GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Ocak ayının sonlarına doğru almak istediğimiz oyuncular masaya yatırılır, şubat başında bir transferle kapatırız.

Fb maçında Uğurcan'ın hatası yok. Liverpool maçını sırf kaleci performansı ile kazanmadık ama Uğurcan'ın ilk kurtardığı Ekitike pozisyonu tam bir Uğurcan kurtarışıydı. John Vitor örneği veriyorsun Forrest ile bu sezon 1 maça çıkmış oyuncu. 30 milyon euroluk kaleci olmadığını zaten belirttim ama senin düşündüğün kadar değersiz bir kaleci de değil.
Abi mantığım basit benim.

30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.

Bu mudur yani?

Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.

30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.

Bu mudur yani?

Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.

Valla Veli, ben seni haksız çıkarmaya çalışmıyorum hani öyle bi inatlaşmam yok, öyle algılama beni normal sohbet edelim yerim ağzını

Ama senin mantığın şuna varıyor, 30 verdik Donnaruma aldık ve Fener son dakika golünü yedi

Keşke Donna almasaydık o zaman?

+ Galatasaray takımının kalecisi zaten her maç öne çıkıyorsa takım berbat halde demektir. Kadro planlaması düzgün olsaydı Uğurcan sana Monaco maçını da getirmişti penaltı kurtararak. O maçı sen tamamen kötü planlaman ve yedeklerin yüzünden kaybettin.

Bu mudur yani?

30 30 deyip moralini bozma yaw mayışından yola çıkalım kendimizi iyi hissetmek adına

2.5 maaş alan kaleci yiyebilirdi o golü np :d

Valla Veli, ben seni haksız çıkarmaya çalışmıyorum hani öyle bi inatlaşmam yok, öyle algılama beni normal sohbet edelim yerim ağzını

Ama senin mantığın şuna varıyor, 30 verdik Donnaruma aldık ve Fener son dakika golünü yedi

Keşke Donna almasaydık o zaman?
Öyle çıkmıyor benim demek istediğim. :) Sen öyle anlamışsın. Ondan devam etmedim yazmaya. Gerek yok. Zaten 1000 kelimelik postlar ile 1000 kere karşılıklı quote etme işine çok uzağım. Sonsuza gidiyor senle bu işler. Yoruluyom artık.
:asd:

Transferin son günü seni doğrudan rakibi gören bir takımın kaptanını ne kadar ucuza alabilirsin ki?

Hem de bu oyuncu yerli, yabancı sınırı da 10+4 yani bir zamanlar olduğu gibi serbest 16-17 değil

Düşününce Uğurcan total maliyette ucuz bile, maaşı acayip cüzi çünkü

Bizi dinleyip yaz başı Agirrezabala'yı alsalardı böyle olmazdı tabii. He olmadı mı son gün Onana'yı biz kiralamalıydık

Topçunun tillahı olsalar da grizmanı da salahı da istemiyoruz yalan mı söyleyelim

Valla tüm muhabirler aynı şeyi söylüyor; paranın esas kısmı baba bi orta sahaya gidecek.

Kalanlar anca kiralık veya fırsat olursa işte. Grizmo da öyle, fırsat transferi mantığı.

Topçunun tillahı olsalar da grizmanı da salahı da istemiyoruz yalan mı söyleyelim
Yav bak Torriera canımız ciğerimiz. Zakaria'nın bir gidişi var adamın yanından, hatırlıyon mu bilmiyorum. Animal gibi abi hepsi. Futbol tamamen buna evrilmiş. He Hagi'nin 34 yaş hali Monaco'yu oynatırdı he.

Bu mudur yani?

Fb maçında o golü 1-2 kaleci dışında çıkarabilecek kaleci pek yok çünkü top çok iyi yere gidiyor. Uğurcan 13.5 XGot'tan 9 gol yemiş gidip karşılaştır diğerleriyle. Monaco maçında sakatlanmasaydı belki 1 puanı alıyordu. 30 milyonluk kaleci iddiasında olmuyoruz ki aynı şeyi söyleyip duruyorsun. Senin değersizleştirdiğin kadar değersiz bir kaleci değil diyoruz.

Umut tohumcu baya low bi profil gibi duruyor

Ucuza alıp lige kiralayacaksak falan ok da

Yav bak Torriera canımız ciğerimiz. Zakaria'nın bir gidişi var adamın yanından, hatırlıyon mu bilmiyorum. Animal gibi abi hepsi. Futbol tamamen buna evrilmiş. He Hagi'nin 34 yaş hali Monaco'yu oynatırdı he.
Atletiklerdi ama iyi takım olduklarını düşünmüyorum ya

Klasik kabızlık dönemimizden önce oynasak tokatlardık bunları bence

Valla Hagi'nin 34 yaş hali olsa bile istemem. Daha yeni Monaco maçında gördük. Adamlar sadece atletizm ile içimizden geçti. Hala daha 1 2 yıl perform verecek adamlar peşinde koşuluyorsa, yazık deriz.
doğru oyunu oynarsan olur

Inter ne kadar yaşlı bir takım, ama son senelerde finale kadar gittiler iki defa

he PSG fena marizledi finalde ama onda Inzaghi-Arabistan gündeminin de epey etkisi vardı bence

bizde ise bırak koşma işini Jelert gibi hayvan gibi pırpır enerji sarf eden adamlar bile yapamıyor

çünkü ortada bir takım oyunu yok o yüzden herkes hem hızlı hem güçlü olmak zorunda çünkü sürekli bire bir kalıyorlar oyun içindeki anlarda

Kopenhag ise Jelert'i banko oynatarak gruptan çıkmıştı anımsayacağın üzere

Geri
Üst Alt