Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.972
- 36.451
- 2.773
altyapı sistemi kurmak bu kadar mı zor bir iş. cuestaya 8 m verme bir kez olsun altyapıya ayır o bütçeyi
bence sorun para yokluğu değil zaten
sorun liyakat belli ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altyapı sistemi kurmak bu kadar mı zor bir iş. cuestaya 8 m verme bir kez olsun altyapıya ayır o bütçeyi
altyapı işinde torpil çok bizde bu çok daha fazla oluyor olabilirbence sorun para yokluğu değil zaten
sorun liyakat belli ki
Usta bence de o isimler yetersiz. Ama 6 adam yoktu maçta. 3 tanesi direkt 11 bile yazılabilir oyuncular. O yüzden kadro eksikliği hissetmek normal.Singo, eren, sallai 3ü tamam da. Jakops geçen sene de öyle idi, kronik sakat. Kaan, Berkan ve Metehan rotasyon olmaması lazım normalde. 3 adam olmayınca dağılıyor kadro.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse iyi ki hafta sonu geldi de şu konudan uzak durup biraz rahatlamak lazım yoksa insan daha da stresli olabiliyor.
Tek tavsiyem: futbolu bu kadar ciddiye almayın.
İyi hafta sonları.
Senin kafa aynı Mumtaz Reisnasıl ciddiye almayalım ya
bu ne demek?
benim donlarım bile sarı kırmızı
Ekli dosyayı görüntüle 308906
Bu pozisyon penaltı mı? Benim bildiğim kadarıyla burada kol doğal olmayan, anormal biçimde vücudu büyüten bir konumda değil ve bu yüzden de penaltı olmaması lazım. Kurallar tam olarak ne diyor bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 308906
Bu pozisyon penaltı mı? Benim bildiğim kadarıyla burada kol doğal olmayan, anormal biçimde vücudu büyüten bir konumda değil ve bu yüzden de penaltı olmaması lazım. Kurallar tam olarak ne diyor bilen var mı?
Bende penalti oldugu gorusundeyim ama Kazimin pozisyonunun penalti Davinsonun pozisyonununda kirmizi oldugu asikar bazi kararlari veremediklerinden sonuc bu hale geliyor.Kukla gosterisi yapiyorlar en sonunda boyle bir karar cikinca ortaligi ayaga kaldiriyorlar.Okan hoca bu yolu onlara verdi adam akilli yedekler olmus olsa sacma sapan pozisyonlar gormeyecektik.Bu el kuralının artık bi standardı olması lazım boku çıktı işin
Gün aşırı kural değişiyor nerdeyse
Dünkü pozisyonun penaltı olması lazım bence ama kural yok diyosa yok nabak