GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

10 yabancımızın sadece 2si avrupalı
avrupalı oyuncu sayımızı kesinlikle artırmalıyız
Osman ağayı alalim o bir Avrupalı
Avrupali futbolcu getiriyoruz da Semislav, Oliveira, Midstjo, Angelino falan. Bir Sneijder, Hagi, Popescu, Simovic ayarinda kaliteli isim getirmeyince 6 ay ile 1 sene arasinda dehliyoruz. Bunlar da 10 yilda bir geliyor. Yani kalici transfer oranimiz zaten dusuk, siradan topcular getirince bu oran daha da dusuyor. Sallai mesela. Iyi bir yedek ama boru gibi maasi var. Sane de iyi topcu, o da esek yukuyle maas aliyor. Sezon ortasi gelmis hala bir standart yakalasin diye bekliyoruz. Iyi Avrupali topcu bulmak zor.
Güney Amerikalı alalim

Ya herseyi geçtim barış yurduseven,kaya cilingiroglu gibi adamlar açık açık kulübe sallıyor devlet televizyonunda..Şu adamları açık açık isim vererek resmi siteden açıklayıp taraftarın önüne atmak çok mu zor şunları yapın bari..

Ya herseyi geçtim barış yurduseven,kaya cilingiroglu gibi adamlar açık açık kulübe sallıyor devlet televizyonunda..Şu adamları açık açık isim vererek resmi siteden açıklayıp taraftarın önüne atmak çok mu zor şunları yapın bari..

Ya açıkçası koskoca Galatasaray kulübü bu isimleri ciddiye alıp açıklama yapmasın. Kaya Ç kim ya

İcardinin egosu mu salahin egosu mu

Salah falan gereksiz isler bana göre

Bir orta saha alternatifi alinmali mesela maestro olabilir

Icardi’nin kaldigi senaryo da kanat/forvet oynayabilen bir oyuncu alinmali,icardi ayrilmak isterse forvet alinmali

Stoper icin ise abdulkerim’e alternatif sol stoper alinmali cünkü o bölge de sayisal bir eksiklik olustu yoksa en güvenilir bölge benim icin sol stoper abdulkerim den dolayi

stoper yerine kanat almamız lazım

leminayı stoper rotasyonuna sokmak yeterli olacaktır ligin geri kalanında yaza kadar

ardayı kiraya vereceksek tabi azalabilir orası

8-10 oynayan ilkayin yerine oynayabilen genç bir brezilyali alın. 6-8 oynayan zaten birini Alman lazım. Kanat al birde yeterli. Barış bu sene forvet yedeği olarak idare eder

Yok 15 oyuncu alalım

Maks 3 oyuncu yeterli

Solak bir stoper
Defansif orta saha
Kanat forvet

Bitti gitti. Hatta al Salih Özcan ve Aral Şimşir, bi tane de atletik bi solak stoper çöz konu kapandı

Bu Kaya Çilingiroğlu'nın bizle ilgili mabad yanıklığı nereden geliyor bilen var mı ?

Hakana 25 domalırız
Inter satmaz son güne kadar bekler 25+5 alırız
Hakana da 10m yıllık veririz

Geri
Üst Alt