarzında rakibi yıpratacak atletik bir adam gerekiyor fiyat performans olarak kazma olabilir ama profil olarak böyle olmalı.
Benim topcuma kronik deniyorsa beyni olmayanlara da kronik diyebilmeliyiz
Sana kalsa komple yeni takim kurariz 2 senede bir, ver oradan bir 200 milyon euro cok kolay isler bunlar.alperciğim 30 verdik bu adama!
2 metreye pas vermekden aciz sallai gibi
kronikliğini geçtim
topla koca bir 0 bu adam
Bence de olmali ama icardi varken boyle bir hamle yapacaklarini sanmiyorum.Forvet olmazsa olmaz ferenvaroş bile Yusuf gibi aygırla fenerin içinden geçti böyle bir adam lazım bize Osimhen tarzında rakibi yıpratacak atletik bir adam gerekiyor fiyat performans olarak kazma olabilir ama profil olarak böyle olmalı.
abi biz üçlü oynamıyoruz?Singonun tekniği hakkaten bek için berbat
Icardi ile olmaz bu zamana kadar çoktan iyi dönmeliydi halen tık yok küsecek edecek diye beklersek bize zarar verir ne zaman oyuna girse takım oyun olarak inanılmaz geriye gidiyor resmen rakip baskıya alıyor.Bence de olmali ama icardi varken boyle bir hamle yapacaklarini sanmiyorum.
hele bir oynasın da bek oynayamamasını sonra düşünürüz reis. sahaya çıkaramadık doğru düzgünSingonun tekniği hakkaten bek için berbat
Sallai daha teknik daha 4lünün sag beki gibi duruyor.Singonun tekniği hakkaten bek için berbat
Sana kalsa komple yeni takim kurariz 2 senede bir, ver oradan bir 200 milyon euro cok kolay isler bunlar.
Hic memnun oldugun bir donem hatirlamiyorum.
abi biz üçlü oynamıyoruz?
Dünyaya dön masoncum çok fazla gazla çalışıyorsun her sene bu yüklemeyi yapıyorsun. Haklı da çıkabilirsin sorun değil ama pozitif tek yorumunu hatırlamıyorum.çok şımardınız
arda var
sende onlardandın
müthiş zeka
Mason'un yazdiklarina bakarsak o da yetmiyor tekrar sifirdan yeni takim istiyor. Bunlara sinirsiz butce versek yeridir.Devre arası 50 harcanırsa dediğin örnekte kalmayacak gerçekleşecek bu arada
Biraz da bu okan harcasın 200ü![]()