GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Bu nasıl haberciliktir ya mbappe'yi de sorsaydın olumsuz birşey demezlerse yaz mbappe galatasaray'ın radarında.

Bıraksınlar artık 40 50 saçmayı 2 hafta oynayıp ligin sonuna kadar sakat sakat yatacak adam istemiyorum yıldız isimlere nötrüm artık gidin 5 tane sallai bulun yeter boşverin griezmanı

illa yaşı geçkin birine 20 milyon euro bayılıcaz galiba rahat edemicekler

Abi mantığım basit benim.

30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.

Bu mudur yani?

Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.
Kaleciyi yerli aldın +1 yabancı kazandın öyle düşün.

Orta saha alternatifi olarak maestro’yu transfer etmeliyiz

Hem topla dikine gidebiliyor hem de ikili mücadelelerde güclü tempolu bir oyuncu

Pas kalitesi de iyi

Rotasyon da yer alacagi icin yedek kaldiginda sorun da cikarmaz

Hakan Ç. (Inter)
Ozan K. (Hoffenheim)

Tartışmasız en iyi yerli rotasyonu olur 2000 sonrası.

Hakan lazım değil demeyin bal gibi de eksik parça takımda. Hem kreatiflik hem de pozisyon bilgisi olarak. Lemina stopere çekilip Torreira-Hakan yapılmalı.

Takım kompakt durmayıda set oynamayıda bilmiyor monaco ve usg de ki 2 yenilgide bundan kaynaklı. Usg de kompakt durabilsek o maç %90-95 0-0 biter 1 puanı alırdık. Monacoda aynı galibiyet bile alınabilirdi orada hatta. Bu iki temel düzeydeki olay 4.yılda okan hocada halen yok. Kazandıgımiz tüm maçlar yine aynı kafada geçen senedeki maçlarla bu sefer kazanmayi bildik keskindik o kadar.
Yani ne istiyon

Griezmann'ı 6 aylığına kiralayalım maaşı bizden, 2-3m de kiralama bedeli çalışır

Yazın da Araplara satar Atletico

Bu maestro sevdası nerden geliyor yav. Bize oraya net adam lazım. Kanata 10 noya bul genci

Geri
Üst Alt