Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 32.627
- 55.504
- 3.383
Acaba 2002 sonrası iyi oyuncuyu 5 büyük ligden getirebilcen mi dursun hea?
Azcık mantık yaw
Azcık mantık yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cafer abim bana ihtiyar diyorlar seni diri diri gömerler yaşını söyleme birdaha abim seviyorum senidavinson'un bekliği > singonun stoperliği
Singo stoperde düşünülmemeli çok dağınık
Sol kanat net lazim arias tam bize göre kiralayalimOrtasaha,ortasaha,stoper lazim bence
Gerci evet o da gerekli Baris son 3 sezonun en kotusu su ana kadar kendi ozelindeSol kanat net lazim arias tam bize göre kiralayalim
6-8 oynayan biriGerci evet o da gerekli Baris son 3 sezonun en kotusu su ana kadar kendi ozelinde
Benim mesaja yönelik mi bilmiyorum da yine de cevap vereyim.
Singo'dan niye nefret edeyim, aksine oynadığı ŞL maçlarında tam bu maçların adamı yazmıştım. Ligde yorum yapacak devamlılık sağlamadı zaten.
Sadece 30'u bek/stoper için vereceğimiz yerde Hakan gibi fırsat oluşmuşken ona kullanmak daha iyi olurdu.
Kaleci ve bek için 60 milyon euro verebilecek bir kulüp olduk ama Hakan için pazarlık yaptık ve isteksiz davrandık, bana göre saçmalık bu. Bütçeyi daha iyi kullanabilirdik, o zaman da yazılmıştı benzer mesajlar.
İlkay bile son gün geldi, neredeyse orta sahaya takviye gelmiyordu.
Duyum geldi sakın kimse isim sormasın kalp kırarım
Bu sene olursak seneye 5 yıl rekorunu kıralım salcam futbolu dersinBu sene de şampiyon olalım ben salıyorum futbolu çok net, Okan hoca gelince tekrar başlamıştım sıkı takibe, 3 senedir sinir stresten günde 2 pakete çıktı içtiğim sigara yeter

Bu sene olursak seneye 5 yıl rekorunu kıralım salcam futbolu dersin![]()