Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.082
- 5.166
- 2.308
Bide kendi kendine konusuyorlar lan bunlar
Serdar Ali celikerin kopyasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi oyundan bahsediyorsun 180 dakika kalenin önüne dizildin ilk maç atamadılar ikimci maçta kendi ceza sahanda oyuncularını kaydırak yaparak gol attılar elediler bizi. 1 tane kontra yapamadık gol pozisyonumuz van aanhold'un 40 metreden şutu bu oyunu mu övüyorsun? Deplasmanda ki bayern maçı bile bin basar barça maçına hakem katliamı olmasa deplasmanda yeniyorduk bayern'iİyi barca değildi de biz taylan berkan çıkıldauyduk arada çok çok ciddi kalite farkı vardı yine
O zamanın barcası şimdi büyüklerden kim sen söyle ordan kıyas yapalım
350 m euroluk kadro değerinle,150m euroluk transfer bütçenle,75m euroluk forvetinle,yıldızlar topluluğu kadronla ligde bile maçların ikinci yarısı orta sahayı geçemezken arda kazımcan yusuf kutucu 4lüsünü oynatarak kötü olsa dahi hangi top seviye takımla deplasmanda berabere kalabilirsin ki
Ben senin oglun yada arkadasin degilim. Terbiyesizce yazacaksan hic yazma. Hakaretvari yaziyorsun, tartisma uslubun yok daha.Off olm ya bişi söylüyon devamını getir bari hemen b seviye takım yazmış uyanık
O barca günümüzde hangi a seviye takım olur,lpool uygun mesela bayağı kötüler şuan yenmeyeni dövüyolar,arda kazım kutucu yusufla anfield depine çıksan 0-0 la dönebilirmisin
Atalantayı dortmundu baz alsak da yine dönemezsin
C seviye takım baz alsak da dönemezsin
D seviye takımı baz alsak da dönemezsin
Sadece kazımla oynayınca eziliyon,kazım ardayla oynayınca ceza sahasından çıkamıyon,arda yusuf kazım kutucuyla hangi avrupa maçına çıkacan da beraberlikle dönecen
Valla coluk cocuk gibi yaziyorsun. Allah akil fikir versin. Buyu de gel.@Hakan Motz bende göktuğu paketledim
Kısa günün karı allah bereket versin
Hiç unutmam antuda kendi yazdığını alıntılayıp kendine küfür etmişti biri başkası sanarak o zamanlar antu tam bir angut forumdu hey gidi hey şimdi ne rekabet kaldı ne başka birsey 10 kişilik branni yenen köpeklere methiyeler düzüyor köpeğe köpeklik edenlerBide kendi kendine konusuyorlar lan bunlar
5 yıl boyunca işletme mezunu bir gs liseli biri yönetti oradan ne hayır gelir ki? Adam elinde ki yetenekleri bile fenere kaptırdı öyle beceriksizdi.Kabul edemediğim şeylerden biri real, barca, liverpool vs hatta fb bile gerektiğinde alt yapıdan oyuncu atabiliyor sahaya biz neden bir oyuncu bile atamıyoruz? Ya da 30 dakika bile oynayabilecek kalitede alt yapı topçumuz yok?
Benim bildiğim set oyunu oynayan bir city var belki bayern birde ki o city Bile son madrid maçında geçiş oyunu oynadı.Biz niye oynayamadım çünkü senin orta sahanda ilkay sara gibi iki durağan adam ve son dönemde acayip formsuz bir tor varNiye oynayamıyosun eleştiri o ztn
Ayrıca geçişi de oynayamıyon ki,son saydığım üç maçta 1 kere bile kontraya çıkamadın (osi barış sane hepsi de vardı)
Mustafa Cengiz döneminden bu seneye kadar Alt yapı ile tamamen alakasız Emir Kıvırcık denen birindeydi alt yapı. Bu sene yeni yatırım yapmaya başladık ve en azından işi alt yapı olan CV'si iyi biri yeni geldi. Yeni tesislerde hazır olduktan sonra 3 sene sonra toparlanırsa toparlanır alt yapı ve bir şey çıkmaya başlar. O da liyakatli kişiler gelmeye ve yatırım devam ederse.Kabul edemediğim şeylerden biri real, barca, liverpool vs hatta fb bile gerektiğinde alt yapıdan oyuncu atabiliyor sahaya biz neden bir oyuncu bile atamıyoruz? Ya da 30 dakika bile oynayabilecek kalitede alt yapı topçumuz yok?
Anlamiyorlar…Okan hoca gene gömülmeye başlanmış şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun o zaman yerine Fatih terim gelmeyecekse başka kim gelirse gelsin en az 2-3 sene sabredilmiyecekse hiç olur gider başı kesik tavuk gibi yönetim istiğvaaa diye gezeriz gene
Yok milyarlik liverpoolu yenmek icin 150 daha lazim cünkü futboldaki matematik böyle…Monaco'ya, USG'ye yenilmemek kolay iş değil. Bazıları işkembeden sallıyor. Böyle üst düzey takımlara karşı 2 maçta en azından 1 puan almak için devre arasında minimum 130 kağıt filan daha harcamak lazım. Bu iş FM oynamaya benzemez.
Bazı insanlar futboldan gram anlamadan yorum yapıyor işte renktaş. Ben de bunu vurgulamak istemiştim. Allah herkese senin gibi futbol bilgisi ve bakış açısı versin inşallah. Şahsen yorumlarından büyük istifade ettiğimi belirtmem lazım. İyi akşamlar, saygılar, hürmetler.Yok milyarlik liverpoolu yenmek icin 150 daha lazim cünkü futboldaki matematik böyle…
Te allahim ya
Yedik tamam hadiBazı insanlar futboldan gram anlamadan yorum yapıyor işte renktaş. Ben de bunu vurgulamak istemiştim. Allah herkese senin gibi futbol bilgisi ve bakış açısı versin inşallah. Şahsen yorumlarından büyük istifade ettiğimi belirtmem lazım. İyi akşamlar, saygılar, hürmetler.