GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara vasat ve yetersiz
Lemina maalesef 2 mac var 3 mac yok
Ilkay dökülüyor
Berkan ve Kaan‘i saymiyorum

Orta sahada bir tek Torreira var.

Bakalim orta saha düsmani Okan Ocak‘ta orta saha istememeye devam edecek mi

2 orta saha almayan haindir
6_8 ve forvet arkası herif olmazsa olmazdir. Sara 12 ye filan satilmalidir

En basta bu aciklama yerine Osimhene 75 verdik Singo Ilkay Sane gibi kaliteli oyuncular almamiz gerekiyordu bu yuzden genis bir kadro kuramadik zamana yayip eksikleri de ilerleyen donem de tamamlayacaz dese herkes destek cikardi sacma sapan genis kadro felan dedi

-Sallai
-İcardi
-Yusuf
-Ahmed Kutucu
-Berkan
-Kaan
-Sara\İlkay
-Arda
-Eren

Takım tam kadro olsa bile yedek kulübesi ıvır zıvırı saymazsak bu şekildeydi zaten

Hiçbir şey yapamıyorsan Yusuf ve Ahmed yerine kanat rotasyonu için Köhn/Zaniolo/Frankowski üçlüsünden ikisini tutup,
bir tanede u23 kontenjanına uygun potansiyelli stoper çekseydik bu kadar sıkışmazdık yedek kulübesi de adama benzerdi

Sarayı yedeğe çekecek bir 8-10 numara lazım takımın en büyük sorunu sorumluluk alan bir 10 numarası yok sneijderden sonra bu boşluk dolmadı Mertens iyiydi ama oda o profil değildi bence şapkadan tavşan çıkaracak adam yok bana göre direkt olarak sol stoper almaktansa yedek stoper alıp parayı 10 numara+1 kanat+yedek forvete basalım derim jakobsa da bir ayar çekilsin olmuyorsa sağlam 1 sol bek te şart

Ben henüz sportif direktörün (yurtdışındaki gibi) ülkemizde karşılığı olmadığını düşünüyorum. Buradaki sportif direktörlük çok daha fazlasını gerektiriyor. Erden Timur gibi.

Fatih Terim artık hocalığı mocalığı bırakıp bu işe el atmalı kulupde

en azından futbolcudan anlıyor

Singo, Jakobs, Kaan sakat. Sallai, Eren, Metehan cezalı. Forma verdiğin, verebileceğin 6 tane oyuncun eksik. İlkay, Osimhen, Yunus ise sakatlıktan yeni dönmüş. Böyle talihsiz bir durumda kadro tabii ki göze batacak. Sallai cezalı olmasa, Jakobs sakat olmasa kadrodan kimse bahsetmezdi. Dünyanın en kalabalık takımında 6 tane oyuncu aynı anda kadro dışında kalsa orada da problem olur.
Singo, eren, sallai 3ü tamam da. Jakops geçen sene de öyle idi, kronik sakat. Kaan, Berkan ve Metehan rotasyon olmaması lazım normalde. 3 adam olmayınca dağılıyor kadro.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası transfer yapan haindir. Mükemmel, eksiksiz, her bölgede fazla fazla alternatifli kadro kurduğunu iddia eden hocamız çözümünü bulsun.

Sarayı yedeğe çekecek bir 8-10 numara lazım takımın en büyük sorunu sorumluluk alan bir 10 numarası yok sneijderden sonra bu boşluk dolmadı Mertens iyiydi ama oda o profil değildi bence şapkadan tavşan çıkaracak adam yok bana göre direkt olarak sol stoper almaktansa yedek stoper alıp parayı 10 numara+1 kanat+yedek forvete basalım derim jakobsa da bir ayar çekilsin olmuyorsa sağlam 1 sol bek te şart

Samiyen, Bernardo yazdıysa vardır bir şeyler

beyler tamam takım planlaması filan kötü

hocayı yönetimi asalım kovalım hepsine kabul de

10 oyuncusu çeşitli sebeplerle eksilmiş takımın altyapıdan 1 oyuncuyu dahi yeterli bulup son 5 dk bile oyuna alamaması asıl fecaat diye düşünüyorum

burada hocayı suçlayamam çünkü bu takım 25 yıldır arda turan dışında anadoludan parasını verip de alamayacağı, ah ulan niye bizde değil diyeceğimiz 1 oyuncu bile yetiştiremedi

korkunç bir şey lan bu

beyler tamam takım planlaması filan kötü

hocayı yönetimi asalım kovalım hepsine kabul de

10 oyuncusu çeşitli sebeplerle eksilmiş takımın altyapıdan 1 oyuncuyu dahi yeterli bulup son 5 dk bile oyuna alamaması asıl fecaat diye düşünüyorum

burada hocayı suçlayamam çünkü bu takım 25 yıldır arda turan dışında anadoludan parasını verip de alamayacağı, ah ulan niye bizde değil diyeceğimiz 1 oyuncu bile yetiştiremedi

korkunç bir şey lan bu
altyapı sistemi kurmak bu kadar mı zor bir iş. cuestaya 8 m verme bir kez olsun altyapıya ayır o bütçeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt