GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Ortasaha,ortasaha,stoper lazim bence

Dursun Özbek istifa diyerek konuya gireyim

5 büyük lig dışında başka ligden oyuncuyla karşıma gelmeyin demesinin şov peşinde olmak vs olduğunu sanmıyorum. Zira Arabistanda Çin'de Amerika'da vs vs şovsa şov için alabileceğin bir sürü oyuncu var veteran dahi olsa.

Adam başkanlık dönemine şöyle bir bakıyor, bugüne kadar İtalya, Fransa, İngiltere'den gelen adamlardan fayda alırken, en azından daha garanti adamlar geliyor, yine Belçika'dan yeni bi Cuesta getirir bizimkiler diye de böyle bir şey söylemiş olabilir

5 büyük ligden genç olabilir. Eğer hem 5 büyük lig hem de büyük oyuncu istiyorsa hiç olmazsa en başta Hakan alınsın.

Game changer'ı oynadığı her maçta Osimhen seçmeyi bırakın allah aşkına. Osimhen mi, vay anasını satayım nasıl ya nasıl muhteşem bir analiz

Bu sene de şampiyon olalım ben salıyorum futbolu çok net, Okan hoca gelince tekrar başlamıştım sıkı takibe, 3 senedir sinir stresten günde 2 pakete çıktı içtiğim sigara yeter

Benim mesaja yönelik mi bilmiyorum da yine de cevap vereyim.

Singo'dan niye nefret edeyim, aksine oynadığı ŞL maçlarında tam bu maçların adamı yazmıştım. Ligde yorum yapacak devamlılık sağlamadı zaten.

Sadece 30'u bek/stoper için vereceğimiz yerde Hakan gibi fırsat oluşmuşken ona kullanmak daha iyi olurdu.

Kaleci ve bek için 60 milyon euro verebilecek bir kulüp olduk ama Hakan için pazarlık yaptık ve isteksiz davrandık, bana göre saçmalık bu. Bütçeyi daha iyi kullanabilirdik, o zaman da yazılmıştı benzer mesajlar.

İlkay bile son gün geldi, neredeyse orta sahaya takviye gelmiyordu.

sadece sana değil renktaş genel olarak son zamanlarda singoya da yükleniliyor

sakatlanmasa adam 60 milyon filan muhabbeti geçerken bir anda gözden düştü

bu kadar basit olmamalı yani

Tamam fransa 5 büyük ligden birisi ispanya da öyle getirin o halde. Bu liglerden de 5-10 milyona iyi oyuncular çıkıyor alın lan o zaman.
Assene Diao gibi bir canavar. Nico Paz gibi bir geleceğin yıldızı 10 ve 6 milyona transfer edildi.

Alın o zaman dayı biz mi gidip alalım onları da.

Forvet aramıyorsak yanarız. Şu saatten sonra İcardi ancak ayak bağı olur. Sezon açılmadan önce de söylemiştim,tez elden göndermek lazım diye. Kendisine çok klas bir veda yakışır şu saatten sonra. Üstelik alacağımız oyuncuların yaş skalası 25 filan olmalı. Yunan bir wonderkid var. İsmi Mouzakitis, bütün büyük takımlar peşinde. Kulübümüz çok büyük işler yaptı son zamanlarda. Kesinlikle peşine düşmeliyiz. Benfica’ya giden Sudakov ‘u oynatmıyorlar. Yine kovalamak lazım. Stoper için bir adayım yok. Orta sahaya yine sözleşmesi bitmek üzere olan Timber var. Sneijder filan araya koyup halletmek lazım. Gençlerden zarar gelmez. Bir şekilde elden çıkarılır.

Geri
Üst Alt