Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 21.477
- 21.670
- 1.698
İyi geceler
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 20 yılın en iyi topu olarak ben tudor dönemindeki ilk 8 maç derim.Ha bu arada
Galatasarayin tarihi boyuncu Okan hoca kadar, yildiz isimler ve buyuk butculeri kimseye verilmedi.
Sahsi fikrim. Geretsin oynattigi top cok daha organizeydi ve takim olarak daha iyidik.
Taktiksel acidan, Lucescunun yanina bile yaklasamaz bu arada.
Alman tabii ki.Arkadaşlarmi
mı?
Son 20 yılın en iyi topu olarak ben tudor dönemindeki ilk 8 maç derim.
Sadece fernando ve ndiaye nin orta sahada çiğ çiğ adam yediğine şahit olmuştum
Neler dendiSon 20 yılın en iyi topu olarak ben tudor dönemindeki ilk 8 maç derim.
Sadece fernando ve ndiaye nin orta sahada çiğ çiğ adam yediğine şahit olmuştum
İlk 45 dakika tamamen Samsun oynadı. Çok fazla pozisyon harcadı. 2. yarı ile birlikte oyundan zamanla düştüler oyuncuları yorulduğu için. İlk yarıyı izleseydin keşke perşembeden beri bu kadar merak içinde olmazdın.Perşembeden beri merak içindeyim.
Samsun AEK maçını 67 - 94 arası izledim. Skor 1 - 2 olmuştu.
1 - 67 arası Samsun rakibini ezdi mi? Dünyaları kaçırdı mı?
Eğer olumsuz ise bu Samsun daha 6 gün önce bizi nasıl sahamıza hapsetti?
Ulan 67 94 arası hiçbir şey yapamadılar. Bizim maçta ceza sahamızda sofra kuran adamlara aman bile vermediler. Emre Kılınç tek bir adamı geçemedi veya sağda oynayan kimse.
Bizim maçla bu maçın farkı neydi? AEK çok güçlü de gizli favori mi? Bizim topçular mı kötü? Samsun ciddiye mi almadı? Yoksa 67 dakika bastırıp pilleri mi bitti?
Yani bizim maçta ilk yarıda dinlenip 2. yarıda üstümüze geldiler.İlk 45 dakika tamamen Samsun oynadı. Çok fazla pozisyon harcadı. 2. yarı ile birlikte oyundan zamanla düştüler oyuncuları yorulduğu için. İlk yarıyı izleseydin keşke perşembeden beri bu kadar merak içinde olmazdın.
O zaman ne olurdu bilemem. Sadece ilk yarıda gayet iyi oynadılar ciddi kaçırdıkları pozisyonlardan birini atsalardı belki farklı olurdu. Yorgunluk çok belli oldu 2. yarıda. Bir de orta sahada Celil'i ciddi şekilde arıyorlar.Yani bizim maçta ilk yarıda dinlenip 2. yarıda üstümüze geldiler.
Keşke bizim maçtaki taktikle oynasaydılar. Yazık olmuş
Kondisyon yok takimda bu apacik belli.Perşembeden beri merak içindeyim.
Samsun AEK maçını 67 - 94 arası izledim. Skor 1 - 2 olmuştu.
1 - 67 arası Samsun rakibini ezdi mi? Dünyaları kaçırdı mı?
Eğer olumsuz ise bu Samsun daha 6 gün önce bizi nasıl sahamıza hapsetti?
Ulan 67 94 arası hiçbir şey yapamadılar. Bizim maçta ceza sahamızda sofra kuran adamlara aman bile vermediler. Emre Kılınç tek bir adamı geçemedi veya sağda oynayan kimse.
Bizim maçla bu maçın farkı neydi? AEK çok güçlü de gizli favori mi? Bizim topçular mı kötü? Samsun ciddiye mi almadı? Yoksa 67 dakika bastırıp pilleri mi bitti?
Var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile 2 orta saha 3 kanat 1 forvet ile götüremezsin. Adam kendi oynattığı tarzın bile zıttına gidiyor.Kondisyon yok takimda bu apacik belli.
Antreman metodu degismeli bu kesin.Var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile 2 orta saha 3 kanat 1 forvet ile götüremezsin. Adam kendi oynattığı tarzın bile zıttına gidiyor.