Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 21.321
- 21.505
- 1.698
Yine saçmalanıyor okuduğum kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
36 olsa ben de isterdim ama 39 biraz sikinti yav.Kalbimde yaradır. Hazır stoper lazımken alsak ya.
Bence yaşında bir kolpa yok. Hatta taşlar yerine oturuyor. 14 sene şampiyon olmamayı görmüş birisi tabii 7/24 hocayı savunur.
Sizin yüzünüzden kendimi yaşlı hissediyorumbarış savaş abi diyorsa o kişi en az 64 yaşında flndır
kendi krunic'imizi mi bulmaya çalışıyoruz acaba?27 yaşına kadar 1 tane kulüp bonservis ödememiş kendisine, üstüne de Alman ve bu yaşta gözden çıkarılmış. Düzgün topçu olma ihtimali yüzde 0.5 filan.
Tanimiyorum kendisini ama tam sene sonu elden cikarmaya calisilacak oyuncu havasi veriyor27 yaşına kadar 1 tane kulüp bonservis ödememiş kendisine, üstüne de Alman ve bu yaşta gözden çıkarılmış. Düzgün topçu olma ihtimali yüzde 0.5 filan.
O yüzden alınır iste27 yaşına kadar 1 tane kulüp bonservis ödememiş kendisine, üstüne de Alman ve bu yaşta gözden çıkarılmış. Düzgün topçu olma ihtimali yüzde 0.5 filan.
Oğuzhan sesko ruhuna mi girdi yav. Sen demezdin böyle seylerAcil link
Valla ben de 2026 26 2027 27 diye gitmek istiyorum. En kötü 2030 30'u görmek isterdimBu sene olursak seneye 5 yıl rekorunu kıralım salcam futbolu dersin![]()