Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi mantığım basit benim.Fb maçında Uğurcan'ın hatası yok. Liverpool maçını sırf kaleci performansı ile kazanmadık ama Uğurcan'ın ilk kurtardığı Ekitike pozisyonu tam bir Uğurcan kurtarışıydı. John Vitor örneği veriyorsun Forrest ile bu sezon 1 maça çıkmış oyuncu. 30 milyon euroluk kaleci olmadığını zaten belirttim ama senin düşündüğün kadar değersiz bir kaleci de değil.
Abi mantığım basit benim.
30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.
Bu mudur yani?
Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.
30 30 deyip moralini bozma yaw mayışından yola çıkalım kendimizi iyi hissetmek adınaAbi mantığım basit benim.
30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.
Bu mudur yani?
Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.
Öyle çıkmıyor benim demek istediğim.Valla Veli, ben seni haksız çıkarmaya çalışmıyorum hani öyle bi inatlaşmam yok, öyle algılama beni normal sohbet edelim yerim ağzını
Ama senin mantığın şuna varıyor, 30 verdik Donnaruma aldık ve Fener son dakika golünü yedi
Keşke Donna almasaydık o zaman?

Topçunun tillahı olsalar da grizmanı da salahı da istemiyoruz yalan mı söyleyelim
Öyle çıkmıyor benim demek istediğim.Sen öyle anlamışsın. Ondan devam etmedim yazmaya. Gerek yok. Zaten 1000 kelimelik postlar ile 1000 kere karşılıklı quote etme işine çok uzağım. Sonsuza gidiyor senle bu işler. Yoruluyom artık.
![]()

Casemiroya 22 milyon falan vermeyiz inşallahValla tüm muhabirler aynı şeyi söylüyor; paranın esas kısmı baba bi orta sahaya gidecek.
Kalanlar anca kiralık veya fırsat olursa işte. Grizmo da öyle, fırsat transferi mantığı.
Yav bak Torriera canımız ciğerimiz. Zakaria'nın bir gidişi var adamın yanından, hatırlıyon mu bilmiyorum. Animal gibi abi hepsi. Futbol tamamen buna evrilmiş. He Hagi'nin 34 yaş hali Monaco'yu oynatırdı he.Topçunun tillahı olsalar da grizmanı da salahı da istemiyoruz yalan mı söyleyelim

Fb maçında o golü 1-2 kaleci dışında çıkarabilecek kaleci pek yok çünkü top çok iyi yere gidiyor. Uğurcan 13.5 XGot'tan 9 gol yemiş gidip karşılaştır diğerleriyle. Monaco maçında sakatlanmasaydı belki 1 puanı alıyordu. 30 milyonluk kaleci iddiasında olmuyoruz ki aynı şeyi söyleyip duruyorsun. Senin değersizleştirdiğin kadar değersiz bir kaleci değil diyoruz.Abi mantığım basit benim.
Bu mudur yani?
Masaya yatırıp ne yapacağız?Ocak ayının sonlarına doğru almak istediğimiz oyuncular masaya yatırılır, şubat başında bir transferle kapatırız.
Umut tohumcu baya low bi profil gibi duruyor
Ucuza alıp lige kiralayacaksak falan ok da
Atletiklerdi ama iyi takım olduklarını düşünmüyorum yaYav bak Torriera canımız ciğerimiz. Zakaria'nın bir gidişi var adamın yanından, hatırlıyon mu bilmiyorum. Animal gibi abi hepsi. Futbol tamamen buna evrilmiş. He Hagi'nin 34 yaş hali Monaco'yu oynatırdı he.
![]()
doğru oyunu oynarsan olurValla Hagi'nin 34 yaş hali olsa bile istemem. Daha yeni Monaco maçında gördük. Adamlar sadece atletizm ile içimizden geçti. Hala daha 1 2 yıl perform verecek adamlar peşinde koşuluyorsa, yazık deriz.