GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Lemina ve Torreira pert olmasin diye bir atletik genc 6/8 No
Icardiyi yollayip, önde fizigi ile is yapan bir daha düsük maasli yedek forvet.
Yusuf Demiri yollayip yaratici bir Sol Acik.
Arda'yi kiralik yollayip bir sol ayakli genc Stoper.

Benim listem böyle olur. Jakobs yazina kadar bir daha sakatlanirsa, onu yollayip oraya bir sol bek alirdim. Aynisi Singo icin gecerli. Adam geri dönüp yine baya mac kacirirsa, zarar yapmadan o transferden cikmaya bakardim.

Semedoda yırtık varmış. Tüh be üzüldüm
Tüh sporcu sağlığı....neyse 6 ay dinlenip gelsin ne olacak. Ailesine zaman ayırsın

Salah'ı istemeyenleri hayretle izliyoruz. Böyle adamın yaşına bakılmaz.
Salah'ı isteyince ne olacak sanki? Senelik 18 milyon euro net maaşı var onu alabileceğimizi düşünenler varsa bilemem. Daha bonservis işine girmedim bile.

Bu saatten sonra onun gideceği yer Arabistan.

Yunusun hala ağrıları varmış kasik fıtığı derken çocuğun baska seylerinimi aldılar nedir

Ugurcan ve Singo‘ya 60 milyon verildi

Yerine bedava Onana‘yi kiralayip sag beke de ucuz birini alsak bundan daha kötü durumda olmazdik ve paramiz da cepte kalirdi

O parayla takima seviye atlatacak 3-4 topcu alinirdi

Planlama bastan sona REZALET

Salah'ı isteyince ne olacak sanki? Senelik 18 milyon euro net maaşı var onu alabileceğimizi düşünenler varsa bilemem. Daha bonservis işine girmedim bile.

Bu saatten sonra onun gideceği yer Arabistan.
Ekonomik kısmına itirazlara tamam da, yaşlıymış formsuzmuş falan komik geliyor bana.

Yaptığım derin araştırmalar sonucunda devre arasında en az 2 transfer yapacağımız bilgisine ulaştım.

Geri
Üst Alt