GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sezon başında ne güzel hayallerim vardı şampiyonlar ligi maçlarında ne bileyim Beşiktaş Fenerbahçe maçlarında filan beklerde Jakobs & Singo ikilisinin orta sahada Lemina & Torreira ikilisinin olduğu maçları ligde geri kalan maçların çoğunda beklerde Eren & Sallai ikilisini orta sahada Torreira & Ilkay ikilisini izleriz her iki senaryo için de çok uygun diyordum. Şu geldiğimiz duruma bak sakatlık/ceza filan derken sahaya çıkabilecek 11 tane adam kaldı elimizde olanlar ile maça çıkıyoruz resmen.

Singo, eren, sallai 3ü tamam da. Jakops geçen sene de öyle idi, kronik sakat. Kaan, Berkan ve Metehan rotasyon olmaması lazım normalde. 3 adam olmayınca dağılıyor kadro.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta bence de o isimler yetersiz. Ama 6 adam yoktu maçta. 3 tanesi direkt 11 bile yazılabilir oyuncular. O yüzden kadro eksikliği hissetmek normal.

Neyse iyi ki hafta sonu geldi de şu konudan uzak durup biraz rahatlamak lazım yoksa insan daha da stresli olabiliyor.

Tek tavsiyem: futbolu bu kadar ciddiye almayın.

İyi hafta sonları.

nasıl ciddiye almayalım ya

bu ne demek?

benim donlarım bile sarı kırmızı

"6 gidecek 4 gelecek" diye haberler okudum aman diyeyim. Zaten alacağımız adamları dönemin sonuna doğru anca alıyoruz, aldıktan sonra oynatmamız en az 1-2 hafta oldu mu sana Şubat'ın ortası ondan sonra zaten aşağı yukarı haftada 1 maça döneceğiz. Kadroyu şişirmenin manası yok, şimdi lazımdı geniş kadro ve yok bu geçen zamanı Şubat'ın transferleri düzeltmeyecek zaten o dönem takım tam olacak.

Kutucu, Yusuf ve Metehan'dan çıkıp 2 oyuncu alırsak (10 numara-sağ bek) kutu gibi takım olmuş olacağız ama Okan hocanın dün izlediğim açıklamalarından sonra yine Frankowski, Cuesta, Morata o bu doldurulacak.

Kaan, Berkan, Jakobs'lu neşteri yazın vurmak çok daha doğru olacaktır.

İlk transfer sağ beke olmalı bu sayede Sallai kanat oynayabilir ve elde 4 kanat olur ideal biçimde yine Singo stoper oynayacağı için oranın rotasyonuda Kaan ile birlikte 4 kişilik olup rahatlar.
10 numara ya da 9,5 numara alırsak Yunus'u oraya çekmeye gerek kalmaz haliyle kanat rotasyonu stabil kalır ve İlkay ile Sara gibi orjini 8 numara olan adamları arkada playmaker olarak kullanabiliriz. Toreira ile Lemina'da kesici rolde görevlerine devam ederler bu sayede kadronun eşit dağılımı sağlanmış oluyor. Düşeş bir tane önce kiralık sonra alım opsiyonu ile sol stoper belki 3. olarak eklenebilir zira Apo'suzluğu hiç test etmedik yani şu ana kadar sol stoper sorunu oluşmadı, oluştuğunda Jakobs'u belki oraya çekebiliriz.

1765019585573.webp

Bu pozisyon penaltı mı? Benim bildiğim kadarıyla burada kol doğal olmayan, anormal biçimde vücudu büyüten bir konumda değil ve bu yüzden de penaltı olmaması lazım. Kurallar tam olarak ne diyor bilen var mı?

Transfer olayi herseyden once hoca ve yöneticiye birakilmamali, artık sportif direktör şart 2.lig takımlarında bile hoca yapmıyor transferi

Ekli dosyayı görüntüle 308906

Bu pozisyon penaltı mı? Benim bildiğim kadarıyla burada kol doğal olmayan, anormal biçimde vücudu büyüten bir konumda değil ve bu yüzden de penaltı olmaması lazım. Kurallar tam olarak ne diyor bilen var mı?

penaltı yok

ama burda ads maçındaki mertens atlayışına bile penaltı diyecek körlükte fanatik olan tiplerin yorum yapma yetkisi yok tersi bize verilmese penaltı diye yeri göğü inleteceklerdi çünkü

Ekli dosyayı görüntüle 308906

Bu el kuralının artık bi standardı olması lazım boku çıktı işin

Gün aşırı kural değişiyor nerdeyse

Dünkü pozisyonun penaltı olması lazım bence ama kural yok diyosa yok nabak
Bende penalti oldugu gorusundeyim ama Kazimin pozisyonunun penalti Davinsonun pozisyonununda kirmizi oldugu asikar bazi kararlari veremediklerinden sonuc bu hale geliyor.Kukla gosterisi yapiyorlar en sonunda boyle bir karar cikinca ortaligi ayaga kaldiriyorlar.Okan hoca bu yolu onlara verdi adam akilli yedekler olmus olsa sacma sapan pozisyonlar gormeyecektik.

Bize çok acil kurnaz bi 10 numara lazım

Keza yine sol kanada da akıllı skor yapabilen bi kanat

3. olarak da tabiki sağlam, fizikli,tempolu,ezilmeyen bir orta saha

Jakobs yerine sakatlanmayan solbek , sançezle apoya alternatif 3.bir stoper ve osiye alternatif forvet de lazım ama yukardaki ihtiyaçlar biraz daha elzem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt